סעמק....

סעמק....

כוס אמא של הבריטים המתכופפים האלו,החארות האלו מצצו קצת לאחמדנייג'ד הבן שרמוטה הגמד וקיבלו את 15 הימאים שלהם בחזרה. כוס אמק! ורק אצלנו לא יודעים מה עם רון ארד,ועם גלעד שליט,ואלדד רגב,ואודי גולדווסר ונעדרי סולטן יעקב. שהאירנים הבני זונות האלו שיתפוצץ להם הכור הגרעיני המחורבן שלהם ושיהפכו כולם להכלאה בין יוסף שילוח בהנגאובר לדובי גל עם טחורים. בריטים חארות,שימותו להם כל הדגים ולא ישאר להם יותר פיש אנד צ'יפס ושווין רוני ישבור את שתי הרגליים שלו ולא ישחק 3 שנים! ושמנצ'סטר יקבלו בפעם הבא שישייה,ליברפול שביעייה וצ'לסי - טוב,אותם אני אוהב אז שיעופו בפנדלים. וגם היום יצא לי לקרוא את הכתבה במעריב על פעולות צה"ל בלבנון במלחמה בקיץ,וסוף סוף הייתה לי נחת מצה"ל. למה לעזאזל כל התשקורת המחורבנת הזאת לא מבליטה דברים כאלו? ורק מספרת איך נדפקנו שם? למה הם לא מספרים איך פלחו"ד 101 דפקו לחיזבאללה את הסיירת הכי מובחרת שלהם? למה הם לא מספרים איך השיריון שלנו ריסק למחבלים שם את הכושליראבק שלהם? למה הם לא מפסרים איך בלבנון טנק של צה"ל הפך משהוא כמו 5 מחבלים של חיזבאללה לעיסה? למה לא מספרים על הגבורה שהלוחמים הפגינו ורק מזיינים את השכל על כמה שהיה גרוע? סעמק,נמאס לי כבר מכל החרטה התקשורתית שרצה במדינה המחורבנת הזאת,כל מינ כתבים שמוכרים חיים של חיילים רק בשביל איזה סקופ מזויין,שמסכנים את ביטחון המדינה בשביל שיראו אותם בטלוויזיה..סאחתק...

danielo18

New member
מדברים פה על דברים רציניים גם כן.?

צ'מע, נכון שדפקנו להם את הכושלירבאק,אבל בסה"כ? יצאנו משם עם הזנב בין הרגליים וזה בגלל המנהיגות. בקשר לתקשורת? יכול להיות שטוב שהם מפרסמים את כל המחדלים - רק זה יכול להעיף את הלוגיסטיקאי,את סוכן הנדל"ן מהממשלה ולתת לאנשים עם קצת יותר הבנה לעשות פה משהו.

גם

תכלס רוב הצבא פיקד טוב בדרגה של עד רמת המג"ד ובמיקרים מסויימים אפילו דרגת המח"ט (למשל בצנחנים). אבל אצל האוגדונרים והפיקוד הבכיר זה כבר היה פייאסקו,כל אחד דואג לעתיד הפוליטי שלו. מה גם שהמוקיון המשופם והסוכן נדל"ן הלא פופולארי התנהגו כמו שני סתומים שהדבר היחיד שאכפת להם זה קונדוליסה והאירופאים השרמוטות.

ועוד משהוא

נתקשורת בכלל התנהגה על הפנים - כמו למשל ערוץ 10 ששם מלצמה על איזור מפרץ חיפה שהראתה את הנפילות ואת יחסם למפעלים רגישים באיזור. או כמה כתבים צבאיים שבגללם בוטלו מלא מבצעים ומבצעים אחרים נהרסו בגלל שהם היו חייבים לדווח על תנועות של הצבא.

למעלה