סערה בכוס מרק צנונית.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
100GP? אין סיכוי!!! נסה SP...

שזה שווה ערך, כמובן, ל-GP הרגיל, אבל זה עדיין נראה פחות. חוצמזה, אין לך מושג כמה יש להולי, נכון?

סנדרין

New member
את כל אלה ידעתי ../images/Emo13.gif. ../images/Emo142.gif

חוץ, מהעובדה שהעזתם למרבה החוצפה להיות ברמה חמש
. הלוואי עלי. (אמרה רותם, שחוסכת מטבעות זהב אחד-אחד כדי להגיע ל-4000 ולקנות Gloves of dexterity. כרגע אני על 2360, קראתם טוב
.)

Ferenheit

New member
בממוצע עד היום

זכינו ל-600 נק"ן\פגישה. באופן עקרוני היינו אמורים (לפי המלצות חלוקת הנק"ן של מו"ד 3) להיות בדרגה 15 בערך בשלב זה... על העוני אני לא מדבר, רוסקו תרם לטובת קייד כל אגורה שהייתה לו עד היום (הוא משקיע במניות של מזקקת שיכר מסוימת של כמה נזירים אבל זה כבר סיפור אחר). הוא לא מרגיש שזה מגביל ו\או מציק לו באיזשהי צורה. מה שכן - לזכותו של גיל ייאמר שלנק"ן שלנו אין ממש קשר ישיר ליצורים שאנחנו מחסלים ו\או לוכדים וממיתים המתת חסד ו\או דוחפים זוטונים מסוימים לתוך המאורות שלהם. ז"א, אין לי ספק שלא החיסול עצמו מהווה את השיקול המכריע. אני ממליץ לכל שה"ם לעבוד כך (לתגמל רולפליינג ומשחק טוב ויצירתי). באשר להולי - אני לא יוצא מנקודת הנחה שאותה ביצה פירושו אותו חוסר אחריות ואותו זלזול במשמעת הקבוצתית (למרות שאלכס ורולנד חולקים כמה תכונות הטומנות בחובן אסון). אבל רוסקו הגיע למקסימום חוסר אחריות מרדנות ו"אינדיבידואליזם" (אגואיזם) שהוא מוכן לסבול. זה נכון לגבי כולם. באשר לגלידה - DDN יכול לצפות למכתב מר.ר. - יועץ משפטי בעניין. יש סיבה שהוא לא נחשף קודם ואנשים כאן מתחילים להרשות לעצמם יותר מדי. לקוראים האחרים: אין כזה דבר גלידה, כמו שאתם יודעים, זוהי אגדת עם קובולדית (אודות זוג הוביטים רצחניים שמבשלים כמו מלאכים.

Gilgam69

New member
מישהו באמת אמר את זה?!?!?!

אני לא זוכר, אם זה נאמר אז כנראה זה היה שהייתי עסוק מדי במנה מס' 25 של טוק-טוק. קשה לי להאמין שמישהו יגיד את זה: א. כי זה לא מתאים לאנשי חבורת הצנונית להגיד כזה דבר. ב. גם אם זה כן היה מתאים אז הרי כול אנשי חבורת הצנונית יודעת שלא עדיף להרוג קובולדים, כי הם לא נותנים הרבה נק"ן, בייחוד לא לדמויות דרגה 5. אם כבר אנחנו מדברים על נק"ן מאנצ'קיניסטי, אז לא צריך להרוג אותם, מספיק להביס אותם וההרדמה המאסיבית של אלכס בהחלט הספיקה.

Soul Cake Duck

New member
קורה בחבורות הכי טובות...

יש לי קבוצה של חבר'ה שממש סוגרים דלתות בצינוק כי "אין להם סיבה להילחם במפלצות", אבל מביאים אליהם חבורה קטנה של גובלינים, והם ישר נכנסים למצב קרבי ומחסלים אותם. הגובלינים בכלל היו מעוניינים להציע להם עבודה, אבל אני מניח שהאינסטינקטים של שחקני תפקידים מכתיבים אחרת...

Ferenheit

New member
אני לא זוכר זאת אמירה

אבל הביצה ממהרת להוציא לנו שם רע - אם הדברים נאמרו הרי שהם נאמרו בצחוק. וחוצמזה, תאוות בצע כסף לא טובה יותר מתאוות בצע לנק"ן.

סנדרין

New member
תאוות בצע קיימת בעולם ה-RPG.../images/Emo142.gif

*שיעול*הקוסמתשלי*שיעול* תאווה להרוג מפלצות, לא. אלא אם כן אתה פאלאדין, ואז, המצב כבר חסר סיכוי
.

Ferenheit

New member
אולי לא הייתי ברור

כמעט כל אחד היה רוצה להרוג מפלצות ולהיות גיבור, אבל הרוב נמנעים מכך בשל שיעור תמותה גבוה. ז"א הבעיה ברדיפת נק"ן היא שזוהי מוטיבציה מזויפת של הדמויות. גם במציאות- לא הייתם רוצים להיות אלו שיחסלו את סאדאם, וימצאו את בן-לאדן. בתאוות בצע, אני לא מדבר על אהבת הרווח לשמו אלא על כך שיש דמויות... אההמ... אהממ... שמפנות את הגב לסכנה בשביל לקטוף פרסים חומריים. אף אחד לא עושה את זה ונשאר בחיים זמן רב, אלא אם יש לו כמה זוטונים שישמרו לו על התחת. ותופעה מדאיגה אחרת: יש דמויות (שחקנים) שמאוד רוצות להרוויח, ולכן הן אוספות נניח, אדמת מרעה איכותית לתוך התיק רחב ידיים שלהן. גם אדמה שווה כסף (אגורה לעשר טון) ויוצא שדמויות עושות דברים טפשיים (טפשיים מבחינה אנושית) כי השחקן רוצה כסף לדמות. בקטגוריה הזו נכנסים כל אלה שאוספים אלפי נשקים (שהשה"ם, בייאוש, מכריז שהן מאיכות גרועה מאוד ויימכרו בזול) לטובת מסחר. הנחישות של השחקן תוביל, לשיטתם, בסופו של דבר, לרווח לדמות.

למעלה