סערה בכוס מים?

סערה בכוס מים?

אוקי, אז השאלה היא, האם עוד מישהו מתכוון לומר משהו לאופנועית בעניין הקסדה. שדון - זה לא אישי
זה רק
בקונצפצית שרות הלקוחות שלהם. ועוד יותר מזה להמשיך לומר שהם אומרים לכל אחד שקונה שזה מהעונה שעברה. כן, נכון!!

../images/Emo35.gif

אישי
ממממ.... ???? אני אישית מחכה להודעתו הרישמית של ספייקי !!!!
השדון

oren_hershco

New member
גם על ה ARAI שלי כתוב 11/95 . . .

והיא נמכרה לי בשנת 00´ כדגם "של השנה שעברה". סינגרו פה הרבה על אופנועית, וגם לי אף פעם לא הייתה בעייה איתם, אבל הנתונים קצת מפלילים, לא?

haskim

New member
הייתי באופנועית עם הקסדה ו....

קניתי את הקסדה לפני שבועיים והיא ממאי 96. ברגע הקניה רוני אמרה לי במפורש שהקסדה היא מ 96!!!! ובכן,לאחר שקבלתי הסבר על עניין ה 5 שנים, רכשתי אותה ויצאתי לדרכי. כשעלה עניין ה 7 ו 5 , מיהרתי לאופנועית כדי לקבל הסבר בנושא. רוני היתה מאוד אדיבה והסבירה לי שרק בקסדות ה 7RX4 ההגבלה היא ל7 שנים מתאריך היצור. רוני הציעה לי לקבל זיכוי ולקחת משהו אחר אם אני רוצה. אבל לאחר ההסבר הבנתי את הענייו והמשכתי בדרכי עם אותה קסדה. אז כך נגמר סיפור הקסדה מבחניתי.

Easy_Rider

New member
זה לא בדיוק נכון ....

גם על ה- NR5 של אחותי רשום בדיוק כמו על הקוונטום F שהקסדה בתוקף 5 שנים מתחילת השימוש על ראשו של הרוכב, ובתנאי שלא עברו 7 שנים מתאריך הייצור. זו החמרה שאראי הכניסה לאחר שעל הקסדות הישנות יותר היה מצויין רק "5 שנות שימוש". אותה אזהרה בדיוק מופיעה גם על הסיגנה GT ... כאמור, זו אזהרה שהיצרן הכניס בשנתונים האחרונים של הקסדות שהוא מייצר. סתם שתדע ... איזי, שחוסך ל- RX7RR ... הלביש ליקיריו הקרובים אראי על הראש ואוהב את צוות אופנועית.

menimm

New member
לדעתי זו חוסר הוגנות,

רוני היתה צריכה להציעה החזר מלא של הכסף ולא זיכוי.

למעלה