סעמק

• פותח הנושא sutul
  • פורסם בתאריך

sutul

New member
סעמק

היום התקשרתי ל 8-9 מקומות עבודה ואף אחד מהם לא צריך בחור מעסה או שהם לא צריכים או שהם מחפשים רק מעסות עכשיו שששייייוווו זה מתסכל מחר אני מתקשר לכמה ידידים לראות אם הם מכירים מקומות עבודה שצריכים בחור מעסה אם זה לא יעבוד כניראה שאני אצטרך לחזור לעבוד בעבודה שונה ממה שהוכשרתי להיות

sutul

New member
היה מלון אחד

שהפקידה אמרה לי לשלוח קורות חיים והיא תעביר אותם לאחראי אבל גם זה הרי קלוש היא לא יודעת להגיד אם צריך או לא

sutul

New member
תודה

אבל אני צריך עבודה על בסיס קבוע אני גם מאוד מעוניין להשתפשף קודם במלון או בספא גדול כי החלום שלי זה לפתוח חוות בריאות גדולה וגם ככה אני לא צריך לחשוש מקליינטורה דלה גדי לקיים את עצמי היה ואני אחליט לעבוד בעבודה אחרת ואמצא לי דירה שאוכל להחזיק ללא שותפים ויהיה בה האפשרות לטפל אני אקרא לך

sutul

New member
בייבי

התקשרתי כבר לאילת מלבד איזזה כמה מקומות ספציפיים כל רשת ישרוטל (60% מכלל בתי המלון באילת) עובדת עם חברת ספא פרטית שלא מחפשת בחורים ויש עוד רשת אחת ניראה... בינתיים שלחתי פרטים למלון הרודס

Paranoid Eyes

New member
איזה חרטה

מזה לא מחפשת בחורים!?:X מה הם רוצים שמישהי תעשה מסאז' עם הרפיה? כוסאמק! מזל שאני לא מחפשת עבודה בתחום הזה כרגע.

sutul

New member
בארץ ההומופוביה שולטת

ואיאפשר להתפרנס בכבוד בחורים הומופובים מעדיפים שרק בנות תעסנה אותם והבחורת מפחדות כל כך מהגוף שלהן ומאנשים אחרים שהן מעדיפות את בנות מינן האבסורד הוא ש99% מכל המעסות בארץ הולכות רק למעסים גברים!

sutul

New member
אם את רוצה....יש אלטרנטיבה

יש בחמת גדר אם אני זוכר נכון עיסוי עם נחשים מחניסים לך נחשים מתחת לבגדים ומאחר שהנחשים בעלי דם קר הם מחפשים נקודות חמות... שריר תפוס יותר חם משאר הגוף הם מגיעים לנקודה ולוחצים אותה בעזרת המישקל שלהם לעיסוי נחשים היית הולכת?

זכוכיות

New member
../images/Emo6.gif

הם אומנם פחות מפחידים מבני אדם, אבל עדין לא

sutul

New member
יש הידרוטרפיה

עיסוי בלחץ מיים גבוהה האדם היחידי שיש לך לפחד ממנו זה מי שמחזיק את הצינור

וואללה לא בשביל לאכזב אותך או משהו אחי אבל

אני אישית גם הייתי הולך למעסה נקבה ולא זכר.. ככה שזה לא קשור להומופוביה, פשוט נראה יותר נוח..

sutul

New member
רוב האנשים שהולכים

למטפלים באופן קבוע יודעים שרק לגברים יש יותר משקל בפלג גוף העליון ויותר כוח להפעיל כדי לעבוד יותר עמוק ויותר חזק

starfield

New member
אני יודע שבהולמס פלייס אצלנו, יש 3 מעסים גברי

גברים. יש מקומות שמעסיקים גברים, רק צריך למצוא :) תבדוק את ההולמס פלייסים בסביבתך, אולי תקבל תשובה מפתיעה נ.ב [URL='http://']נסיון[/URL] איזה כיף עכשיו גם אני "מיוחד"

drnaji

New member
שיהיה בהצלחה! מקווה שתמצא עבודה כמה שיותר מהר

אם חלילה לא יסדר,אין שום רע שתעבוד בעבודה מזדמנת זו או אחרת עד שתמצא עבודה בתחום שלך

למעלה