סערררר- בדיחה!

מיכל31

New member
סערררר- בדיחה!

אישה פגשה גבר בבר הם יצרו קשר, דיברו ובילו. לבסוף עזבו יחד את הבר. כאשר הגיעו לדירתו ערך לה הגבר סיבוב בדירה. להפתעתה היא נכחה לדעת שחדרו מלא במאות דובוני צעצוע מסודרים על מדפים. על המדף התחתון היה אוסף של דובונים קטנים, עך המדף הבינוני אוסף של דובונים קצת יותר גדולים ועל המדף העליון- המוני דובונים גדולים מאוד. בינה לבין עצמה חשבה האישה הזו שזה תמוה שבחור יאסוף כמות כה עצומה של דובוני צעצוע והחליטה לא להגיד על כך דבר,בינתיים. אחרי לילה סוער של תשוקה, הם שכבו זה לצד זה במיטה והאישה מתסובבת אליו ושואלת: "נו, איך היה?" והבחור עונה: "א יכולה לבחור איזה פרס שאת רוצה מהמדף התחתון".

sahr12

New member
מיכלללללללל......בדיחה!

שתי חברות טובות מקרטעות לביתם בשעת לילה מאוחרת לאחר בלוי בצוותא בפאב השכונתי. לפתע הן חשות בצורך עז להתרוקן למזלן הן בדיוק עוברות ליד בית הקברות. לאחר שעשו צרכהן ומגלות שאין להן עם מה לנגב פושטת הראשונה ללא הסוס את תחתוניה, מנגבת ומשליכה אותם. השניה מוצאת איזה חתיכת ניר ומתנגבת. בבוקר משוחחים בניהם הבעלים... תשמע אני חושב שהבנות חגגו אתמול כהוגן. רותי חזרה הבייתה בלי תחתונים. מה אני אגיד משיב חברו בעצב ? על התחת של גילי מצאתי פתק "לעולם לא נשכח אותך"

sahr12

New member
כלנית????????בתור עונש...

ישבו צרפתי אנגלי וישראלי במסעדה וסיפרו איך הם אוהבים לעשות סקס האנגלי : אני אוהב לשכב על אישתי ולהביט לה בעיניים כשהיא גומרת הצורפתי : אני אוהב שאישתי מעלי ככה יכול לגעת בשדיה וגם להביט לה בעיניים כשגומרת הישראלי: אני אוהב לבוא אליה מאחור ככה יכול לראות חדשות וגם ספורט

עוד מהפעם הראשונה שזה פורסם

אני שומר את התמונה הזו בשביל זה שיפרסם את הבדיחה פעם שניה...ושלישית... ורביעית...

מיכל31

New member
אחחחח ועוד אחת ../images/Emo141.gif

חחחחחחח איפה בעלה איפה? איפה?

sahr12

New member
אהלן איש...איך אומרים שני לוויתנים

במרוקאית??????????? WILLY´´´WILLY......חחחחחחחחחח

אם אתם מתעקשים... - בדיחה

אנגלי אמריקני והודי משתתפים בקורס לכתיבה באנגלית - ומקבלים משימה לכתוב סיפור קצר עם המילים: Green Pink Yellow. חוזר האמריקני למחרת ומספר: Yesterday I drove my pink cadilac to a green football field and ate a yellow banana... האנגלי לא מתבלבל ומספר גם הוא: Yesteday I had a green Tea in a yellow cup and ate a pink cake... לבסוף בא תורו של ההודי: Yesterday I came home and heard the phone green green so I pinked it up and said yellow....

sahr12

New member
בעלה??????????"כפרה" עליך..

מה זה ערוץ היסטורי?????????חחחחחחח...... ההודי הזה אני מכיר אותו מארה"ב.... ישן,ישן....

sahr12

New member
מיכל אני מבקשששש........

את פה עם בעלך........אז אתם מתנשקים...אבל אנחנו פה לבד.....חחחחחחח והיחידה שיש פה בעבודה שלי...זו גרוזינית שאספה לקוקו מהסנטר... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......

sahr12

New member
היא חושבת שעכשיו ספירת העומר...

חחחחחחחחחחחחח............

זה לא יפה לדבר על גרוזינים,,

וגם להשמיצם,, ,, חשבת פעם למה יש לי כל כך הרבה שיער,, ברגלים,, בפנים,,וגם בגו,,,??????

sahr12

New member
זו רק בדיחה......אין צורך להיפגע..

לא ראיתי תרגליים שלך....חחחחחחחחחחח

למעלה