סנסציה!!!

AndreyS

New member
סנסציה!!!

אפשר לשלוח הודעות למכשירים ברשת סלקום מהICQ - גם למכשירי TDMA וגם למכשירי GSM. בשלב זה שליחת ההודעה מתאפשרת רק בעיברית! נסו את זה!
 

PingPong18

New member
../images/Emo22.gif: מגניב../images/Emo70.gif

בהחלט פועל
רק שאפשר רק באנגלית [בעברית זה לא שולח
]
 

Big N

New member
חברים אצלי אפשר גם אנגלית וגם עברית

אולי זה משהוא ב-ICQ שלכם. מגניב שזה עובד
 

UrbanDK

New member
לי לא עובד בעברית, אבל...

לא עובד לי בעברית (יכול להיות שאפשר לשלוח בעברית רק למכשירים שיכולים לשלוח בעברית?). אבל רציתי לדעת האם לדעתכם החזרה של הודעות מהסלולרי ל - ICQ עולה כסף? (אני מניח שכן, אבל לך תדע).
 

פגעסוס

Well-known member
בוודאי...

לפחות באורנג´ זה עולה כמו SMS רגיל מאורנג´ לאורנג´.
 

סלול

New member
אפילו סלקום לא יודעים...

הם בעצמם בשירות לקוחות לא יודעים מה זה אי סי קיו ומי שליודע לא יודע כמה זה עולה, כי זה לא הושק רשמית. יותר מזה, לך תדע אם זה נקרא SMSלחול או לא כי יש לי SMS חנים אלא אם אני שולח לחול ומה זה נקרא? נ.ב. אתם מתלהבים אבל תאמינו לי שזה הדבר הכי טוב שקרה למי שיש לו טלפון אם צ´ט כמו ה3320 וה2260 או הT68 שיש לי ברשת סלקום... (מצטער, חייב להזכיר את זה)
 

MaD-d0g

New member
הם יודעים מזה...

הודעה לאיסיקו עולה כ 23.4 אג´, אפילו למי שיש את המבצע של ה 13 אג´ להודעה בהוספה של 9.9 ש"ח לחודש, בגלל שההודעה לא נשלחת למנוי סלקום, אלא למערכת מידע.. ההודעה לא נשלחת לחו"ל, אם תשימו לב, ההודעה נשלחת למספר שמתחיל ב 45, זה המספר של מערכת ה שורט.לינק או ה Concerno (איך שתעדיפו לקרוא לה), זה המערכת שמפילה את I Get It.
 

AndreyS

New member
תוספות...

התיאוריה על מכשירים שתומכים בעיברית לא מתאימה כאן כי ניסיתי לשלוח ל6120ih - שתומך בעיברית. חוץ מזה אני לא מאמין שהתכנה בודקת לאיזה מכשיר שייך המספר. לגבי השליחה למערכת מידע - אם שמתם לב מערכת המידע של סלקום היא גם זו ששולחת את ההודעה - ולא חברה מחו"ל כמו שזה היה עם אורנג´.
 
למעלה