וזה מה שכבר רץ בווטסאפסערת פייסבוק
איילת שקד, חברת הכנסת החילונית מהבית היהודית העלתה בחג תמונה שלה מטיול שערכה אך אבוי: תגובות רבות מכנות אותה צבועה בגלל התנגדותה לתחבורה ציבורית. איילת הגיעה לטיול ברכב פרטי, מצטלמת ונהנית בעוד מי שאין לו רכב פרטי נשאר בעוצר.
זה נקרא צביעות מוסר כפולוזה מה שכבר רץ בווטסאפ
טוב שיש מי שטורח להזכיר לה...
מי שמתנגד ולא נוסע לא פחות גרוע.זה נקרא צביעות מוסר כפול
אתה נוסעת בשבת ואת מתנגדת, תהי צנועה .
כן אבל איילת זורה מלח על הפצעיםמי שמתנגד ולא נוסע לא פחות גרוע.
בשני המצבים שמים אנשים חפים מפשע בסגר שבועי.
כן אבל איילת זורה מלח על הפצעים
למעשה פעמיים: לא רק שהיא נוסעת ברכב בזמן שאחרים תקועים בבית, גם הרכב שלה הוא במימון של משלם המסים.

פשוט התגובה שלה הייתה יותר מעצבנת.כן אבל איילת זורה מלח על הפצעים
למעשה פעמיים: לא רק שהיא נוסעת ברכב בזמן שאחרים תקועים בבית, גם הרכב שלה הוא במימון של משלם המסים.

אתה טועה, זה כן פחות גרועמי שמתנגד ולא נוסע לא פחות גרוע.
בשני המצבים שמים אנשים חפים מפשע בסגר שבועי.
אני מתנגד לכל מי ששם אנשים בעוצר גם אם הוא מחליט לשים את עצמאתה טועה, זה כן פחות גרוע
הכוונה מי שנגד נסיעה בשבת והוא עצמו לא נוסע.
כי לפחות אין כאן צביעות.
אצלה יש צביעות. וצביעות היא תכונה בזויה.
מה הקשר? גם אני מתנגד וגם אני בעד תח"ץ בשבת וחגאני מתנגד לכל מי ששם אנשים בעוצר גם אם הוא מחליט לשים את עצמ
לשים את עצמו בעוצר.
האם יש תחבורה ציבורית לנחל עמוד ? אז מה זה הצביעות הזאת .זה נקרא צביעות מוסר כפול
אתה נוסעת בשבת ואת מתנגדת, תהי צנועה .
אם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.האם יש תחבורה ציבורית לנחל עמוד ? אז מה זה הצביעות הזאת .
האזור המדובר קרוב יותר למירון ולצפתאם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.
אני מניח שתח"צ לכבישים 90, 85, ו 65 יש, כנ"ל לגינוסר או כורזים הגובלים בנחל עמוד, ולטבריה שנמצאת 8 ק"מ ממנו (מה שמאפשר נסיעת מונית במחיר זול מהתחנה המרכזית שם לנחל במקום מונית שפיישל במחיר אסטורונומי מהמהרכז) יש גם יש.
אז נסכם את זה כך: לדעת איילת שקד למשלם המיסים אסור לממן תח"צ בחג עבור הציבור, אך מותר לו לממן רכב פרטי ואולי גם נהג ומאבטח עבורה בחג. (יש לה פרופיל ציבורי גבוה שמצדיק מאבטח, שומעים עליה די הרבה בתקשורת). זוהי בהחלט צביעות.
נא להרגיע, אין לה מאבטח כלל וכללאם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.
אני מניח שתח"צ לכבישים 90, 85, ו 65 יש, כנ"ל לגינוסר או כורזים הגובלים בנחל עמוד, ולטבריה שנמצאת 8 ק"מ ממנו (מה שמאפשר נסיעת מונית במחיר זול מהתחנה המרכזית שם לנחל במקום מונית שפיישל במחיר אסטורונומי מהמהרכז) יש גם יש.
אז נסכם את זה כך: לדעת איילת שקד למשלם המיסים אסור לממן תח"צ בחג עבור הציבור, אך מותר לו לממן רכב פרטי ואולי גם נהג ומאבטח עבורה בחג. (יש לה פרופיל ציבורי גבוה שמצדיק מאבטח, שומעים עליה די הרבה בתקשורת). זוהי בהחלט צביעות.
פעם עשיתי את החלק התחתון של נחל עמוד עם תחבורה ציבוריתאם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.
מצטרף לכל הטיילים.אם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.
אני די בטוח שלחברי כנסת אין אבטחה צמודה..אם יש תח"צ למרחק הליכה משם - זו אכן צביעות.
זה תלוי. ליו"ר הכנסת יש אבטחה ויש גם ח"כים שיש להם אבטחהאני די בטוח שלחברי כנסת אין אבטחה צמודה..
רק לשרים יש
יצא לי כבר לנסוע ולחזור מנחל עמוד בתחבורה ציבורית.האם יש תחבורה ציבורית לנחל עמוד ? אז מה זה הצביעות הזאת .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.