סעמק על הכל

Shai Masala

New member
סעמק על הכל

עוד פחות מ24 שעות [21 שעות ליתר דיוק.. חח או שזה בערך] שריקת פתיחה של הפיינל פור ובגלל שאני מאאאאאוד מתרגשת אז בא לי לכתוב על זה:) קיצר בהצלחה!!!! "לכל מקום שאת צועדת כמו אהבה עיוורת, כל החיים אני אוהב את, מכבי עד המוות"[: תגיבו!!! רק בלי נאחסים למיניהם!!!! (ואם אתם לא מבינים.. מחר חצי גמר נגד פנאתנייקוס ואוברדוביץ' [המאמן.. שלקח 5 פעמים גביע אירופה] ובעזרת השם נעלה לגמר נגד הצבא האדום [קבוצה קטנה כזאת בלי תקציב
שקוראים לה צסקא מוסקבה או נגד טאו ויטוריה...] בהצלחה:) !!!!!!!!!!!!! "אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל"

עללללא מכבי ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

~מחזיקה אצבעות~
אין אין חייבים לנצחחחחחח!!!
"אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל"

MorH

New member
../images/Emo9.gifבן דוד שלי בעמ' האחרון של../images/Emo174.gif

ידיעות אחרונות של היום אז הוא בעמ' האחרון איפה שחיש על המשחק של מכבי עשו עליו כתבה ושמו תמונה שלו כי הוא טס למשחק ורשום בכותרת : יתכונן לבגרות במשחק של מכבי למי שיש ת'עיתון ויכול לצלם ולהעלות שיצלם לי בקשה =]...

MorH

New member
../images/Emo99.gifחתיייך

אם רואים משו חח אין לי אור בחדר אז צילמתי עם פנס פפ טוב שזה לא נראה כמו איזה משו בתיקים באפלה...

MorH

New member
טחחח../images/Emo174.gif אוי הוא כ"כ הולך להרוג

אותייי...=P

The Horse Lover

New member
חיפשתי לך.... ואין לי בעיה לסרוק...

אם הסורק יחליט לעבוד.... אבל לא מצאתי.... תני תיאור מדוייק יותר...

MorH

New member
../images/Emo174.gif איזה ניצחוןןןןן ../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

סורי שזה משוראשר לפה פשוט המחשב לא נכנס לי להודעה הראשית =] חח נטנט עכשיו אפשר להגיד מזל"ט=P אמממ תודה שחיפשת =] אם יש לך ת'עיתון ידיעות אחרונות של אתמול אז זה בעיתון הראשי ( לא בספורט ) זה בעמ' האחרון...

OHIO

New member
מכבי לא תתחיל להילחם

אם לא נשמע את הכפיים שלכם!!! דאללה מכבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיוכיחו לכולם שאירופה עדיין צהובה!!!!

Shai Masala

New member
לבקשת הקהל [רעות]

1. תנו לנו לשמוח שלא נוכל כבר לעמוד רוצים רק את הגביע אנחנו לא נפסיק לרקוד תשרפו את הפרקט תבעירו אש ביציעים אני אוהד מכבי שונא את כל האדומים כשהסמל צמוד ללב תתנו את כל הנשמה רוצים אש בעיניים יאללה מכבי מ-ל-ח-מ-ה 2. לכל מקום שאת צועדת כמו אהבה עיוורת כל החיים אני אוהבת את [את מי?] מכבי עד המוות [עד המוות!!!!!] 3. צהוב עכשיווווו צהוב תמידדדדד תמיד אוהב אותך מכבי ת"א צהוב בדם צהוב בלב רק את מכבי ת"א אני אוהב הולך איתך לכל מקום מנגב ת'תחת עם צעיף שהוא אדום הגאווה היחידה מכבי ת"א הדת הצהובה 4. אני מודה לאלוהים שהוא שונא ת'אדומים אני לובש צהוב כחול למכבי אתן הכל אחריך אני הולך מוכן למות למענך חושב עליך כל היום ומי שלא קופץ אדום!!!!!!!

lions queen

New member
../images/Emo187.gifיאאאאאאא בהצלחההההה

רגע לא הבנתי.. מכבי עלו לפיינל פור שוב..? *סליחה על הבורות לא מבינה בזה בשקל..!*

wildrider

New member
בלי תקציב= 35 מליון דולר

לעומת מכבי= 12 מליון דולר....חח

wildrider

New member
אני יודע שזה היה בציניות גם מה

שאמרתי זה בציניות...חח

Blue Eyessss

New member
יאללה מכבי../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

מתי שהם ינצחו אני אשלח ת'מזל טוב שיץ'

Shai Masala

New member
חחחחח בלי נאחסים נטע!!!!

מתי שהם ינצחוו "בעזרת השם!!!!!!!" אני אשלח... אגב, הנוער של מכבי ששם ניצח היום את במשחק הראשון שלו את ז'לגריס:) האם יש מצב לעודדדד גביע? בעזרת השם...

למעלה