סערה......

מאחל לך שאכן כך יהיה...

וחוויה טראומטית ככל שתהיה רק מחשלת אותנו , נותנת פרופורציות.. אבל בהחלט לא מחסנת אותנו מפגיעה עתידית....

תודה../images/Emo39.gif

תלוי איך מתייחסים לחוויה, לי הכל אח"כ היה נראה כ"כ קטן וחסר משמעות, שוב, כנראה שזו אני, קשה לי להסביר את עצמי, אבל באמת שאני מתייחסת לכל דבר בחיים כאל שיעור שממנו אני רק צומחת ומפיקה את המיטב (גם אם זה משהו שיפיל אחר לקרשים) מי שמכיר אותי יודע בדיוק למה אני מתכוונת...

maof

New member
לא קשור לחומות .........

יש אדם שחי את העבר.......... יש אדם שחי את ההווה....כאילו שמחר אין עוד יום ויש אדם שחי עם הרבה תקוות בלב.. ומחכה ליום שהם התגשמו מעוף

ג ל י ן

New member
אין בטחון בשום דבר בחיים....

אסור להאחז בכלום ,ויש המאמינים שגם ברכוש אין מה להאחז. צריך לחיות את הרגע הנוכחי לטוב ולרע . אם אומרים שום דבר לא יפגע בי ,זה אומר שהדבר הקטן ביותר שיראה לך כגורם שישפיע , תעזבי......... נו אלה הם חיים. צריך פשוט לאהוב את עצמך ולדעת שבחיים האלה יש נפילות , ושום דבר לא בטוח והקרקע יכולה להשמט , אבל זה לא אומר להיות אדישים לחיים ולתת לכל פרט קטן לערער אותנו. הכי חשוב זה להיות מאושרים בחיים , שקט או סערה לא משנים יש אוהבים כך ויש אחרת. אני אישית אוהבת יציבות ושקט בחיים , אך לא שגרה .

maof

New member
בקצה זה טוב ../images/Emo13.gif

ממריץ את האדרנלין.... רק לא מ"מ אחד אחרי
(זה לא שלי זה בהלואה) מעוף

את יודעת מה?

גם אני מאמינה שאין להאחז ברכוש (לא כדאי לך לקרוא את הסכם הגירושים שלי
) ויודעת עוד משהו? פעם שנאתי את עצמי, שנאתי את המראה שלי, שנאתי את מי שאני, שנאתי כל דבר שקשור בי. פעם חייתי רק בשביל אדם אחד ולא, זו לא הייתי אני. היום, אני פשוט מאוהבת בעצמי עד טירוף, אני אוהבת את המראה שלי, אני נהנית להסתכל במראה, מרגישה טוב עם עצמי. נכון שיש נפילות, לא אשקר לך שאין לי נפילות, מה לעשות, לא מושלמת (עדיין לא, אבל בשאיפה
) אבל הנפילות שלי באות בגללי ולא בגלל אף אחד אחר. חוץ מזה, אני יודעת לעמוד מהר מאוד על הרגליים אחרי נפילה, לא נותנת לעצמי לשקוע במרה שחורה ליותר מדיי זמן, לא אוהבת להרגיש רע עם עצמי... (פעם חופשי הייתי נכנסת למשברים שנמשכו ים זמן
)

ג ל י ן

New member
מה זאת אומרת הנפילות הם

בגללי . האם את לא באה במגע עם אנשים אחרים.

מיי לי

New member
גלין הרשי לי לענות

לא חשוב עם כמה אנשים את מדברת, באה במגע, חברה שלהם או לא חברה שלהם. נפילות, אם יהיו כאלה, הם בחירה שלך ולא של האנשים שמסביבך הכל עניין של בחירה....

הנפילות הם בגללי כי

אני זו שעלולה לפגוע בעצמי, בבחירות שלי בחיים, בדרך ההתנהלות שלי. הייתי במערכות יחסים אחרי הגירושים שלי עם ידיעה שאני עלולה להפגע, יצאתי מהן מחושלת ומחוזקת כי לקחתי אותן כשיעור ולא כאל משהו שפגע בי, גם אם בתכלס זו הייתה אמורה להיות פגיעה. לנפילות אני מתייחסת אך ורק לנפילות מתח, נפילות במצב רוח. בד"כ אין לי הרבה כאלו, הן צצות קצת לפני היומולדת שלי (שזה בערך עכשיו) ועוברות מהר.

maof

New member
אין אדם מושלם...........

רק אנשים שמנסים להגיע לשלמות. מעוף

maof

New member
גלין../images/Emo39.gif

אנימשתדל לא לראות דברים כטוב....רע פשוט לקחת אותם כניסיון בחיים והיזדמנות להגיע למקום טוב יותר. מעוף

maof

New member
יפה אמרת קצין ../images/Emo13.gif ../images/Emo72.gif

מה שלא נמצא בספרים תמצא בניסיון החיים, לכן נאמר, אין חכם כבעל ניסיון, אולם, ניסיונו של האחד אינו דומה לשני, למרות כשמסתכלים מבחוץ הם נראים דומים מעוף -שמחדש ת'חתימה הישנה

למעלה