אלייה ברגר
New member
ספוגיות!
שלום לכולן\ם......
אפשר להגיד שאני מאפרת מקצועית שעדיין לומדת מנסיון וזמן
למדתי איפור באיל מאקיאג' בשנת 2009
בהתחלה למדתי שמניחים בסיס עם ספוגית
אחרי זמן מה......באה מורה.......היללה ושיבחה את הקאבוקי ואני כמו סתומה קניתי אותו
בלי לדעת שהוא משיר שיער ולא עושה את העבודה כמו שצריך
גם אם חופפים אותו (ושאר הצעות שהייתה להנהלה להציע לי)
ב 2008 שלי גפני בכבודה ובעצמה איפרה אותי והיא השתמשה במעין ספוגית סגולה כזו של מאדינה מילאנו ואמרה שהיא לא סופגת את החומר אבל כשאיפרו אותי במאדינה מילאנוו שוב לאחרונה נוכחתי שהיא אכן סופגת
אפשר להשתמש בספוגית ולא לאבד חומר?
הייתי בשיעור נסיון במכללת מיקי בוגנים ועוזר הוראה או לא יודעת איך קוראים לו טען שיש להם שם ספוגיות מיוחדות ללא לטקס שלא לוקחות חומר
יש לי מברשות של MAC , איל מאקיאג' וjcru, tחברות אורגניות ומה לא ולמרות כל זה אני עכשיו בהתלבטויות אם לחזור לספוגיות מכיוון שאיפרה אותי לאחרונה מישהי מדהימה שעובדת מעולה והתוצאות היו מרהיבות והיא מהדור של הספוגיות.
אני קמצנית, לא רוצה שהספוגית תקח לי את החומר אבל רוצה אחידות נהדרת של הבסיס.
תגובות?
שלום לכולן\ם......
אפשר להגיד שאני מאפרת מקצועית שעדיין לומדת מנסיון וזמן
למדתי איפור באיל מאקיאג' בשנת 2009
בהתחלה למדתי שמניחים בסיס עם ספוגית
אחרי זמן מה......באה מורה.......היללה ושיבחה את הקאבוקי ואני כמו סתומה קניתי אותו
בלי לדעת שהוא משיר שיער ולא עושה את העבודה כמו שצריך
גם אם חופפים אותו (ושאר הצעות שהייתה להנהלה להציע לי)
ב 2008 שלי גפני בכבודה ובעצמה איפרה אותי והיא השתמשה במעין ספוגית סגולה כזו של מאדינה מילאנו ואמרה שהיא לא סופגת את החומר אבל כשאיפרו אותי במאדינה מילאנוו שוב לאחרונה נוכחתי שהיא אכן סופגת
אפשר להשתמש בספוגית ולא לאבד חומר?
הייתי בשיעור נסיון במכללת מיקי בוגנים ועוזר הוראה או לא יודעת איך קוראים לו טען שיש להם שם ספוגיות מיוחדות ללא לטקס שלא לוקחות חומר
יש לי מברשות של MAC , איל מאקיאג' וjcru, tחברות אורגניות ומה לא ולמרות כל זה אני עכשיו בהתלבטויות אם לחזור לספוגיות מכיוון שאיפרה אותי לאחרונה מישהי מדהימה שעובדת מעולה והתוצאות היו מרהיבות והיא מהדור של הספוגיות.
אני קמצנית, לא רוצה שהספוגית תקח לי את החומר אבל רוצה אחידות נהדרת של הבסיס.
תגובות?