ספגתי מפלה גדולה..

DaniaWho

New member
ספגתי מפלה גדולה..

יום שני האחרון פרצו לי לאוטו וגנבו לי את סט המצילות האהוב שלי!! רק לפני שנה פירסמתי פה הודעה בה הודעתי על הרכש ועכשיו.. אינם. בכל מקרה אני פונה לקהל המתופפים הרחב פה שאם מישהו, רואה את הסט שלי, שומע עליו.. יודע על מקום שמוכר ציוד מפוקפק במחירים עוד יותר מפוקפקים או איכשהו יש לו איזשהי אינפורמציה שאיכשהו יכולה לקרב אותי למצילות שלי אני אשמח ואהיה אסיר תודה!! באמת שזו טרגדיה וכל פיסת מידע או קצה חוט יכול לעזור פרטי המצילות : היי הט 13 של איסטנבול רייד איסטנבול שיש לה כיתוב לבן ושקעים שנראה שנעשו ידנית על ידי אצבעות וקראש איסטנבול עם מסקנטייפ שחור כל המצילות חתומות מלמטה משו mehmet הכל בקייס שחור של איסטנבול עם כיס לפלאפון ומקלות שבכיס של המקלות היו מקלות ומברשות קצת עקומות של זילדז'יאן תמונות מצורפות.

WinterZ

New member
מדינה של כלבים,

כואב הלב אחי, נקווה שהפורץ יהיה מספיק אידיוט כדי למכור אותן ברשת.

drums123

New member
נקווה שהוא יהיה מספיק חכם למכור אותן...

מבחינת רוב האנשים אלו חתיכות מתכת שמיועדות למיחזור.

galkraus

New member
חארות של אנשים

איזה באסה... הם גנבו עוד דברים חוץ מהמצילות כאילו עוד דברים מהאוטו? מקווה שתמצא את זה מהר אחי...

DaniaWho

New member
ועוד לא שמעתם את השיא!!

פרצו לי לאוטו בבית קברות בזמן שהייתי בהלוויה מישו רוקן לי ת'בגאז'!! סעמק כשאתה חושב שלאנשים יש איזשהו גבול... וכן גנבו עוד כמה דברים חשובים גנבו לי ת'תיק עם הIAUDIO שלי כמה דיסקים קיטבג עם ציוד צבאי ואת התיק של חבר שלי עם כל מיני שטויות שהיו לו שמה אההה והמפתחות של הבית שהיינו צריכים להחליף מנעול והכל בהחלט לא שבוע טוב.. כל כך היה לי חבל על המצילות לאו דווקא בגלל הכסף אלא העניין הסנטימנטלי.. וזה שהן גם כל כך התאימו לנגינה! ועד שמצאתי את הסט הזה בדיוק שכל מצילה קניתי ממקום אחר.. פאק איזה עצבים זה!! ככה שבאמת אם מישהו שומע על משו איפשהו או יודע אני אהפוך את העולם כדי למצוא אותן ואת הגנב!

ringo rulz

New member
אני מציע לך להשאר קשוב מאוד לאתר יד2 והומלס..

אם הגנב מספיק מפגר הוא ימכור אותם באינטרנט

galkraus

New member
וואי איזה באסה

אני כמעט ולא נכנס לאתרי יד שנייה וכל זה אבל אני בזמן הקרוב להיכנס ולנסות למצוא לך ת'מצילות אחי

DaniaWho

New member
וואלה גבר תודה!

ידעתי שפה הכי אנשים יבינו ת'טרגדיה..

brass monkey

New member
אחי, הנגבות בבית הקברות ידועים...

גם לאחי פרצו לאוטו וגנבו את התיק של אישתו. בית עלמין ירקון - נכון? או שאולי זה ככה בעוד בתי קברות. אחי, משתתף בצערך, והלוואי שתמצא את המצילות...

brass monkey

New member
בעסה אחי...

הם שמו שם שלטים פעם אחרונה שהייתי שם על זה שיש גנבות... אני מדבר על לפני שנה- שנתיים, ועדיין לא תפסו אותו...כנראה לא מתאמצים..

H A J Y

New member
זה לא בן אדם אחד, כבר שמעתי הרבה סיפורים על

אנשים שפרצו להם לאוטו בכל מיני בתי קברות וגנבו להם דברים..

uli80

New member
איזה באסה יא אללה.. זה קורה הרבה

שגונבים לאנשים כשהם בלוויה... כאלה חארות

2tb

New member
אני לא יודע מאיזה עיר אתה בארץ....

ליפני שנה גנבו לחבר שלי סט תופים מהאוטו,ישר דיוחנו למישטרה(מזל). למחרת ראינו את כל הסט בריא ושלם ולמכירה בשוק הפישפשים שביפו. מיד צילצלנו למישטרה וקיבלנו את הסט חזרה!!!

DaniaWho

New member
אני מחולון

והייתי בשוק הפשפשים ולא ראיתי אבל מי יודע אני אלך לבדוק שם שוב.. מי יודע מתי ולאן זה יתגלגל

g d r

New member
זונות!

אני לא רוצה לדעת איך הייתי מרגיש אם היו גונבים לי ציוד... בהצלחה בחיפושים... אני ינסה לעזור ככל יכולתי (אני כל יום כמעט עוקב אחרי הלוחות יד שניה אז אם אני אראה משהו חשוד אני ידווח לך מיד)

thegratebonzo

New member
איזה באעסה

שמישהוא פרץ לך לאותו או לבית אתה מרגיש מזה חרא כל הפרטיות שלך נעלמת וכל הדברים היקרים שלך ומהמשטרה הבת זונ הזאת לא עושה כלום הם רק באים לוקחים טביעות אצבע וזהו והם באים רק אחרי שלוש שעות אחרי שהתקשרת אליהם

Reign Of Chaos

New member
זה ידוע שפורצים מכוניות בבתי קברות.

אין מה לעשות, צריך להתגונן מהתופעה המקוממת. בכל מקרה אני מאמין שזה לא איזה חובב כלי נגינה שעשה עבודת מודיעין מקצועית- אלא גנב ככל הגנבים שלקח את השלל בגלל היסטריית המתכות שפוקדת את העולם, ובמיוחד את הבדואים במדינה, בגלל האולימפיאדה שתתקיים בבייג'ין 2008.

למעלה