ספארי בסיני

granot

New member
ספארי בסיני../images/Emo9.gif

אני חייב, אבל חייב להלל ולשבח את הספארי של מטריף שבו השתתפתי ב-5 ימים האחרונים, וזה אכן מחייב שרשור חדש. אין ספק שמטריף שמרו על הרמה הגבוהה אותה הנהיגו גם בספארי הקודם שבו השתתפתי דרכם, ואפילו העפילו עליה. אפשר כבר להגיד שבאופן קבוע מקבלים ספארי לעניין ולבניין אצל מטריף. ולביזנס: הגענו לשארם מתישהו בין יום שני לשלישי, וכבר בבוקר חיכתה לנו ארוחת מלכים (!!!) בסלון היאכטה. אמנם היתה קצת רוח ביומיים הראשונים (שגרמה לגלים שהקשו במקצת את הירידה והעלייה ליאכטה) אבר אח"כ היו לנו 3 ימים של מזג אוויר נהדר. כרגיל, ככבו הג´קסון ריף, שרק ריף בראס מוחמד וה-small passage בראש רשימת הצלילות הטובות, ואיך אפשר בלי הטיסטלגרום ותומס ריף, בקיצור פגז. היינו רק 7 צוללים (לא כולל באסם המדריך) על יאכטה ענקית, כך שאתם יכולים להבין כמה סבבה היה לנו שם. ולתודות:לעינת שאירגנה את כל הבלגאן. לחבר´ה: יונתן, שלומי, תבור, בני, נועם ושרה. לצוות הספינה מוחמד (כפול 2), אבראהים, צלאח (שקרע אותי במחבוסה) ולסקיפר. לשף הגדול מכולם אבראהים. ותודה ממש ממש מיוחדת וגדולה לבאסם המדריך, שעשה עבודת קודש מעל ומתחת למים ועזר והנחה, וקצרה היריעה מלהודות לו.
לכל מי שהתלבט, אז שוב אני חוזר ומדגיש שהספארים של מטריף זה ה-דבר. קישור לתמונות מהספארי עוד יבוא

yooop

New member
צלילה עם מטריף

אפשר להצטרף לספארי צלילה באילת גם אם אין לי בן זוג לצלילה?? ואם סיימתי רק עכשיו קורס 2 כוכבים אני יוכל להשתלב או שזה רק לכאלה מנוסים??

ניב ד

New member
באילת?? בסיני אתה מתכוון

אפשר בהחלט להצטרף גם בלי בן זוג מכיון שמדובר בקבוצה ויצמידו אותך למישהו. לגבי זה שסיימת רק עכשיו קורס, מאד לא מומלץ ספארי !! רוב הצלילות בסיני קשות הרבה יותר מאלו של אילת או אפילו ים תיכון (מבחינת זרמים, עומק, כחול וכו´) ולכן עדיף לך מאד לצבור קצת נסיון ובטחון באילת ורק לאחר שתצבור כמה צלילות תרד לספארי.

granot

New member
מחזק את הקטע של לצבור נסיון

למרות שאין לי ספק שבכ"ז לא תהיה לך בעיה להנות מהספארי, נסה שיהיו לך יותר מ-25 צלילות לפחות לפני שאתה מגיע לספארי, ואם יוצא, אז קצת בים תיכון בשביל לדעת קצת מה זה זרמים וגלים...

yooop

New member
צלילות ניסיון

אני רוצה לצבור צלילות גם בשביל להיות בטוח יותר וגם בשביל ההנאה כמובן,אבל כל החברים שלי שיש להם כוכב 1 או 2 לא צללו יותר מחצי שנה ועד שהם יעשו צלילת רענון הנשמה תצא לי ולכן אני רוצה לדעת אם אני יוצר קשר עם מועדון צלילה ומברר לגבי צלילות מודרכות או צלילות מוסמכים (או איך שקוראים לזה )הם מבינים שאני בא ללא בן זוג כמו בספארי שהזכרתם קודם?

Princes Vespa

New member
אין שום בעיה. וזה מומלץ לדעתי

כל מועדון באילת וגם רב המועדונים בים תיכון מוציאים צלילות מודרכות. באילת יש כמה פעמים ביום, צלילות לכל האתרים היפים והמוכרים של אילת. יש גם צלילות לילה, וצלילות לגנים היפניים שאילהם אתה ממילא חייב לצלול מסירה. אני חושבת שזה דבר מצויין למי שמרגיש קצת חסר ביטחון או סתם בא לו שיובילו אותו למקומות מעניינים. אני באופן אישי אחרי הקורס שני כוכבים עשיתי כמה צלילות מודרכות עד שהרגשתי מספיק בטוחה לצאת לשוטט לבד. אין בעיה להגיע בלי בן-זוג. ישדכו לך שם בן-זוג. או שתצלול עם המדריך\ דייבמאסטר. יש גם אפשרות לצלילה פרטית עם מדריך אך זהו עיניין קצת יותר יקר. בדר"כ מחיר הצלילה כולל גם השכרת ציוד ואפשר להשאר אח"כ עם הציוד במחיר מוזל או ללא תוספת תשלום..

בהחלט

חייב קצת ניסיון בצלילות, הרי הצלילות בסיני הם על פי רוב צלילות בכחול ולכן רצוי מאד להיות מאוזנים ורגועים, שלא נדבר על שאר הדברים שכתב ניב, ממליץ בחום על 25-30 צלילות לאחר הקורס מינימום.(ובכלל מה שיותר ניסיון קודם, עדיף) צלילה בטוחה קיסר הדור

ספארי סיני חג שני ../images/Emo10.gif

אני ממש מקנא שלא נישארתי גם לספארי הזה למרות שהועלתה הצעה כזאת .

תמונות מהספארי

הי בשביל לתת קצת טעם ממה שאסף מספר, אתם מוזמנים להציץ קצת בתמונות מהספארי תמונות מתחת למים יבואו בהמשך.

חי בר

New member
יש שם תמונה ממש נחמדה

של בחור מצולם בפרספקטיבה עם עננים ברקע. גם התמונות מג´בל צבע (סבאח) מאוד יפות.

רחמנות עלינו../images/Emo92.gif../images/Emo122.gif

לא שיש לי מה להתלונן, בדיוק חזרתי מטיול בחו"ל, אבל מול תיאור שכזה גם סלעי גרניט היו נשברים... אין ספק, בסאם הוא מדריך דגול והספארי של מטריף, כמו שאמרת הוא ה-דבר. מקווה למצוא את עצמי באחד במהרה בימנו, אינשאללה. לא נשאר לי אלא להמתין לקריעת הלב הבאה, כשיגיעו התמונות.

noaaaa

New member
ניסיון בצלילה

גם אני סיימתי רק עכשיו את הקורס ואני רוצה כבר לצלולבסיני אבל אני רוצה קודם לצבור ניסיון הבעיה שמזג האויר לא מאפשר..בעסה

למעלה