סנפירים

skipper

New member
סנפירים

אתמול אחה"צ, בסיום סופ"ש מוצלח באילת, נגנבו מתחת לאפי סנפירי ה - JETFINS שלי עם מסיכת וונטורה לבנה..... זה ממש ציער אותי... ולענייננו - אם למישהו יש סנפירי JET למכירה, אשמח לקבל דוא"ל בעניין. שימרו על הציוד שלכם!!! שבוע טוב אמיר

ניב ד

New member
צר לי לשמוע ! ../images/Emo88.gif ../images/Emo18.gif

לדעתי יש איזו כנופיה שפועלת באיזור מרינה דייברס, סיאם ואקווה ספורט וגונבת מכל הבא ליד. אם תופסים מישהו מהם צריך לנהוג בו כמו בערב הסעודית ויפה שעה אחת קודם !! אסור להשאיר את הציוד ולו לשניה ! לגבי הסנפירים לצערי אני לא יכול לעזור לך עם ג´טים אבל אם אתה צריך בינתיים אני יכול לתת לך את סנפירי המארס הישנים שלי (סטנדרטיים עם שני קרומים - פלאנה אוונטי). לא אותה ליגה כמובן אבל לבינתיים. שלח לי מייל אם אתה רוצה.

סקיפ, צר לי בשבילך....

היכן הציוד שלך היה מונח? באיזור הרחבה? אני מקווה שתשיב לעצמך ציוד אחר במקום האבוד, אני זוכר שדיברת על המסיכה שאהבת... חבל.

javierg

New member
גנבי ציוד:

זו לא פעם ראשונה. שוב ושוב שומעים (וחלקנו חווים על בשרנו) על גנבים באיזור "משולש המועדונים" באילת. אם אתה צריך דחוף סנפירים, לא משנה איזה: אני יכול לתת לך זוג מארס פלאנה אוונטי (XL). תברר אצל עמית בסנפיר. נדמה לי שיש לו ג´טפינים משומשים (אם אתה לא רוצה חדשים).

מכיר את זה.....

גם לי זה קרה, אמנם "רק" מצפן, אבל זה כל כך מרגיז!!! כנראה שכבר אי אפשר להשאיר ציוד ללא השגחה, אפילו לשניה אחת..

למעלה