ספארי לילה- צ'אנג מאי

בו2ית

New member
ספארי לילה- צ'אנג מאי

האם אפשר להצטלם שם עם גורי נמרים ?
אני צריכה לדעת על מנת לתכנן יום טיול... בא לי ללטף ולהצטלם עם גורי נמרים (לא עם נמרים גדולים).

אחרי 3 ימיפ בטיול ג'יפים יש לי יום נוסף בצ'אנג מאי, חשבתי להתחיל את היום בשוק בוקר- warorot market, ואז לנסוע עצמאית (במונית) ל:
דוי סוטפ , ולכפר אומנים (Home Industry) .
ובערב: ספארי לילה בצ'אנג מיי.

אשמח להערות/המלצות לגבי יום הטיול , מנסיונכם.

miki872

New member
לא יודע אם אפשר

מה שכן, כל הסצינה של פילים/נמרים זה התעללות לא נורמלית, אם זה מזיז לך.

כשאני הייתי בטיול והגעתי כחלק מטאנה (טעות אנוש) למופע פילים, פשוט הלכתי אחרי 2-3 דק' כי זאת כזו התעללות נוראית.

רק שתדעי.

אבשלום68

New member
במקום ללכת לכפר האומנים

Home Industry אעלק......
שזה בסה"כ חנוית לממכר כל מה שתראי במקומות אחרים אולי פרט ליהלומים...
לכי לשוטט בסמטאות של העיר העתיקה.
ואם את ביום ראשון שם צאי לשוק יום א המתחיל בשעות אחה"צ המאוחרות ונמשך עד חצות

בו2ית

New member
בכל מקום שקראתי המליצו ללכת לשם

לראות איך מציירים על מטריות וכל זה.... לא שווה הגעה ?

prizman

New member
אני לגמרי לא התלהבתי מ"כפרי האמנים".

קטע ממוסחר/תיירותי לחלוטין.
אומרים שילדים אוהבים את זה, לא יודע.

בעיר העתיקה הרבה חנויות חמודות, מקדשים ואורח חיים תאילנדי שליו.
גם מחוץ לחומות, בעיקר באזור רח' THA PAE שיוצא מהעיר העתיקה דרומה
נחמד מאוד.

אם בשבת את כן שם אז באזור שער צ'אנג מאי יש גם יום שוק חביב אחה"צ.

אבשלום68

New member
גם אני קראתי את ההמלצות והלכתי

ולכן אני מרשה לעצמי להגיד לך שזה ממש סיור חנויות ותו לא.
בעיר העתיקה יש כמה מקדשים נחמדים, סימטאות יפות ונחמד לשוטט שם

בו2ית

New member
אני מתוכננת להיות שם מיום ב' עד שבת

ולטוס בשעה 12 לקוסמוי.. אז בטח לא אספיק את השוק הזה.
זה הביקור הראשון שלי בתאילנד.. אז אין לי בעיה שיהיה עם אופי תיירותי (בפעם הבאה שם בע"ה בטח כבר אתרחק מכל המקומות האלו
)

ספארי לילה-צ'אנג מאי

היי

יש אפשרות להצטלם עם גורי הנמרים. מה שכן כדי לבדוק לפני שמגיעים למקום מה שעות האכלה ואם צריך להוסיף תשלום נוסף בנוסף לסיור בספארי לילה. את הטיול ניתן לסגור במקום אין צורך לסגור אותו מראש.

ישנם טיולי יום נוספים ומומלצים שניתן לסגור במקום בכל סוכנות מקומית: טיול יום לדוי טאנון- הטיול לוקח אותך לשמורת הטבע אשר כוללת ביקור במפלים המרהיבים שבמקום.
מה גם שמדובר בנקודה הכי גבוהה בתאילנד.

טיול יום למקדש וואט דוי סותפ- לבעלי כושר ואוהבי אתגרים.
מתחם קדוש המכיל בניינים מרשימים ביופיים, ממוקם עם גבעה הצופה על כל צ'אנג מאי!
אז יאללה 300 מדרגות קטן עליכם!

עוד אטרקציה מומלצת שאסור לוותר עליה: זה האטרקציה של חברת "flight of the gibbon" שכוללת את האומגה הארוכה ביותר בעולם באורך של 807 מטר בין עץ לעץ!

תהנו!!

בו2ית

New member
תודה, האם ממלכת הטיגריסים קרובה לדוי סוטפ?

אני לא רוצה להאריך עד לדוי אנתון כי אנחנו חוזרים מטיול ג'יפים של 3 ימים, וזה יהיה יותר מידי מתיש , לכן חשבתי לטייל בסביבת צ'אנג מאי הקרובה יחסית..

ממלכת הטיגריסים וגוי סטופ

היי

אני לא בטוחה לגבי המרחק המדוייק.

אבל אני יודעת שאם אתם משכימי קום מוקדם בבוקר אפשר להספיק את שתי האטרקציות באותו היום.
.

תהנו

ליאת

YaEloNeT

New member
אני דווקא לא ממליצה על המקומות האלה

בספארי לילה אכן יש אפשרות להצטלם עם גורים (כשהייתי שם אפילו היה גור לבן) אבל זה בהחלט בתוספת תשלום וזה לא זול בכלל.

ממלכת הטיגריסים זה המקום הכי יקר (באופן משמעותי) ומאעפן להאכלה. הייתי שם רבע שעה ומאוד נהניתי מהמידע שתלוי על הקירות בכניסה, אבל זהו. מה גם שהם אשכרה מרביצים לבוגרים כדי שיישארו ערים.

אם אתם ממש רוצים להצטלם עם גורים המקום הכי מומלץ בעיניי זה הספארי בקאנצ'נבורי. גם הגורים וגם הבוגר שליטפנו שם הרגישו לי בנוח ואפילו נהנו מתשומת הלב. לא הרביצו להם בכלל אלא שיחקו איתם כדי שיישמרו על עירנות. והמחיר? כלול בכניסה לספארי (אלא אם כן קונים בקבוק להאכלה במחיר מצחיק אאל"ט 100 באט). אני גם ממליצה על הטיול ליומיים שיש לאזור שם בלי קשר.

בקשר לטיולים - דוי איתנון הרבה יותר אתגרי בעיניי מאשר המקדשים. אבל זה ממש שווה את זה.
לעומת זאת, המקדשים...סבבה, יש נוף. יש אווירה. מקדשים יפהיפיים. אבל בטיולי ג'יפים של הצפון יש את כל זה, אין סיבה כל יום ללכת למקדש אחר...

ועל האומגות פשוט אסור לוותר (ואם אפשר ללכת בשעה 1 בצהריים זה הכי טוב כי אין את הלחץ של הבוקר/החשש לא להספיק בערב)

בו2ית

New member
כנראה שזה מה שמיוחד בתאילנד...

כל אחד יגיד משהו אחר על אותו מקום
ואני בינתיים מתבלבלת.
לגבי הצעותייך:
לא יהיה לי זמן לקאנצ'בורי. יש לי 3 ימים בבנקוק. ואני עושה גם ככה טיול דומה בג'יפים בצ'אנג מאי (טיול של 3 ימים).
כמה זה יקר בממלכת הטיגריסים ?
לא מושך אותי האומגות (למרות שכולם המליצו בחום, אני פוחדת ולא ניראה לי שזה בשבילי).
לא ניראה לי ללכת לדוי איתנון (שעתיים נסיעה) כי נהיה כבר עייפים מטיול של 3 ימים...

אז מה נעשה ???

קרלטון

New member
חס וחלילה שלא תתקעי בלי משהו לעשות...

אני לא רוצה להביע את דעתי על טיול עם לוח זמנים מפורט ועמוס. טוב נו אני כן אביע את דעתי - זה נראה לי מפספס את כל המטרה.

אני מבין שזה קשה לראות כשבאים ממציאות יומיומית בארץ, אבל תתפלאי או לא, יש מצב שתהני הרבה יותר אם תסמני פחות "וי"יים על האטרקציות שכולם אומרים לך שחייבים לעשות. בואי אני אגלה לך משהו: גם לפני התקופה בה גרתי בתאילנד, טיילתי בה די הרבה. הייתי בהרבה מקומות, בעיקר בצפון, אבל לא ליטפתי טיגריס אחד, לא הייתי במופע פילים אחד, לא עשיתי שום אומגה ובטח לא נסעתי באף טיול ג'יפים מאורגנים. וגם אם הייתי מטייל שם שלוש שנים, אני עדיין לא רואה צורך לעשות אף אחד מהדברים האלה. מה כן עשיתי? קצרה היריעה מלהכיל, אבל אני מבטיח לך שזה שום דבר שהייתי יכול להגיע אליו דרך שאלות בפורום או דרך שום סוכנות נסיעות.

תעשי לעצמך טובה גדולה, מה ש-99% מהמטיילים הישראלים בתאילנד לא עושים, ותשאירי לפחות 30% מהזמן *לא מתוכנן בכלל*. כן כן, לא שעתיים בערב. לא חצי יום פה ושם. לפחות 30% מהזמן. בכלל.

אני מבטיח לך שאם תגיעי עם ראש פתוח ונכונות לתקשר עם הסביבה שלך (אם זה מטיילים, אם זה מקומיים..) - לא תשתעממי ולא תחמיצי כלום! אולי תשמעי על מקומות שלא סיפרו לך עליהם באינטרנט. אולי תחליטי לשנות את הטיול ואת הזמנים ספונטנית כי את לא מתחברת עם הרים ועצים, או אולי דווקא כן וגילית משהו כל כך מעניין שאת לא רואה סיבה לחתוך למקום אחר. ואולי תשמעי קצת נקודות מבט והשקפות של אנשים ממקומות ורקעים שמעולם לא הכרת ולא פגשת ואין לך צ'אנס לתכנן את הדברים האלה מראש.

כל התכנונים המדוקדקים האלה לדעתי - טובים אך ורק לסוכני נסיעות ולמדריכי טיולים. אני ממליץ בחום להתגבר על הפחד של להחמיץ משהו חס וחלילה, ולתכנן *כמה שפחות* מהארץ. תאילנד היא מקום סופר-ידידותי למטייל, עם המון אפשרויות תחבורה, עם המון אפשרויות לינה בכל התקציבים, אפשר וכדאי לאלתר!

בו2ית

New member
תודה על התגובה

בגדול - אהבתי את הרעיון, ויש משהו בדבריך ואפילו מאוד

רק צריך להבין את ההבדל, יש לי רק שבועיים להיות שם... לא חודש+ ולכן הרצון לתכנן...
אבל לקחתי לתשומת ליבי את הצעתך ואחשוב על זה ברצינות

למעלה