סספוילר שנשכח

כמה משפט אחד יכול להשפיע על הכל|ספו

ולהלן המשפט : "Snape raised his wand and pointed it directly at Dumbledore. "AVADA KEDAVRA" A jet of green light shot from the end of Snape's wand and hit Dumbledore squarely in the chest. לא להאמין מזעזע לא ככה?

SunChild1

New member
אבוי!! יש מעליי ספוילר קטלני!!!

הסמל של הספויילר לא הופיע אבל יש |ספויל| אוף. גם לי אמא הרסה את הספר.

2 Mיכל

New member
דווקא אמא?../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

טוב, גם לי היא זו שאמרה שהאגריד לא ימות למרות שביקשי שלא, אבל לויודעת... בסה"כ חברה גילתה לי את הסוף (שדמבלדור מת וסנייפ רוצח אותו
).

2 Mיכל

New member
נו, באמת../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אצל סיריוס קצת הכינו אותנו לזה... הכרנו כבר קודם את הפרגוד, ידענו שבלטריקס היא קוסמת חזקה, זה היה באמצע קרב. אי אפשר לומר שהשבועה של סנייפ באמת הכינה אותנו לקראת בגידה כזו שלו... תמיד יש בספרים רמזים לרוע שלו (ואז מה אם זה היה אובייקטיבי?).

Marth Darunia

New member
אולי את היית מוכנה אצל סיריוס

אני ממש לא. מזתומרת 'הכרנו קודם את הפרגוד'? לא ידענו עליו דבר וחצי דבר! אני לא האמנתי שהוא מת עד שלופין אמר שהוא לא יחזור יותר

2 Mיכל

New member
ואני, למרות../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שגילו לי שסנייפ יהרוג את דמבלדור, לא האמנתי שהוא פשוט הגיע ובשיא הספונטניות אמר אבדה קדברה והופס - דמבלדור מת. טוב, אפשר לסכם שצריך להתנקם ברולינג על רצח כל הדמויות שלה וזהו.

sky44

New member
../images/Emo58.gif

לא רק שגילו לי שהוא מת, לא רק שגילו לי שסנייפ הרג אותו, גם גילו לי איך הוא הרג אותי, ובזאת לא נהנתי מהספר כמו שצריך... היינו במחנה, ובהשכמה של יום אחד המשכים צרח ברמקול - "למי שלא קרא את הארי פוטר 6 שידע שדמבלדור מת וסנייפ הורג אותו. דמבלדור מת וסנייפ הורג אותו!!!" אני כבר ידעתי אז שהוא הורג אותו, אבל פול אנשים קמים בשניה מהשק"שים ומתחילים לקלל אותו. דווקא זה היה קצת משעשע, למרות שהוא היה פשוט אכזר.

FE PHANTOM

New member
זה מזכיר לי ש....

יצא לי להתגורר בגוש קטיף עד לפני חודשיים וחצי. לפני הפינוי המשפחה שלי ישבה בסלון כדי להחליט בחיד על קוד התנהגות משפחתי לרגע בוא החיילים... מה שבסופו של דבר הוחלט זה שאנחנו לא נתנגד באלימות אבל מי שממש ירצה להתנקם יוכל לספר לחיילים את הסוף של הHBP (אני ממש תכננתי לעשות את זה אבל איכשהו בין בכי חנוק לצרחות הסטריות זה נשכח לגמרי)

G e o r g i a

New member
אמממ, זה הקטע של רולינג.../images/Emo58.gif

היא רצתה לעשות לנו את זה בבום. שבשנייה אחת הכל יתהפך לנו. שנצא מזועזעים.

ToryMaster

New member
סספוילר שנשכח ../images/Emo58.gif

טוב, לא ממש נשכח, אבל לא סומן כמו שצריך.

../images/Emo58.gif

לעומת הקטע שבו הארי נאלץ להשקות את דמבלדור בשיקוי הארור ההוא, זה לא ממש מזעזע. [אני רעדתי כשקראתי את הקטע ההוא! רעדתי!
] אולי עדיף שרולינג חסכה בתיאורים, זה גם ככה מספיק קשה

למעלה