ספאם בפייסבוק

מישהי177

New member
אני כ"כ מבינה אותך

לא נעים שאתה רוצה לשתף בדברים בחיים שלך ומישהו בא וכל פעם עוקץ אותך ומעיר הערות לא נעימות. מזה בכלל עניינו מה אתה מעלה?? שהוא יעלה מה שטוב לו ואתה מה שטוב לך. אם הוא מתנהג ככה אז הוא באמת בן אדם בלי חיים שרק רוצה להוריד לאחרים את הביטחון. אל תתייחס אליו ותמשיך להעלות מה שאתה רוצה. לפי דעתי כן כדאי לך לחסום אותו ואל תפחד מתגובת חבריך. מי שחבר אמיתי ימשיך להיות חבר שלך, גם אם הוא "ילכלך" עליך. מי שמספיק ראוי להיות חבר שלך, יבין למה מחקת אותו ולא ישפוט אותך על זה.
 

מישהי177

New member
דבר נוסף

אם זה יעודד אותך. לי הייתה תקופה שפשוט נעלמתי לגמרי מהפייסבוק, מחקתי את החשבון שלי בגלל דברים כאלה ואחרים (כמו למשל שראיתי שהחברה הכי טובה שלי העלתה תמונות מאיזה אירוע ולא הזמינה אותי) וגם בגלל שהרגשתי שכל העולם הוירטואלי הזה זה זיוף אחד גדול.. שאנשים שופטים אותך לפי כמות החברים שיש לך בפייסבוק או הדברים שאתה מפרסם וזה הכל בולשיט אחד גדול לדעתי. אני לא מתחברת לזה בכלל האמת.
עכשיו יש לי פייסבוק אבל רק לדברים ספציפיים (כמו לימודים או קבוצות שונות שאליהן אני שייכת). אני לא מפרסמת כלום ולא שמה תמונות של עצמי ושכולם יקפצו לי. יש לי ארבעים חברים בפייס כרגע ולא מזיז לי אנשים שירימו על זה גבה. שמה פס על כולם.
 
להקשיב לעצמי ולעשות מה שנכון לי

יפה לך מישהי 177

טוב ונכון להקשיב לעצמך ולעשות מה שנכון לך.
כל עוד אינך פוגעת באף אחד, זכותך להחליט ולבחור בכל הקשור לחייך.

נהדר!!
 

רמי אב

New member
אני מאמין שלכל דבר יש מחיר גם בקשר עם אנשים

ולא תמיד יודעים איך הקשר המסויים עם האדם המסויים ימשך לטוב או לרע.
אז לדעתי עדיף להיות זהיר בהאם ואיך לרשום ואו להגיד דברים גם באינטרנט.
ושאם בכל זאת טועים ולא מצליחים להגיע להסכם שטוב לשני הצדדים, אז לפני שחוסמים להסביר בצןרה לא פוגיענית למה לחסום כדי שהצד השני יבין שהחסימה זה רק בגלל חוסר התאמה ולא כדי לעשות רע ואחר כך לחסום וזה יכול למנוע רגשות אשמה מצד החוסם.
 
למעלה