ססטוס סטרטרק בארץ?

slarti

New member
ססטוס סטרטרק בארץ?

אז ככה - יש לי חסכים להשלים, ורציתי לשאול מי יודע מה מוקרן איפה, מתי כמה ולמה
) וואיג'ר - בעקרון ראינו מהתחלה עד הסוף, אבל פספסנו לדעתי איזה 3-4 פרקים בעונה החמישית, ואולי שליש מהשישית. אני יודע שיש שידורים חוזרים ב-Yes+, השאלה איפה הם עומדים מבחינת הקרנות, ומתי אני יכול להצטרף ככה לאמצע העונה החמישית ולעקוב משם עד שאני אתחבר חזרה לפרקים שלא ראיתי. אנטרפרייז - ראיתי רק את העונה הראשונה כשהיא הוקרנה בערוץ 10. איפה זה עומד כרגע? דווקא ממש אהבתי אותה וחסר לי. אני כנראה אחפש מאיפה להוריד פרקים שאני לא יכול לראות אחרת, אבל אשמח לדעת אם בכלל ממשיכים להקרין אותה בערוץ 10 או בכל ערוץ אחר (נדמה לי שראיתי משהו ב-Star+?) עדכונים יתקבו בברכה :))

CaptainOok

New member
ובכן

וויאג'ר מוקרנת בשידורים חוזרים ביס+, ימים א'-ה', בשעה 12:00 (שידור חוזר מתישהו באמצע הלילה). היום הקרינו את הפרק Death Wish מאמצע העונה השנייה. תעשה את החישוב כמה זמן ייקח להם להגיע לעונה חמישית... אנטרפרייז - ערוץ 10 התחילו עכשיו לשדר שידורים חוזרים של העונה השנייה. אני חושב שהם בפרק השני של העונה עכשיו. כל יום שבת, לא בטוח באיזה שעה. חוץ מזה, סטאר-וורלד משדר גם את אנטרפרייז, ואני חושב שהם בעונה הראשונה איפשהו, אני לא עוקב אז אני לא יודע בדיוק איפה.

slarti

New member
אתה בטוח לגבי ערוץ 10??

אולי הם רק מתכוונים להתחיל או משהו? כי בדקתי עכשיו באתר של ערוץ 10, ושם לא מופיע לא בשבת ולא בשישי שום שידור חוזר של אנטרפרייז. יש שם הרבה דברים אחרים, כולל הרבה פרקים של המורדים... אבל לא אנטרפריז אני מאוד אשמח לדעת אם מישהו יודע אם/מתי מתחילים לשדר בשידורים חוזרים את העונה השניה... וגם אם מישהו יודע מתי מתחילים את השלישית?

EBow

New member
יכול להיות שהשבוע אנטרפרייז לא

תשודר. זה קורה מדי פעם שהם מבטלים הקרנות של פרקים ללא התראה. זה כבר קרה בעבר וזה עוד יקרה. זה חלק מהזלזול של ערוץ 10 והרשות השנייה בקהל המעריצים של הסדרה. הזלזול הזה גם לוקח חלק בכך שהם לא עושים יותר מדי כדי להעלות לשידור את העונה השלישית, שהבנתי שכבר נרכשה על-ידיהם. מה שאני כן יכול לומר לך, הוא שבלי קשר לערוץ 10, מועדון סטארבייס 972 מתכנן להרים הקרנות של פרקי הסדרה, במיוחד מהעונה השלישית, באירועים שונים בעתיד הקרוב.

למעלה