סעמאק ערס!

Heavy Thought

New member
מה הקטע בלהפוך את הניק שלך

לשם של מחלה נפשית, שלכולנו ברור שאין לך?

ScHizOphReniT

New member
כי אין לי חיים

את לא מבינה אין לי חיים אני ילדה מסכנה ובודדה ולכן נאני ממציאה את כל זה כדי לקבל צומי! מה זה לר ברור לך? אין קטע זה פשוט ההומור שלי אם אפשר לקרוא לזה הומור... מפריע לך? זו בעיה שלך.. תני לי לחיות בשקט ותחיי בשקט

ScHizOphReniT

New member
אחרי הסברים בא תיקון

טוב אחרי שהסבירו לי וקיבלו את טענותיי הנה המסקנות: א. לנו אין גרעין ואין גרעינרים כי הגרעין שייך ללב שרון והדסים אוטומטית עוד לא ידוע איך העיפו אותנו משם... ב.הסבירו לי (שירן ואופיר) שרק המושבים הבעיתיים מקבלים גרעינרים כי מתחלקים עם הדסים ג.כשנהפוך להיות עם קדימה ואם ייבחר ראש מועצה מקדימה הוא יכול בקלות לבטל לנו את התנועה אבל יהיה לו קצת קשה להביא את כולם לצופים שלהם ולא ממש יהיו לו מדריכים (אנחנו לא רוצים :)) אז בכלל לא תהיה לנו תנועה בקיצר אני לוקחת חזרה את הדברים הפוגעים סליחה מראש התפרצות כעס אני נוטה להגזים :))

Mooa-Numi

New member
פעם היה בקדימה קן של הנוע"ל.

בשנטיפי באו אלינו כמה חברה מקדימה והתלהבו מאיתנו (חולצה של קן פרדסיה?). סתם, רציתי לשתף.

Mooa-Numi

New member
שקרנית...

תודי שלא יכולת להפסיק לקרוא, ואת כל השתי משפטים קראת ברצף, וזה גם רדף אותך בלילות. אין, עליתי עלייך.

חייב לתקן אתכם...

ללב שרון כן יהיה גרעין השנה. אמנם רק ב10 יישובים, אבל יהיה. הגרעין יהיה שייך למועצה של לב שרון באותה מידה שיהיה שייך להדסים, פשו הגרעין יגור שם. אם יש שאלות אני אשמח לענות לכם. מורן,

למעלה