יש היום הגרלת לוטו???תקראי!!
עשיתי סיבוב בארכיון למצוא לו מאמאר שכתבתי על סיפורה של טיסה... ומצאתי על הדרך.את זה... שבו סביבי....בשקט....תלעסו תבמבה...ותקשיבו....היה (בחולם) היה..חחח לפני שנים רבות...כשהייתי חייל קרבי היה לנו מנהג קבוע ,יותר נכון לאבא שלי....הוא חי בתחושה שהוא בטוח זוכה בלוטו...הייתה לו שגעת כזו בראש.....ולא היה עובר יום שלישי בלי שליחת טופס...ולא משנה מה קורה.. וכמובן שהיו לו מספרים קבועים...שכל מספר מסמל משהו...וכל המשפחה שלנו...ידעה תמספרים...היית מעיר מישהו באמצע הלילה...ישר היה מתחיל לנגן תמספרים.....חחחח כאילו צרבו אותנו על דיסקט....חחחח אין משחקים...אבא שלי היה נעול....שהוא לוקח תלוטו....הוא פעם אמר.. שהוא חלם....טופפפפפפ....חזרתי םפעם לאפטר הבייתה....נכנסתי בדלת... אימא שלי ישר התחילה..."כפרה עליך"..."נשמה" עיניים" חיבוקים..נישוקים.. לאכול???.לשתות??? תוריד תמדים!!ישר למכונה...פותחת תיקים...כמו כל אימא.....אבא שלי כרגיל...טלפון גברי.."מה נשמע בן?" הכל בסדר??? ניפגש בערב....ושנייה לפני הניתוק....אמר לי...תגיד לאימא...שאני נשאר במשרד...(אלקקקק...הייתה לו מזקירה)...שתרד לשלוח לוטו..שלא תשכח! בסדר ,בסדר...עניתי....ירד הלילה....אני שפוך מתתתת....כל האחים והאחות היחידה שלי..יושבים שותים תה....מרק...מדברים,צוחקים...והולכים לישון... שנתי נעמה לי....שינה מתוקה של שביזות...שקט שלווה ים של חולות... פתאום אני שומע צעקות....אללאאאאיוסטור...חשבתי התקפת מחבלים.... סער!!!!קוםםםםםםם!!!!!קוםםםםםםםם!!!!יאמנייק!!!!! אמרתי לך!!!!!! קוםםםםםםם......תפסיק לישוןןןןןןן!!!!ואני באדישות....עיניים מנופחות.. מה קרה אבא?????נגנבת?????? תן לישון!!!!! מה אתה צועק???? תקוםםםםם!!!!!!הוא שואג לי לתוך השבלול של האוזן......אמרתי לך שנזכה!!! ואני התעוררתי נפשית.....חחחחח....אתה בטוח??????בדקת????. כן בדקתי!! הוא אומר לי.....ידעתי שנזכה.....כל הבית כבר על הרגליים..... כאילו ארוחת שבת באמצע הלילה.....כל האורות דולקים...אימא שלי כבר מפנטזת.....על יהלומים...מענטזת למטבח...מרתיחה מים...סיבוב תה ,קפה... יושבים חבוקים....כל אחד מזמין כבר תרכב החדש....עושה אפגרייט למערכת טלויזייה...ושאר צעצועים....אחי מתקשר לחברה שלו...היא באה עם הפיז´מה באמצע הלילה.....ואני מחבק את אבא שלי....אתה גדול!!גדוללל... ואז אני שואל בתמימות...איזה מספרים זכו....???והוא עונה לי... המספרים הקבועים....אמרתי נחייג לתקליט של הפיס....נקשיב...לקחתי תאלחוטי ניכנסתי לחדר...(היה רעש וצחוקים בסלון)...ואני שומע..."בהגרלה שנערכה ...המספרים הבאים...." ולא שמעתי תמספרים הקבועים.....חחחחחחח..... נפל לי האסימון....וגם הטלפון....חחחח..חזרתי לסלון...אמרתי לאבא שלי... אתה חייב לספר לי איך אתה יודע שזכינו....ואז התברר....המגנוב הזה... בא לאימא שלי למיטה....ב1200 בלילה....נכנס...התחכך קצת...כאילו בלי כוונה...וכשהיא רק הראתה סימני חיים.....ישר לחש לה באוזן..."מה המספרים??" והיא מסכנה...עייפה מהיום הארוך שלה....ישר זימזמה לו את המספרים הקבועים ששלחה....והתימני הזה...חשב שאלו המספרים שעלו בגורל את בטוחה??שאל אותה....חחחחבטח בטוחה!! ענתה הפרנסוואית.... וכך ישבנו כולנו....עם פנים נפט...בלי שינה...וצחוקים עוד יותר גדולים... לא משנה שלאחר שנים הוא הרוויח..איזה 200 אלף...אבל זה כבר היה מאוחר מידיי....ומעט מידיי....חחחחחחחחח "אבות אכלו בוסר,ושיני בנים תכהינה" סער המספר הנוסף..