סערה בנורבגיה

מעניין מה היה קורה לו אילו היה

כותב זאת על מוסלמים... אני מניח שהוא היה נרצח מאד מהר... הנה ההבדלים התרבותיים ביננו לבינם על רגל אחת.

ne ro

New member
בגדול-

מה שמאחד את רוב ארצות אירופה זה שנאה לישראל וליהודים. בין אם מדובר בגירוש ספרד ( ספרד פורטוגל(, השואה ( גרמניה, אוסטריה, צרפת, הולנד, בלגיה) , מגיפות ( איטליה...), גירושים , והשמדות.

trigotrigo

New member
לדעתי, זה קשקוש.

ולמה? חזרתי מטיול בהולנד וגרמניה לפני שבועיים. בשתי המדינות כל מי ששאל (וחלק כבר ידעו מראש, איכשהו) שאני ישראלי. המלון בברלין היה בתוך אזור מאוכלס בפרסים, שידעו, בליפציג שיחקתי כדורגל עם גרמנים שידעו, ובגדול, כל מי ששמע שאני ישראלי או שהתלהב ורצה לשמוע או שפשוט לא עשה כלום. עוינות? תלוי איך מסתכלים על זה. אם אנחנו בוחרים להגיד שבכל פעם שהמיעוט באירופה, שבו נמנים, במקרה, אלה שעושים הכי הרבה רעש, מחליט להגיד משהו אנטישמי או אנטי-ישראלי, אז כל אירופה אנטישמית - זה פשוט לא נכון.

ne ro

New member
היום- מה שמאחד את רוב ארצות אירופה

( כמו תמיד) זה האנטישמיות והשנאה למדינת ישראל. שימו לב לזה.

בלי הטקסט המלא של המאמר,

אי-אפשר לדעת במה מדובר. כבר היו דברים מעולם, שדברים הוצאו מהקשרם ו/או סולפו לבלי הכיר, ושהעולם שורץ שקרנים וסלפנים למיניהם. אינני טוען, שלא יכול להיות איזשהו נורבגי אנטי-שמי. הגזענות ושנאת הזר על כל גילוייה היא תופעה נפוצה מאוד בכל העולם, ולא צריך ללכת רחוק - גם הפורום הזה מלא גזענים פרימיטיביים. אבל, אם רצית לספר לנו משהו על הנורבגי הזה, אז... לא סיפרת שום דבר! אולי הוא אנטי-שמי הנורבגי הזה, אולי לא - אי-אפשר לדעת ממה שהצגת. עכשיו, בוא נניח שהוא אנטי-שמי. אז כפי שאנו רואים הדבר "עורר סערה". לעומת זאת, אצלנו הגזענות משתוללת חופשי, ואין פוצה פה ואין מצפצף. ח"כ יהודי מכנה ח"כ ערבי "נחש", הבטאונים הדתיים אפילו אינם מסתירים את גזענותם התהומית, וֶסטי מפרסם בשפה הרוסית "שיר" גזעני בוטה (ובני מזוז מורה על פתיחת חקירה משטרתית, שמשום מה אין לה המשך, שלא לדבר על כך ששום סערה לא התעוררה בארץ).

למעלה