סנר Gretsch Catalina Maple

liberdi

New member
סנר Gretsch Catalina Maple

סנר Gretsch Catalina Maple 14 X5.5 למכירה 1500 שקלים או החלפה בסנר שווה במצב דומה 6442487 052 עופר תל אביב

liberdi

New member
זאת כנראה טעות = סיפור ארוך, המשך

לפניי כ- 3 שנים היתי צריך סנר בדחיפות לחזרה [ראשונה באותו ערב,] אציין גם שחזרתי אז לתופף לאחר כ 20 שנה ולא התמצאתי בכלל במחירים ובעניני תופים וכו'........... דדי מבודגוב מכר לי את הסנר ב-500 שקלים, ועוד ציוד מעפן... מאוחר יותר בדקתי שווי בEBAY = 100$ ,וגם הלכתי לבודגוב לאחרונה להעריך את הסנר. אופיר [אחלה גבר ואיש תופים מקצועי]העריך אותו בסביבות 1200-1500 שקלים,כנראה שהוא טעה.... שוב יצאתי פרייר [אני כבר רגיל] שבת שלום

ofirharlev

New member
איך יצאת פראייר אם שילמת עליו 500 שקל?

ועוד קיבלת איתו עוד דברים

liberdi

New member
לא קיבלתי איתו עוד דברים....

כבר סיפרתי בפורום את הסיפור,אז עוד פעם באתי לבודגוב [שוב,אחרי 20 שנה שלא ראיתי צורה של תוף] והמוכר= דדי ראה בנאדם [לא צעיר]שלא מבין כלום "ודחף" לי ציוד מעפן שעלה עוד כסף = [תיק מצילות זבל =170 שקל פיס אוף שיט ועוד ציוד, ששכחתי] שנקרע אחרי פעמיים, תחושה מתסכלת ומרגיזה מאוד, מה שכן אופיר שזה עדיין בודגוב זה סיפור אחר = מקצועיות ואמינות,הבנאדם לא דוחף לך מוצרים בשביל למכור לך אותם, בכל מחיר משהוא.. מצטער על החפירה,הגבתי בעצבים על הבוקר [מה שלא היתי צריך לעשות,בכלל וחבל] עכשיו הבנתם למה יצאתי פראייר? שבת שלום לכולם

ofirharlev

New member
כי הוא "דחף" לך קייס שנקרע מהר?

תכלס אם לא היית צריך, למה קנית? נשמע שדוקא היית צריך קייס, לא?

עופריקו

אאל"ט אני הערכתי אותו בזמנו כשבאת אליי בסביבות ה1200, אבל כחדש. ברור שכיד שנייה זה שונה.. ודווקא הסכום ששילמת עליו לפני 3 שנים (500), הוא על הכיפאק. לא מבין למה אתה פראייר..

zilman

New member
המחיר של סנר כזה הוא 200-300 ש"ח אז למה סתם

לתקוע מחיר...

למעלה