סף השינה

Roy1232

New member
סף השינה

אני חייב לשתף תופעה מוזרה שקורית לי כשאני ממש על סף השינה.. לפעמים הדמיון משתלט על השמיעה - או יותר פשוט, אני כבר שומע את החלום, ותמיד יש משהו שמקפיץ אותי בחזרה לעירנות (סטייל נפילה). אני לא רואה מכשפות ולא שומע אנשים שהולכים לי בחדר
, ולא הגעתי לשיתוק שינה... אז אני יכול להסיק שלא מדובר בWILD. מה זה אם ככה? ועוד שאלה, אם אני מנסה בזמן שאני מודע להיזכר בחלומות שהשאירו עליי רושם עמוק ואני זוכר קטעים מהם, מה הסיכוי שאני אקבל זרימה של מידע על החלום? או יותר נכון, מה הסיכוי שאני אקבל "גישה" לתת מודע/זיכרון חלומות? שינה זה דבר מעניין

silverhawk

New member
שינה, או יותר נכון, חלומות

זה דבר מאוד מעניין.
דווקא זה יכול להתפס כהתחלה של ווילד, תלוי איך אתה מגדיר את זה. אם תשמור על המודעות במהלך התהליך, תוכל לגלוש לתוך חלום צלול. למה זה קורה? אין לי תשובה ודאית. לא הבנתי את השאלה השניה שלך. אתה שואל אם תוכל 'להכנס' אל תוך החלום הספציפי ההוא במהלך חלום צלול?

amit469

New member
קרה לי היום איזה 3 פעמים אני חושב:O

אני זוכר שממש הרגשתי את החלום והייתי ער .. כמובן שחוט המחשבה נפסק שחזרתי למודעות בטעות אבל אני זוכר קטעים מהחלום נורא מוזר שזה לא היה חלום צלול :O .. או שכן XD?

silverhawk

New member
ממ, אתה מתייחס לחלק הראשון

של מה שכתבתי? כנראה שהתרגשת ולכן התעוררת. זו הסיבה שחשוב לשמור על רוגע לאחר קבלת המודעות ולבצע מייד בדיקת מציאות ואת השיטות להגברת הצלילות (ולהתמיד בהן במהלך החלום).

Roy1232

New member
לאו דווקא במהלך צלול..

סתם כשאני ער, ואני מנסה להיזכר בחלום ש"נחרט" בזיכרון.. יש סיכוי לפרוץ את ה"מחסום" הזה בשעה שאתה ער?

silverhawk

New member
עדיין לא הבנתי...

אתה יכול להזכר במה שקרה לך בזמן החלום - השתלשלות האירועים וכו'. אם אתה שואל על דברים מעבר, אז מן הסתם לא.

למעלה