ספאקויניי נוצ'י מאלישי :]

AeroSlash

New member
יוווווו קיריל יחטוף עלייך קריז....

פותחים פה שרשורים חדשים על ימין ועל שמאל...
בלי קשר, ספאקוינוי נוצ'י לכל חברי הפורום
נוצ'ס לנסטנקה אהובתי שרק חזרנו מסרט והיה לא משהו
נוצ'ס לפרסיק החתול של נסטיה שהוא כזה גבר גבר נוצ'ס צעצוע חתול הפרווה שיש לנסטיה על השולחן, התאבתי בזה
. בנתיים שכולם הולכים לישון אני אמשיך לבכות על lie to me של בונג'י

AeroSlash

New member
על השיר ../images/Emo7.gif

הוא כל כך מרגש אותי, אני כזאת בהמה ואני מתרגשת משיר פשוט של בון ג'ובי..

AeroSlash

New member
זה לא רק שיר...

זה הרבה יותר משיר.. המוזיקה בשבילי היא הרבה יותר מסתם שיקות/קולות/צלילים וכד'. אם לא היה לי את המוזיקה לרסן אותי ברגעים הנכונים עכשיו לא רק הכיסאות בבית היו שבורים אלא עוד כמה דברים.. אם לא היה לי את המוזיקה הייתי מתפגרת =\=\=\=\

AeroSlash

New member
לא רק מרגיעה....

פעם הלכתי ברחוב אחרי שנודע לי משהו שלא ממש רציתי לדעת (בעצם ממש לא רציתי לדעת), אז לא שמתי לב לכלום וכשעברתי מעבר החצייה כמעט דרסה אותי מכונית כי לא שמתי לב לכלום והייתי למרי מרחפת באופן מוגזם, פתאום אני שומעת את הנהג צופר כזאת צפירה שקורעת לי ת'אאאאאמא של עור התוף באוזניים ואני רואה מכונית עומדת 5 ס"מ ממני.. אם לא הייתי שוקעת בתוך המוזיקה כשהגעתי בחזרה הביתה בטח שוב הייתי יוצאת לטייל לטיול מעניין שכזה..

AeroSlash

New member
מפגרת שכמותי=\

כתבתי פעמיים "לא שמתי לב לכלום", זה השעה =\

AeroSlash

New member
...............

פשוט חשבתי לצאת שוב מהבית (חזרתי כי הייתי צריכה להביא משהו הביתה), ואז אמא בקשה לשתוף כלים ואני תמיד שוטפת סתם שמתי את הדיסקמן והקשבתי ל-don't cry של גאנס והתחלתי לחשוב כמו בן אדן נורמלי עם הגיון בריא ולהבין את כל המצב אחרת... עזבי, לא הבנת, לא משנה, אני מתסובכת מדי אפילו בשביל עצמי =\

AeroSlash

New member
יענו.. שמתי את הדיסקמן ושטפתי יחד

למרות שצליל המים הזורמים "ממש" משתלב עם הסולואים של סלאש...

v o d k a

New member
קבלי חיזוק חיובי ../images/Emo45.gif

איך לעזאזל היינו מתמודדים בלי מוסיקה בעולם הזה... וזה כבר מזמן לא צירוף של צלילים ותווים, אלא יותר מזה

AeroSlash

New member
ליזה מחלקת חיזוקים על ימין ועל שמאל

ולענות על השאלות שלה, מה פתאאאאאאאאאאום

Jחח...נוו....

אין נושא מוגדר לפורוםםםם...כאילו....אז כל המ שמדברים פה יהיה אוף אחד גדול :}

vk3

New member
רוצה מכות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

מה זה אין נושא מוגדר ?????????? מה אני שומע ????????? אנחנו לא פורום עוף טופיק ( קיים כזה) !!!!! אינך יודעת מה היא הגדרתנו ?!

למעלה