סעמק אני חולה!

kobix1

New member
סעמק אני חולה!

מקווה שמחר ארגיש יותר טוב לטיול! בלקני תתקשר אלי בבוקר!

RamN

New member
מילא אתה אבל החיפושית שלי גם

מקודם בעליות הביתה אחרי שהשתוללתי במפגש כמו מפגר ואחרי נסיעה של חצי שעה על 120 פתאום אני קולט ענן עשן במראה... ישר עצרתי בצד.. מיליתי עוד שמן והמשכתי לנסוע אבל העשן לא הפסיק.. עצרתי בכניסה אלינו לישוב וקלטתי שיש לי נזילת שמן עצבנית מאיפה שהוא.. בקיצור העמדתי תאוטו במקום ומחר אני ינסע לשם באור לראות מה קורה!!.... מה שאומר שאני לא מגיע מחר לטיול:(

kobix1

New member
מה זה העמדת את האוטו ?

איפה??? לך גרור אותו מיד הביתה!

RamN

New member
בכניסה לישוב ליד השער

לא לדאוג שומרים עליה 3 ליצנים עם M16

roni marino

New member
רמי לא למדתה עדין

לא חבל על החיפושית המדהימה שלך . תקשיב , האם אתה מצליח מתוך הרעש הנורא לשמוע מן צלצול מתכתי ??

RamN

New member
אני לא חושב שהוא עמד להיתפס

אם זה מה שאתה שואל.... לא הגעתי למצב של צלצולים... פשוט עלה מלא עשן. אבא שלי הסביר לי שכנראה בגלל שנהייתה נזילה מאיפה שהוא השמן נזל על המנוע החם ונשרף וזה מה שגרם לעשן בעצם, וגם לא נדלקה לי הנורה של השמן ככה שלא נראה לי שנסעתי בלי שמן.. בהתחלה הייתי בטוח שהמנוע פשוט התחמם מכל הנסיעה המטורפת אז כיביתי אותו ונתתי לו להתקרר , רק אחרי זה הבנתי שיש נזילה..

roni marino

New member
יכול להיות

אבל תגיד היה חסר הרבה שמן ? הייתה לך נזילה מסויימת מלפני המקרא הזה ? אם כן אז מאיפה ?

latino76

New member
xram אחי... תכשיו רגע

תתחיל ליבדוק האזור של השסטומים אולי ניזל לך קצת שמן באגזוז, ואז האזור של הגיר וחוץ מזה למה את מישתולל עם בובה כזאות? לא חבל ? עם את צריך עזרה תן צילצול בהצלחה,

roni marino

New member
אני מצטרף

בכל מקרה הוא בעיה אני מוכן להיות לעזר
.

RamN

New member
טוב אז ככה

מסתבר שמה שנזל זה השמן גיר.. בחיפושית חצי אוטומט יש טורק קונברטור שמשתמש בשמן הידרואלי.. השמן הזה אדום כזה , בקיצור בבדיקה עכשיו גיליתי שאחד הצינורות ניקרע .. אבל גם נראה לי שיש עוד צינור שנקרע בלי שעדיין לא גיליתי , בכל אופן נראה לי אני גורר תאוטו למוסך , אין לי מושג איך אני מתקן את זה גם ככה..

RamN

New member
הבעיה נפטרה!

היה לי צינור הידראולי קרוע.. החלפתי אותו היום , עלה לי לייצר חדש 90 שקל והשמן עוד 50... תודה לבני שעזר לי טלפונית.. וגם לסיסי שהסתלבטו עלי שרציתי ללכת למוסך ובגללם הרגשתי לא נעים אז נאלצתי להתמודד עם העבודה הזאת לבד! מה אני יגיד לכם 4 שעות עבודה של מתחת לאוטו כולי נהייתי שחור מכף רגל ועד ראש .. אבל בסוף כמו שאמרתי קודם ניצחתי במערכה והאוטו שוב נוסע! הפרויקט הבא יהיה להחליף אגזוז!! השכנים שלי כבר מתלוננים על הרעש:)

roni marino

New member
תרגיש טוב

היי אחי הרומני איך ההרגשה אחרי טבילת הבוץ ??

balkanyi

New member
קוביקס אחי לנשק ולבוץ

אני מתקשר אליך התנאי שאתה מבאי את אלחנדרו סמרטוט למה לא באת היום קצת גשם אז נשארים בבית? דב מערות ישנוני. לך תאכל דבש

kobix1

New member
אחי לריקודים ולבירות!

לא הגשם ולא הרוח! דווקא החום... גוף שלי אחי נפלתי למשכב ואני צריך קצת לנוח כדי שיהיה כח למחר!

roni marino

New member
לא תאמין

אבי , אתה יודע איפה יוני ובני ? ? ? כן נכון , עדין במפגש מנקים משאבת האצה .

latino76

New member
תאגי ביתר ,מי זה אלחנדרו הזה??

ק-
אזוב אותי בשששששקת!! באו ניפגש היום אולי?

למעלה