סעיף להפסקת חוזה

סעיף להפסקת חוזה

היי, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני כותבת חוזה שכירות לדירה שבבעלות משפחתי, לשוכר. ישנם מספר סעיפים שחשוב לי להכניס לחוזה, ולא מצאתי חוזה לדוגמא עם סעיף כמו זה. אשמח אם תעזרו לי בניסוח הסעיפים. מאחר והדירה הזו רשומה ע"ש סבתי, ועתידה להיות על שמי, ומאחר ואני מתגוררת בדירה כרגע כשוכרת, אני מבקשת להכניס לחוזה סעיף המתיר למשכיר לסיים את החוזה טרם תקופת השכירות בהתראה מוקדמת. ובנוסף, להתיר לשוכר לצאת מהדירה טרם סיום החוזה, בתנאי שהוא מוכיח ששילם את כל החובות ובמידה והוא מוצא שוכר חליפי לתקופה שנשארה לו. תודה מראש

בפרום הזה לא מנסחים

הסכמים או סעיפים בהסכמים. מאחר ומדובר בנכס בעל שווי רב מומלץ להיעזר בבעל מקצוע שיגן עד כמה שניתן על זכויות המשכיר.

לא.

גם לא רואה סיבה טובה שמישהו יסכים לכך. לא מדובר במקרה של כורח בו הנזקק אינו בעל יכולת לממן הגנה או לתבוע זכות חשובה.

עדי 52

New member
בקיצור תמורת כסף הכל יפתר אבל ...

כיתבי בחוזה בדיוק את כל מה שאת צריכה ללא התפלספות. כל שוכר ברצותו יוכל לא לצאת מהדירה לפרק זמן וימרר לך את החיים אלא אם יש בידך ערבות בנקאית בלתי תלוייה על סכום של כמה חודשי שכירות שאת יכולה לממש מידית.

מ ר צ ד ת

New member
היות ואני מחפשת דברים דומים:

מצאתי בחוזה על האינטרנט את הניסוח הבא (זה לא ייעוץ משפטי וכו'): אחרי הסעיף שאומר שהשוכר ישא בתשלום בתקופת החוזה גם אם יעזוב את הדירה לכתוב: על אף האמור בסעיף זה יהיה השוכר רשאי לסיים את תקופת השכירות טרם סיומה, ובלבד שיציע להנחת דעתו של המשכיר שוכר חלופי, אשר יקבל על עצמו את כל התחיבויות השוכר על פי הסכם זה לתקופת השכירות הנותרת. המשכיר לא יהיה רשאי לסרב לקבל את השוכר החלופי אלא מטעמים סבירים בלבד.

למעלה