סערה

שרי 43

New member
סערה

ואני מביטה הגשם ניתח בחוזקה, שוטף את האדמה שאוגרת את שיכולה לאגור ממתינה להתחדשות שתגיע הרוח שורקת את שריקתה, מניעה ענפים, מפילה עלים שתש כוחם להלחם מותירה עצים במערומיהם, השמים, מתערבב צבעם שחור,אפור, לבן, הבנינים, נשטף האבק מעל גופם, התריסים מוגפים בחלקם, על הזגוגיות יורדות לאיטן טיפות המים רעש מכוניות שחולפות בכביש הרטוב מותירות שובלים שטרם נשטפו לים, סערה ואתה מביט חשה את גופך החם זרועותיך שעוטפות מאחור מדביק את אפך לשערי המיטלטל ללא שריקת הרוח שואף מלוא ראותייך שפתייך על צוארי ועורפי ידייך המטיילות על חזי ובטני נוגעות ברחמי , מתמזג, אוהב, לוהט אל גופי הרטוב, מבצרי, סערה בחוץ ובפנים ביקשת..הבטחתי..והנה אני מקיימת, אז מה אם זה חודשיים אחכ´

הקשתית*

New member
איזו סערההה...אמאאאאאא

נץץץץץץץץץ בוא נברח בחזרה לגן שלנו ונמשיך לשחק פוגים... אז מה אם ניצחתי אותך הבוקר
שרי נשמההההה אז מה אם יש לך הצתה מאוחרת
להטלטל בסערה שכזו ועוד אתך ,שווה שבעתיים
D
רק תגידי לי נחובשק למה סולטנה יודעת תמיד אחרונה

קוב

New member
הגם אתה ברוטוס?

שרי, גם את בחו"ל? למה פה בארץ הסערה היחידה שיש זה בתחנה המטרולוגית. עוד שקע חמקמק חלף באיזרנו בלי להותיר את רישומו...

שרי 43

New member
חשבתי שאולי....

עם קצת עזרה מידידים היא תגיע......אבל מה זה התעלמה.....מעליב לא?

בטח מעליב

ידידים עוזרים תמיד! מה את לא מקבלת עזרה? אל תגידי.... אבל תראי, פה זה לא איזה קבוצת תמיכה, פה זה החיים, המציאות הג´נגל.

מה ביקשתי מה?

הבטיחו סערה....לא הגיעה....אז התנדבתי לתת לה פוש קטן..... איך הגענו לג´ונגל????????????

מה זה חשוב בכלל

איך הגענו? העיקר שהגענו, לא ככה? ואם כבר פוש אז כולנו יחד ניתן איזה דחל´ה ווווווזהו קדימה, הנה זה בא, כבר מתחיל לחוש קור בקצה האצבעות.

natali323

New member
שרי מתוקה

כל כך ביקשת כל כך חיכית הנה היא פה ה סערה כל שתבקשי לו יהי
אוהבת תבית קפה שלך

למעלה