סער? אתה עוד פה?
ע עוף ה חול New member 26/8/02 #3 בנות יאללה רדו מהבנאדם מספיק !!!!!! הבנו ו......... זה הזמן להתקדם תנו לו מנוחה
ט טליה34 New member 26/8/02 #4 ../images/Emo6.gifעופצ´וק מה זה פה? צלילי קינאה? ריחות עצבנות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "וישחקו לפני הנער".......מכיר?
../images/Emo6.gifעופצ´וק מה זה פה? צלילי קינאה? ריחות עצבנות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "וישחקו לפני הנער".......מכיר?
ע עוף ה חול New member 26/8/02 #6 לא , חלילה אין פה שור רגשי קינאה אבל נראה לי משום מה שמתארגן איזשהו עליהום עליו ומה שהתחיל בהומור נהיה מעיק ומציק אבל אם לא כך המצב אז..... יאללה להמשיך בכל אופן , אצלנו מחר נעטוף את הספרים
לא , חלילה אין פה שור רגשי קינאה אבל נראה לי משום מה שמתארגן איזשהו עליהום עליו ומה שהתחיל בהומור נהיה מעיק ומציק אבל אם לא כך המצב אז..... יאללה להמשיך בכל אופן , אצלנו מחר נעטוף את הספרים
G giulietta New member 26/8/02 #5 ../images/Emo12.gif זה לא מה שאתה חושב עופיון... אוףףףףףףףףףףףף כולם הלכו לבריכה ורק אני פה מנסה לעטוף ספרים וזה לא מצליח לי (בעמידה ועם יד אחת, כי השניה מנדנדת את האפרוחית)
../images/Emo12.gif זה לא מה שאתה חושב עופיון... אוףףףףףףףףףףףף כולם הלכו לבריכה ורק אני פה מנסה לעטוף ספרים וזה לא מצליח לי (בעמידה ועם יד אחת, כי השניה מנדנדת את האפרוחית)
ע עוף ה חול New member 26/8/02 #7 מה מסובך אם יש בעייה , תביאי בשבת את הספרים לבת ים אני מתחייב לעזור לעטוף
G giulietta New member 26/8/02 #8 לא טוב לי שבת צריך להביא הכל לפגישה עם המורה ביום חמישי. אתה רוצה שהקטנה תתחיל בית ספר ברגל שמאל? אנחנו דוקא בונים על השלישית הזאתי, שתביא לנו קצת נחת חחחחחחחח.......
לא טוב לי שבת צריך להביא הכל לפגישה עם המורה ביום חמישי. אתה רוצה שהקטנה תתחיל בית ספר ברגל שמאל? אנחנו דוקא בונים על השלישית הזאתי, שתביא לנו קצת נחת חחחחחחחח.......
ע עוף ה חול New member 26/8/02 #9 מי אני שאנסה למנוע קצת נחת .. ...ואני עדיין מתרגש מהראשונה שלי שתתחיל כיתה א´ מקווה שברגל ימין מוכן לעטוף הכל תגידי , את הילקוט גם צריך לעטוף ?
מי אני שאנסה למנוע קצת נחת .. ...ואני עדיין מתרגש מהראשונה שלי שתתחיל כיתה א´ מקווה שברגל ימין מוכן לעטוף הכל תגידי , את הילקוט גם צריך לעטוף ?
G giulietta New member 26/8/02 #10 תלוי אם היא בחרה את התיק הכי יקר בחנות ("חומד, אולי את ההוא?" -"לא!! את זה אני אוהבת" ) ואם הוא ורוד עם נצנצים וכתוב עליו sweety , אז כן. בכלל, במחיר שהוא עלה, כדאי שהוא ישמש אותה בשש השנים הבאות. (גם שלי כיתה א )
תלוי אם היא בחרה את התיק הכי יקר בחנות ("חומד, אולי את ההוא?" -"לא!! את זה אני אוהבת" ) ואם הוא ורוד עם נצנצים וכתוב עליו sweety , אז כן. בכלל, במחיר שהוא עלה, כדאי שהוא ישמש אותה בשש השנים הבאות. (גם שלי כיתה א )
G giulietta New member 26/8/02 #14 אתה לארג´. נפעמת מרוחב הלב שלך. ארבעה ספרי הספקתי בזמן שהפיצפונית נמנמה. לא רע, הא? ועכשיו זזתי. ערב מצוין לכולכם. ג´ול
אתה לארג´. נפעמת מרוחב הלב שלך. ארבעה ספרי הספקתי בזמן שהפיצפונית נמנמה. לא רע, הא? ועכשיו זזתי. ערב מצוין לכולכם. ג´ול
ש שולינקה 27 New member 26/8/02 #15 באבא,,, איום או שמא הבטחה? תכין לי בבקשה,, שני כנפיים,, וול דאן,,, תודה,,,
ע עוף ה חול New member 26/8/02 #16 הבטחה בכלל להבטיח לא עולה כסף שאלתי את מרגלית והיא אמרה בשבת יהיה חם ומגניב
ש שולינקה 27 New member 26/8/02 #17 מרגלית???? חחחחחחחח,,,,,,מרגלית,,, אהה, מרגלית,,, זה טוב,,, טאקי,,, ,,, מרגלית אמרה יהיה חם,,, צריך לבוא בלבוש מינימלי,,,,
מרגלית???? חחחחחחחח,,,,,,מרגלית,,, אהה, מרגלית,,, זה טוב,,, טאקי,,, ,,, מרגלית אמרה יהיה חם,,, צריך לבוא בלבוש מינימלי,,,,