סערת רגשות

פלסטיק

New member
מה את רוצה ממנו?

רוצה שיחה? קחי ממנו שיחה, זה לא מזיק. רוצה משהו אחר? אז קודם כל את תשקרי לעצמך ושנית תעשי לעצמך חשבון רווח והפסד ותחליטי: סיכון מול סיכוי. כרגע אמרת שאת לא מסוגלת להתמודד עם שקר - אז מה היתה השאלה?

yalyul

New member
אל תיפלי לרשת....../images/Emo15.gif

הוא טווה סביבך מלכודת קורים וחוט אחרי חוט דקיק ומגרה הוא מקרב אותך אליו ואת פרפר טהור, לא התנסית, חדש לך מגורה ומוחמאת אבל הפרחים למטה הם החיים שלך, הבעל הנפלא הזה ,הילדים והמלכודת שנראית לך כאריג יהלומים מנצנץ ...לא יהלומים, אחותי, זכוכית פוצעת לכל היותר. הוא יצוד אותך ובמהרה יחכה עם הרשת לפרפר אחר... הוא מעוניין רק בסקס , לא יותר, גששי בדקי איתו אמרי במפורש "לא בוגדת" "לא זורקת לים 23 שנים בשביל עכביש" בטוחה שינוס כל עוד נפשו בו לאחר שתוסר המסכה חזרי הביתה, העסיקי את עצמך עד מעל לראש, עד שתגיעי לגמילה מוחלטת מהשקר הזה.... מהלב אני מדברת אליך , שמרי נפשך !!!

גבר אינו קורים ואישה אינה פרפר

לא אוהבת את הטון הצדקני שהשרשור הזה תופס, ואני תופסת טרמפ על הדימוי שאת נתת.-אבל ההתייחסות שלי הוא לטון הכללי ולא למילים הספציפיות שאת כתבת). אישה אינה פרפר שניצוד גבר אינו עכביש שפורש רשת קורים. צר לי, איני רואה את העולם ככה, גם לא את העולם הוירטואלי. אישה בוגרת, לא קטינה אישה שנשואה , כמו שהיא כתבה 23 שנה שלא תרמה את עצמה לפחות. הוא אינו עכביש והיא אינה פרפר. הם שניהם בוגרים שווי החלטה. היא זו שתיארה את הסקרנות שלה, את חוסר השינה , היא זו שמוקסמת. זו הבחירה שלה. היא זו שיכולה להחליט אם היא נוסעת ברכבת הזו או בורחת ממנה עוד לפני התחנה הראשונה. יש טון שעולה בכל השרשור האחרון, של גבר ציד ,זאב, טורף, מלכודת אישה קורבן,שה תמים, פרפר טהור ועוד דימויים שעלו ועולים. איש לא מחזיק אותה ברשת בכוח איש לא מכריח אותה לשוחח איתו לא לישון בגינו או כל התנהגות אחרת שהיא תבחר . כל אישה שבוחרת ברומן וירטואלי (או שאינו וירטואלי) עושה זאת בגלל חסך שלה (ולא חשוב כרגע מליוני הסיבות לחסכים). כל גבר שבוחר ברומן וירטואלי (או שאינו וירטואלי) עושה זאת בגלל חסך שלו (וגם כאן יש מליון סיבות לחסכים) ואם החסכים דומים או משתלבים ואם השניים שלמים עם הבחירה שלהם למה מערכת הדימויים הזו של שה המוגש לעולה?

פלסטיק

New member
נו באמת....

אפילו בדיסני זו כבר לא הנסיכה המטומטמת שמחכה לנסיך הלוחם האביר מאיפה כל הדימויים האלה?

תזהרי ממחזרים ורטואלים - מנסיון

התנסתי. פגשתי אדם מלהיב כמו שאת מתארת. נפגשתי איתו והוא הלהיב אותי עוד יותר. לבסוף גיליתי שזה מה שהוא עושה. מלהיב. את כולן. ואז הולך.

צדק2

New member
אל תעיזי תברחי!!!!

תצילי את עצמך ולא רק ביגלל שאת לא מכירה אותו. יש לי עצה בישבילך כל פעם שאת מתכתבת איתו או כעולה לך בראש החשק ליפגוש אותו תעצמי עינים ותחשבי איך אחרי המפגש את חוזרת הביתה ופוגשת את הילדים שלך ואת בעלך הם ל-ע-ו-ל-ם לא יסלחו לך ובצדק!!! אין צ´אנס שהם לא יגלו את הרומן ואז? מה תעשי ? איך תסתכלי עליהם? ואת חושבת שהוא יעמוד לצידך באותם רגעים קשים? כשבעלך יכנס לדיכאון מה תגידי לילדים שאת אשמה? הם לא יסתכלו עליך בכלל . תתנתקי מהאינטרנט ויפה שעה אחת קודם!!

עוד מנבא עתידות?

ממש ממש לא תמיד הבעל/האישה יודעים על רומן לעיתים רומן של שנים (למישהו אפילו יש ילדה מהאישה האחרת!) בוודאי שלא הילדים. השאלה אינה האם הם ידעו או לא, ואם הם יסלחו או לא (ומה עניין הצדק לכאן? חשבתי שהוא שייך למערכת שמש אחרת) אלא איך את/היא השואלת תחיי עם עצמך זו השאלה ! ואם הכותבת אמרה שלא תוכל לחיות בשקר אז שתדלג על הריגוש והסקרנות. ואם היא מסוגלת לחיות בשקר(ואיך אפשר לדעת את זה לפני שמנסים, מעניין אותי מאד) -אז שתעשה את השיקולים המוסריים, מצפוניים שלה. אבל בטח שלא בסגנון של בזוקה מנבא עתידות.

maof

New member
כל אחד לפי אמונתו יחיה

הרבה סיסמאות אפשר ליזרוק באוויר בדיוק כמו שהרבה דוגמאות לחיוב ולשלילה אפשר לתת כל אחד רוצה להיות נאהב ונחשק כל אחד רוצה להרגיש את הריגושים עוברים בגופו האדרנלין שזורם בדם וההרגשה לעשות.....לנסות..... לפעמים מסוגלת להעביר את ההגיון והשיקול לפסים לא רצוים השאלות שמיתבקשות במצבים כאלה היא..... האם זה שווה?????? מה יקרה לאחר שהפנטזיה תיגמר???? מה אני עלול להפסיד?????? למה היגעתי/נו למצב הנוכחי????? לפי דעתי חלק מהבגרות שלנו וההבנה לישאול את השאלות הנכונות ..........את עצמינו ולאחר מכן כל אחד יעשה את ההחלטה שלו איך להיתנהג ומה לעשות מעוף

עם התפיסה שלך אין לי ויכוח כלל

כל אחד לפי אמונתו יחיה! מה שמקפיץ אותי הן האמירות המוחלטת ש"תמיד זה נגמר רע(או טוב...לא חשוב." ש"כל הגברים מחפשים רק....." אני בהחלט מקבלת את השאלות שצריך אדם(ז/נ) לשאול את עצמו ואז לקבל החלטה אבל לקבל החלטה משמעותה לקחת אחריות גם על התוצאות (האפשריות) שלה. רק דיקלומים וסיסמאות מקפיצים אותי. (טוב, לא רק).

maof

New member
אחותו של........./images/Emo13.gif

טוב שלא רק סיסמאות מקפיצות אותך
קשה לי לדבר בשם כולם.....אני יכול לדבר רק עבור עצמי ובכלל אני מאוד אוהב את הנשים..... שרואות את כל הדברים אותו הדבר וכולם דומים..... אני יכול לספר לך עם יד על הלב.....ש...18 שנים הייתי רק עם אשה אחת גם במשברים ובמריבות שהיו לי לא חיפשתי "סטוץ" מהצד גם שהענישו אותי ושלחו אותי לישון בסלון.......(שהפך לחדרי) עדין לא חיפשתי להיתנחם בזרועות אישה אחרת ביום שהיתחלתי לחפש בחוץ אישה אחרת ידעתי שזו סוף הדרך !!!! הידיעה וקו המחשבה זהו אין לי מה לחפש יותר ניסיתי את כל מה שיכולתי לתקן ולשפר והחל מרגע זה אני צריך להבין שאין לי יותר במה להשקיע וצריך להמשיך קדימה אני לא מחפש טפיחות לעידוד......... גם אני שיצאתי מהבית חשבתי שכל הנשים אותו הדבר וגם אני חשבתי שברגע שיצאתי לחופשי אני הולך לשכב עם כל הנשים במדינה...... אני יכול לספר לך עוד שאני היום מאוד מאושר עם בת זוגתי בפרק ב´ של חיי ואני לא נימצא במשבר (למרות שוויכוחים יש לפעמים)אני כותב כאן בפורום בגלל סיבה אחת אם אני יעזור לנפש אחת....כאילו עזרתי לעולם שלם אולי זו גם סיסמה.....אבל זאת דעתי !!! תירצי לקבל....אחלה...לא תירצי.....זבש" סביר להניח שגם את זה תילמדי עם הזמן...... שלקבל דעה שונה..... לא מחיבת הסכמה.... מעוף

פלסטיק

New member
יש לי חדשות בשבילך

1. לא את כל הרומנים מגלים 2. לא תמיד הבעל נכנס מזה לדיכאון 3. אין כאן עניין של אשמה 4. תקרא בפורום - כותבים כאן אנשים שהם כן סולחים 5. למה שהיא תתנתק מהאינטרנט? לפני היות האינטרנט אנשים לא מצאו דרכים לפגוש מישהו מהצד? שמעתי לפני חודשיים שהחלו לעשות שעות לקניות נפרדות לנשים וגברים במאה שערים. אולי נמליץ לה ללכת למנזר? שתעשה את החשבון שלה אם רוצה לפגוש אותו או לא אבל לא בגלל שהיא כבשה והוא דינוזאור או בגלל בעלה הדיכאוני, אלו לא השיקולים הנכונים.

בהמשך לשירשור המתפתח

בראש עמוד הפורום מתנוססת הודעת אזהרה שמטרתה להסב את תשומת הלב לפניה בכוונות שאינן אלו המוצהרות בפניה. ההודעה תקפה לנשים ולגברים. כמו שגבר יכול לעורר את סקרנותה של אישה, כך גם אישה יכולה לעורר את סקרנותו של הגבר. בפורומים הדבר בולט עוד יותר, בגלל האפשרות להתרשם התרשמות מוקדמת מכתיבתו ודעותיו של אדם. יש הרבה פניות מנשים אל גברים, כמו שיש מגברים אל נשים. יש הבדל בסגנון. כמו שבמסיבה נשים ממתינות להזמנה לריקוד אבל עושות הכל כדי להסב את תשומת ליבו של זה איתו הן רוצות לרקוד, גם באינטרנט הן לא תפנינה באופן ישיר (אלא אם הן פמיניסטיות מושבעות) אלא בעניין הקשור בפורום, אבל המטרה למשוך את תשומת הלב קיימת, וה"יוזמה" תישאר בידיו של הגבר להציע את הצעד הבא. לדעתי כל אדם רוצה להרגיש נחשק, כל אדם רוצה ריגושים וכל אדם תורם את חלקו להתפתחות של קשר בכיוון בו הוא מתפתח. גברים ונשים כאחד. נשאר עניין לקיחת האחריות על המעשים. קל במקרה של אכזבה להסתתר מאחורי הרגשת "קורבן" ולאמר "התאכזבתי בגללו" (או בגללה). קשה יותר לקחת אחריות ולאמר "התאכזבתי כי פיתחתי אשליות". דוקא ההודעה של ממטינה בראש השירשור באה מעמדה אחראית מאד, מעמדה של בחינת מקומה בקשר המתפתח, בבחינה של התמורות ממנו ובעיקר בחינה של המחירים הצפויים שתידרש לשלם. אני מציע לכולם ללמוד מהדוגמא שלה מהי אחריות. כי כל החלטה שממטינה תקבל, תבוא מעמדה של אחריות אישית ולא ממקום של "פיתו אותי ואני קורבן מסכן".

../images/Emo18.gifעל תמרורי עצור...והחיים

בטח שאנשים בוגרים אבל גם לאדם בוגר יש חולשות ויש מהווים אבל יש גם תמרורי עצור שמורים לו לעצור ולא להגיע שם. וכמו להרבה אנשים בוגרים במערכת יחסים יש חסכים אבל שוב יש תמרור עצור שאומר שם לא הולכים שם לא מגיעים אבל יום אחד אתה נחלש פגיע ורגיש או מבולבל ונורא קל לתמרן אותך ואף אחד לא יגיד לי שהייתי שם כי רציתי אלא כי נכשלתי ובאותו זמן ובאותו רגע כבר לא הייתי בוגר כבר לא הייתי בשליטה לא הייתי אני ורק מי שהיה שם-יודע על מה מדברת......... ולראיה ההודעות שמדי פעם עולות בפורום זה או אחר!!!! ואמירה אחרונה כל אלה שלוקחים את מה שרוצים מאותן נשים/גברים שלא פה ולא שם........ זה לא מוסיף להם כבוד רוצים משהו תדאגו לקבל אותו ביושרה!

טנגו

הוא ריקוד לשניים אהבתי את ההתייחסות המאוזנת שלך לתמרורי העצור של החיים, שלכל אחד הם כמובן נמצאים במקום אחר. ובמיוחד את האחריות האישית מול תחושת ה"קורבן המנוצל" שהבהבה כאן לאחרונה. טנגו הוא ריקוד לשניים.

אני התנסתי - לא ממש מומלץ

אבל לא בגלל מה שכולם אומרים שכל הגברים ברשת מחפשים סקס. אין לי בעיה עם סקס. הבעיה היא איך תרגישי אחרי מפגש כזה. אני לא הרגשתי כלום, אבל את יכולה לקחת את זה מאד קשה וזה יכול לפגוע בחיי המשפחה התקינים שלך. אל תתחילי עם זה, תברחי מזה

למעלה