סעיף CNN

kawa1500

New member
סעיף CNN

אכן כן, כל צפיה ב CNN מעלה לי את הסעיף ושורפת לי עוד פיוז קטן. בעוד הפורום מלא בדשדוש ביצתי קטן על עיתוננו דלי התפוצה , העולם ניזון מסיקורי ה- CNN. חברים מחו"ל מספרים עד כמה רע אנחנו מצטיירים בחוץ. לא מלחמה זה דבר יפה אבל הפער בין הקדושים המעונים בשטחים לכובש האכזר והברוטאלי הולך ומתרחב בציור התקשורתי המאד לא מאוזן. מזל מזל מזל שכתבי ה CNN לא מכתיבים לנשיא ארה"ב את הטקסטים ומהיותו הנשיא כנראה שאין להם ברירה אלה להביא את דבריו ללא עריכה כלשהי. רק מדבריו שומעים כי שורש כל העניין הוא בטרור הפלשתיני המתמשך. האם יש בידי העיתונאים ואנשי התקשורת שלנו דרכים כלשהן להסיט ולו במשהו את חוסר האיזון הזה? ואולי טעות בידי וחברי הפורופ רואים בדווחי ה CNN עבודה עיתונאית אובייקטיבית?

עגנון

New member
לענ"ד

CNN צריכה ללמוד מהתקשורת הישראלית על דיווחים אובייקטיבים. אנני מדבר על כך שהכתב שלהם לענייני פיגועים זה סאיב עריקאת, אלא, לדוגמא, על אמש שהם דיווחו על כניסת 500 טנקים לשכם, אין להם טיפת מושג מה זה 500 טנקים! הדיווח הפרו-פלשטיני של CNN נובע מכמה סיבות: 1. הכתבים מאויימים ע"י הרשות, וגם התחנה. 2. חלק גדול מן הכתבים הם פלשטינאים בעצמם. 3. חלק מן המגישים הם מוסלמים (יש מגיש בשם שיהאב). 4. דגל ההומניזים שמונף, בצורה לפעמים עיוורת ומוגזמת, על אנטנת התחנה. 5. הוסיפו כרצונכם...

muzza

New member
חשיבות ה CNN

קראתי בהארץ, לא מזמן, שהחשיבות שמוענקת לתחנה במקומותנו מופרזת לחלוטין. לטענה זו צורפו נתוני רייטינג שהעמידו את הפאניקה הישראלית לנוכח "מה אמרו בסי אנ אני?", באור מגוחך למדי.

dorian_poe

New member
CNN משקפת את דעות חלק מהעולם

החלק האמריקאי שלו ודווקאה היא די מאוזנת העיתונאים מקפידים מאוד לציין עובדות למשל שפרצו כמה אנשים מארגוני שלום ובינהם עיתונאי מCNN הם חזרו כמה פעמים שהחיילים ירו מאוד רחוק מהם כדי להזהיר אותם והשתדלו לא לפגוע בהם הם גם הבהירו שלא נראה כאילו ערפאת סובל ושהם לא ראו חורי כדורים בקירות בניגוד למה שערפאת דיווח העניין הוא סמנטי - ש SKY מדווחת ניתן לראות בבחירת המילים שלהם את הדעות שלהם. CNN בהחלט נוטים להיות אוביקטיבים

למעלה