סעיף על תנאי.

Apple Scruff

New member
סעיף על תנאי.

שלום,
אני אמורה להתחיל שנה ב' בקרוב באחת מהמכללות בארץ.
במסלול שלי יש פן מעשי, ובמשוב שקיבלתי בסוף סמסטר ב'-היה פן דיי מהותי על כף שלא הבאתי מעצמי מספיק בסמסטר ב'. לא הראתי את עצמי
מספיק. למרות זאת- אני משתתפת פעילה בכל השיעורים, בצעתי תמיד את כל המטלות בזמן ונכון להרגע- רוב הציונים שלי לא נופלים מ90-80.
(הציון הכי נמוך שלי הוא ציון ממרצה שפטרו אותה והדיקנית בוחנת מחדש את כל הציונים שהיא העניקה).
הרבה מההערות שיקבלתי במשוב לא באו לידי ביטוי בציונים שניתנו לי-בין אם ע"י מטלה או מבחן סופי.
ולמרות זאת- קיבלתי היום מכתב שאני עולה לשנה ב' על תנאי.
חיפשתי באתר של המכללה, אבל לא ממש הצלחתי למצוא.
זה הגיוני שיחליטו ללכת כל כך רחוק לאור כל התוצאות בשטח? הרי בשביל זה אני מקבלת את המשוב-בשביל להשתפר.
אבל מרגיש לי שהסעיף הזה הוא הגזמה והוצאה מפרופרוציה של כל המצב. עד כדי כך שאני כבר שוקלת בעצמי לא להמשיך.
(מיותר לציין כמה התאכזבתי מהנושא).

תודה מראש.

oromer

New member
מנהל
לא כל כך ברור

מה את לומדת? בכל קורס יש גם מעשי וגם עיוני? או מעשי בנפרד?
הציון במבחן בין 80-90 והציון בקורס נמוך יותר? אני לא ממש מבינה ולכן קשה להתייחס. אבל, תבקשי שיחה עם הראש חוג/ ראש מסלול / אחראי לימודים מעשיים ותבקשי הסברים.

תראי לפעמים זה חלק בלתי נפרד מהלימודים. כמו שאי אפשר להכשל בקורס כך אי אפשר לא להביא את עצמך מספיק בסמסטר ב.
אם זה מקצוע טיפולי רוצים לראות שאת מתאימה לזה מעבר לידע התיאורטי שהצלחת להראות במבחן. בסך הכל לא הפסיקו לך את הלימודים. זו נורת אזהרה בשבילך. תיקחי את זה בחשבון ותלמדי מזה.

Apple Scruff

New member
הציונים בקורס.

אני לומדת מקצועות הבמה (זה קצת כללי, אני יודעת אבל קצת מעדיפה לשמור על אנונימיות).
הציונים בקורסים לא נופלים מה90-80, והם מגיעים בעקבות מטלות שהגשתי (מעשיות) ומבחנים. חלקם קצת סותרים את המשוב באופן דיי מובהק.
&nbsp
תראי, אני מבינה את זה לגמרי ואני מקבלת את המשוב. השאלה אם זו עילה להציב אותי על תנאי לאור התוצאות בסופו של דבר? הרי בשביל זה יש משוב-שאני אדע איפה להשתפר.

oromer

New member
מנהל
עילה

אם הקורס כולל עיוני ומעשי- ובתרגילים את מקבלת ציון מסוים וההתרשמות ממך אחרת אז אולי כן. בלימודים כאלו יש משמעות גם לתהליך ולדרך ולא רק לתוצאה הסופית. אבל מצד שני עם המבחן המעשי הוא טוב אז איך את לא נותנת מספיק מעצמך?
אני חושבת שאת צריכה לקבוע שיחה. הפער בין ציון מטלה לבין המשוב לא לגמרי ברור לי. אולי לך כן. אני לא מהתחום ואת לא פירטת לגמרי אז קשה להתייחס.
בנוגע למשוב- גם במבחן יש משוב. אבל מי שנכשל, נכשל. מעבר לכך אם קיבלת משובים לאורך כל הסמסטר ולא השתפרת מספיק או לא עברת את השינוי שצופה ממך אז כן. אני באמת לא יודעת. אבל חשוב לעשות שיחה ושיסבירו לך.

Apple Scruff

New member
המשוב הוא בסוף כל סמסטר.

בסמסטר א' קיבלתי משוב טוב, והאמת שגם לי הפער הזה לא ברור.
&nbsp
תודה בכל זאת, אני אכן אקבע שיחה:)

למעלה