גבר אינו קורים ואישה אינה פרפר
לא אוהבת את הטון הצדקני שהשרשור הזה תופס, ואני תופסת טרמפ על הדימוי שאת נתת.-אבל ההתייחסות שלי הוא לטון הכללי ולא למילים הספציפיות שאת כתבת). אישה אינה פרפר שניצוד גבר אינו עכביש שפורש רשת קורים. צר לי, איני רואה את העולם ככה, גם לא את העולם הוירטואלי. אישה בוגרת, לא קטינה אישה שנשואה , כמו שהיא כתבה 23 שנה שלא תרמה את עצמה לפחות. הוא אינו עכביש והיא אינה פרפר. הם שניהם בוגרים שווי החלטה. היא זו שתיארה את הסקרנות שלה, את חוסר השינה , היא זו שמוקסמת. זו הבחירה שלה. היא זו שיכולה להחליט אם היא נוסעת ברכבת הזו או בורחת ממנה עוד לפני התחנה הראשונה. יש טון שעולה בכל השרשור האחרון, של גבר ציד ,זאב, טורף, מלכודת אישה קורבן,שה תמים, פרפר טהור ועוד דימויים שעלו ועולים. איש לא מחזיק אותה ברשת בכוח איש לא מכריח אותה לשוחח איתו לא לישון בגינו או כל התנהגות אחרת שהיא תבחר . כל אישה שבוחרת ברומן וירטואלי (או שאינו וירטואלי) עושה זאת בגלל חסך שלה (ולא חשוב כרגע מליוני הסיבות לחסכים). כל גבר שבוחר ברומן וירטואלי (או שאינו וירטואלי) עושה זאת בגלל חסך שלו (וגם כאן יש מליון סיבות לחסכים) ואם החסכים דומים או משתלבים ואם השניים שלמים עם הבחירה שלהם למה מערכת הדימויים הזו של שה המוגש לעולה?