ספגטי שנשאר

tamarhp

New member
ספגטי שנשאר

יש לי ספגטי מהקפאה (אל תשאלו למה..) ונראה לי שהטעם שלו יהיה נוראי... מה אפשר להכין ממנו ושיהיה פרווה? הרעיונות שעלו לי לראש: - לקצוץ אותו ולעשות ממנו קציצות תירס - חביתת אטריות - יתאים? - אולי אם אני אשים המון המון רוטב לא נרגיש בטעם.........

היי לך../images/Emo140.gifבוקר טוב מה אם פשטידת מקרונים/ספגטי

ממליצה לשטוף הייייטב במיים חמים לפני את לא חייבת לקצוץ תשאירי שלמים טגני בשמן בצל ושום הוסיפי פיטריות אפשר תירס ירקות מגורדים כמו : גזר, קישוא, תפוח אדמה עגבניה תבלינים שאת אוהבת מלח או אבקת מרק עוף אפשר להוסיף לטיגון קצת רסק עגבניות או בלי אפשר קצת עשבי תיבול כמו: שמיר קצוץ, פטרוזליה / כוסברה קצוצה וכשהכל מטוגן יפה הוסיפי למקרונים/ספגטי תערבבי הכל ואז תוסיפי 3 בייצים אם יש לך הרבה ספגטי אז רצוי בין 3 - 5 בייצים לערבב בוש הכל יחד ולשטח בתבנית או משומנת או בנייר אפייה בהצלחה

pirge

New member
פשטיחביתה/אפוי

חביתת/קציצות אטריות ותוספות בשריות וירקות לפי בחירה יש אפשרות להכין פשטידות מטוגנות או לביבות שטוחות יש אפשרות לאפות בתבניות פאי או לאפות קציצות על ניר אפיה מקור:פירגה לשים בקערה: מקרוני מבושל לפי הוראות היצרן --מסונן ולא שטוף 2\1 קילו פרגיות/כבד מטוגן בהרבה בצל להוסיף: טונה מסוננת חתיכות בטטה מרוככת קוביות תפוחי אדמה מבושלים ירקות חתוכים לפי בחירה: ברוקולי:כרובית:גזר:אפונה:שעועית וכו'......ירקות קשים לבשל תחילה 3 כפות תירס 3 כפות פטריות 2\1 כוס קמח 2 עד 4 ביצים מלח ופלפל לערבב לחלק ל-4 ולהכין כמה פשטידות מטוגנות טיגון במחבת טפלון עם 2 כפות שמן בלבד משחימים צד אחד והופכים לצד השני כל הזמן מכוסה עם מכסה תואם תהנו

pirge

New member
חביתת אטריות

חביתת אטריות ותוספות לבחירה מקור:פירגה בקערה: כוס וחצי אטריות (לפני בישול) קצרות מאד ודקיקות מבושלות לפי הוראות היצרן אבל רק 5 דקות לסנן ולא לשטוף להוסיף: טונה לסחוט מהשמן חתיכות עוף או כבד מטוגנים 3 כפות תירס 3 כפות פטריות 2\1 כוס קמח 2 ביצים 2\1 כוס גבינה צהובה מגוררת כף גבינה בולגרית מגוררת בצל מטוגן מלח ופלפל לערבב לחלק ל-2 ----------ולהכין 2 פשטיחביתה על המחבת טיגון במחבת טפלון עם 2 כפות שמן בלבד משחימים צד אחד והופכים לצד השני כל הזמן מכוסה עם מכסה תואם תהנו

pirge

New member
כאן בצורת לביבות ספגטי (אפשר להכין משאריות)

למעלה