ספאם, מישהו?

RossieL

Active member
ספאם, מישהו?

נדמה כאילו ההודעות על הלוואות בתנאים מהחלומות לא פוסחות על אף מחזיק מכשיר טלפון נייד.
ההודעות מגיעות בצרורות, וחדשות לבקרים המספר ממנו נשלחות ההודעות מתחלף ומשתנה.
ואם רוצים להסיר את המנוי [עצמכם] מרשימת התפוצה - יוק, אין מצב, האופציה לא קיימת.
ואני לא מבינה, אם מדובר בתופעה כלל ארצית, "ספאמופוביה", איפה רשויות האכיפה שידבירו אותה?
כי ממש בלתי אפשרי לחשוף את מי שעומד מאחורי המסרונים ואם במקרה נחשף שביב מידע, הם מייד דואגים להחליף מספר טלפון וכבר אנחנו במלחמה חדשה.

ואותי דווקא מענין לדעת מי מוכר להם את מספרי הטלפון. כי הרי אם לא היו מוכרים מאגרי מידע, הם לא היו מציפים אותנו.
ואת מי שמוכר צריך לתבוע בתביעה ייצוגית בסכומים שיגרמו לכל אחד שרק חושב למכור מידע לחשוב שוב.
עכשיו נשאר רק לנסות ולהתחקות אחרי המוכרים....

הם חוצפנים שמצפצפים על החוק.

אני התקשרתי אליהם וביקשתי שיפסיקו לשלוח לי מסרים
ענה לי גבר ובאדיבות אמר שהוא מוחק את המספר שלי מרשימת התפוצה
ובאמת היה לי שקט כחודשיים שלושה
ועכשיו לאחרונה זה שוב התחיל אמנם בטיפטוף קל אבל אני יודע שתיכף
הצונאמי יגיע.

החתולית

New member
אם את רוצה להתאמץ

מנסים למצוא פרטים על החברה ששלחה את הספאם, ומגישים תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, בהתאם לחוק הספאם.
&nbsp
אם את לא רוצה להתאמץ, חסמי את המספר.
&nbsp
מספרי הטלפון וכתובות המייל שלנו נמכרות לכל דורש, בלי שום בעיה. אין הרבה מה לעשות בעניין.

RossieL

Active member
מאמץ לבטלה

אין כמעט שום אפשרות לחשוף את זהות השולח.
הם מחליפים מספרי טלפון כמו גרביים,
הם לא משאירים אופציית הסרה בהודעות שהם שולחים,
והם מציפים.
ואם חסמת מספר אחד, מהר מאד יגיע לך מסרון ממספר אחר,
הם מתרבים כמו ג'וקים

וככל שנרצה לתבוע, אין את מי, כי כאמור, הם ב"גאוניותם" נותרים חסרי זהות.
ואם תנסי לחשוף אותם על ידי שתתקשרי אליהם לבקש הלוואה, את תקבלי כל מה שתבקשי רק בלי שום מסמכים.
הם יבטיחו להעביר כסף ישירות לחשבונך כנגד משלוח צ'קים שיישלחו לתבת דואר עלומה שתיסגר ימים ספורים אחרי שתשלחי אליהם את המעטפה עם הצ'קים.
ואז את מסתכנת יותר - לשלוח צ'קים למישהו עלום שאולי ייקח את הכסף שלך וייעלם בלי לתת לך תמורתו כלום.
ואז, את מי תתבעי?

אז אני בדעה שצריך לחשוף את מוכרי המידע ואותם לתבוע בתביעה ייצוגית ענקית.
ואם יש מי שיודע איך ניתן לחשוף את מוכרי המידע, אני מוכנה להיות בין אלו שיצטרפו לתביעת הענק ל"זימבור" התופעה.

למעלה