ספגטי בולונז

ferdinand

New member
ספגטי בולונז

היה די מפתיע שהאפרוחים רצו לישון אצל סבתא... כשהגענו הביתה, ידענו בדיוק מה צריך לעשות. מיד "עלינו על מדי ב' " ונגשנו למלאכה. את הוצאת ערימת בצלים ועגבניות, אני ניגשתי לטפל בגוש הבשר האדום והעסיסי. כשהתחלת לדמוע, מייד עלה בי האינסטנקט לנחם, אפילו שידעתי שאלו לא דמעות של צער! חיבקתי אותך מאחור, והנחתי את הידיים שלי, מגואלות בדם שמן, ושאריות בשר על החולצה שלך, על שדייך. "מה אתה עושה!?" צווחת, אבל הצמדת את הטוסיק שלך אל הזין שלי, שהיה כבר נפוך ובולט ממכנסי הטריינינג. "לא יכול להתאפק" הפשלתי את הטרייניניג והתחתונים שלך, ואת עדיין עם חצי בצל ביד אחת וסכין בשנייה. שלפתי אותו, וטיילתי איתו על הטוסיק הנהדר שלך, מוצא את החור שהיה כבר רטוב ומוכן, ובלי שהיות חודר פנימה. הנחת את הידייים על קצה השיש, נמתחת לאחור, ידי חובקות את מותנייך, מכתימות אותן, מזיין אותך חזק. ודי מייד גומר. התנתקת ממני, מסתובבת בין זרועותי, מניחה את ידיך, מדיפות ריח חריף של בצל על לחיי, נשקת אותי ואמרת: "עכשיו אני נכנסת להתקלח, אתה תגמור פה" "אבל כבר גמרתי!" מחיתי, נתת לי עוד נשיקה וחמקת לך. טיגנתי את הבצל, עם גרגירי הבשר, אח"כ הוספתי את העגבניות. את מתמהמהמת באמבטיה. לא יכולתי על עצמי, וניגשתי להציץ. וילון האמבטיה והאדים הסתירו הכול, נותר לי רק לדמיין מה קורה שם. הוספתי את רסק העגבניות והתבלינים, מכסה, נותן לאש לעשות את שלה. ערכתי את השולחן, ופתחתי בקבוק יין. הרוטב כבר כמעט מוכן. "כנס להתקלח", את מפתיעה אותי. עשיתי מקלחת חפוזה, לא היתה לי סבנות לזה. כשיצאתי, הכל כבר היה מוכן, קערה מלאה בספגטי, עם הרוטב הסמיך הזה מנוקד בגרגירי בשר, היין מזוג לכוסות, ונרות דולקים. "אני מתה מרעב" התחלנו לאכול בשקט ובנימוס, מגלגלים את המזלגות על כפות, טועמים מהיין. כשאיטריה אחת ארוכה השתלשה מפיך, תפשתי את הקצה השני, והכנסתי אל פי. שנינו מוצצים, עד ששפתינו נפגשות, לנשיקה עמוקה וטעימה (א.ב.יהושע הביא ב-"המאהב" אחלה תאור של נשיקה עם טעמים, לא מנסה אפילו להתחרות) הכנסתי את ידי אל קערת הספגטי, בורר לי איטריה אחת ארוכה במיוחד, אוחז קצה אחד בפי, מגיש לך את הקצה השני. מנגב את היד על שדיך. "מניאק" נרתעת לאחור, משליכה עלי חופן של איטריות מלאות ברוטב. "תלקקי" אמרתי מגיש לך את פני. מוצצת את האיטריות שדבקו על על לחיי, מלקקת את הרוטב מפני. הורדתי לך את החולצה, "היא מלוכלכת" לקחתי חופן איטריות, ופיזרתי על שדיך, מורח רוטב מסביב. נשענת לאחור בכיסא, נותנת לי לאסוף בלשוני את גרגירי הבשר, אופס זו הפיטמה. מלקק את הרוטב, ומוצץ את האיטריות. לא נשארת חייבת, טומנת את ידיך בצלחת, ומכניסה אותה אל תחתוני. מחבקת לי הזין עם אצבעותייך, ושוב נשיקה עמוקה וטעימה. מפשילה את מכנסי, שולפת אותו החוצה, ומטבלת בעוד רוטב. מוצצת לאט לאט את האיטריה הנפוחה שלי. השכבתי אותך על השטיח, לוקח איתי את הקערה עם השאריות (בעיקר רוטב). "אתה מנקה פה אחר-כך" (איך שאתן יודעות לנצל מצבים!) פיזרתי לך על הגוף איטריות, מורח אותך ברוטב הריחני. אח"כ מנקה אותך לאט, לאט וביסודיות. כשהגעתי אל בין רגלייך, טעמתי מרוטב החשק שלך (מתובל קצת בשלי). "בוא אלי" אוחזת בלחיי, מושכת אותי למעלה. עליתי לאט בחזרה אל פנייך, מחפש שאריות שפיספסתי בדרך למטה. כשהלשון שלי בתוך פיך, חדרתי אלייך שוב לאט וחלק, ורטוב. נשען על מרפקי, החזה שלי צמוד אל שדייך, מזיין אותך לאט וחזק, טועם את הגניחות שבוקעות מבין שפתייך. גילגלתי אותנו, עד שהיית מעלי, מזדקפת, גופך עדיין מנומר בטביעות אצבעות של הרוטב האדום. מנענעת את הטוסיק קדימה ואחורה ובמעגלים, אוחז את שדייך שמעל פני בידי. מרגיש את ההתכווציות שלך על האיטריה שלי. מתמוטטת על גופי, מנשקת אותי על פי ברכות, כשאני מתפוצץ שוב בתוכך, גלים של עונג מציפים את כל גופי. נותרים מחובקים ככה, את עלי, מצייר מעגלים עם קצות אצבעותי על גבך, ישבנייך ועל צדי שדייך. לאט, לאט מתכווץ בתוכך, מרגיש את הזרם החם של "ירידת המים" בין ירכי, רוצה להישאר כך לנצח! (טוב בטח איזה בלאגן מחכה לי עכשיו!)

hotman10

New member
אם יש לך מתכון..../images/Emo8.gif

אופס... צריך להכין.. או שיש מוכן?

אני ממוצא XXXX

האוכל היחיד שאני יודעת להכין הוא שוקולד , מכל סוג , בכל צורה , בכל מצב מוצקות .

hotman10

New member
זה מצוין...../images/Emo3.gif

בתנאי שזה גם במצב קרמי... ועל כך- בפנטזיות.. של ליקוק!

מיכאל21

New member
ארכה

יפה שיחקתה אותה יש לך סיפור ארוך מעניין ומרתק. אני חושב היתה צריך להכנס לתוך המבתיה שלה.

ferdinand

New member
../images/Emo3.gif אין לנו! ויותר מזה...

הסיפור הזה נולד בעצם, אתמול בערב, כשישבתי לאכול ארוחת ערב של "באגטי" ביחד עם האפרוח (בן שלוש) בהתחלה ניסיתי להאכיל אותו ולדאוג שלא יתלכלך ולא ילכלך, מהר מאוד נכנעתי, הפסקתי להילחם בזה, וגם קיבלתי שיעור איך צריך לאכול באמת ספאגטי! למרות שידעתי מה מצפה לי אחרי זה, מאוד נהניתי! (וגם נולד סיפור)

ספגטי , תינוק וכלב

כשבני היה בן שנה וחצי , נתנו לו לאכול ספגטי בולונז , הוא היה ערום לגמרי , רק עם טיטול , וישב על הרצפה , תופס חופן ביד ומכניס לפה והשאריות נמרחות עליו ועל הרצפה . אני ובעלי התלבטנו מי רוחץ אותו ומי שוטף את הסלון , עד שהכלבה שלנו הגיעה , והתחילה ללקק את הילד , בלקיקות לשון ארוכות , ואחרי שגמרה לנקות אותה עברה אל הרצפה , גם הבית וגם הילד היו מבריקים אחרי הנקיון הזה .

../images/Emo13.gifהאמת שאולי זה ישמע מזעזע אבל

בילד השלישי אין לי תמיד סבלנות לכל ההתנסויות באוכל. ולכל המריחות על כל דבר. בכל מקרה בעיניני ספגטי אני חותכת אותם לשלושה חלקים בעודם קשים וככה אין בעיה עם אכילת הספגטי.

ferdinand

New member
אנחנו "רק" בשני...

וכבר מגיע מפעם לפעם לאפיסת כוחות! (רק שבאגי לא ימחוק אותנו!!! מה זה פה?! פורום הורים וילדים?!)

bugbuster

New member
../images/Emo132.gif איי היריייד וואטטטטטטטטט !

בבקשה מוכן להיות קצת שק חבטות. רק תכתובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

דווקא הורים וילדים זו בדיוק הפנטזיה

של באגי שלנו. ולכן סטיות ולו גם הביזאריות ביותר יכנסו כאן לפורום. לעומת זאת דברים מרתקים אחרים לא. דברים שיכולים לעורר דיון בגבול הפנטזיה של כל אחד מאיתנו. והרי בגבולות ומתיחתם אנחנו עוסקים כאן. אבל רק מה שנכנס לגבולות של באגי מתקבל כאן בפורום וכולם שותקים.

ferdinand

New member
../images/Emo6.gif

פיונת, לא יכול יותר, מאוהב בך ללא תקנה!
אגב, מסתכל על דברים שכתבתי קצת מהצד, ופתאום שמתי לב, וזה נורא מצחיק אותי: גם בפנטזיות שלי, אני מוכרח למצוא סידור לאפרוחים!

all very good my fruind

sounds like a kind of seasoning i should try in my kitchen only problem is, unless you and her each took 2 hours avg to shower than i have one advice which is to cook your sauce longer i give it a minimum of 4 hours if i use tomato sauce or puree, if i used whole tomatoes even from a can i give it about 10 but i love the idea man, what is it about food and sex i ask you? t well either way i dont have any woman right now but damn i feel like a big bowl of spagetti and meatbals in my spicy marinara sauce with tiny shipotle and a lot of garlic and a thin forsting of molten parmesane and to down it, a bottle of shiraz of course the help of a certain young lady comes to mine that would be most apresiated

למעלה