סנכרון PPC מול SUBFOLDER

eligrt

New member
סנכרון PPC מול SUBFOLDER

האם משהו מכיר דרך לסנכרן ל PPC תתי ספריות? למה אני מתכוון? אני מעוניין שבתהליך הסנכרון תועבר כל ספריית ה TASKים שלי (עם הקטגוריות שלה...) וגם עוד שתי תתי ספריות הנמצאות מתחתיה. eligrt

mikeoreli

New member
כנראה לא ניתן

לא תוכנת המשימות ולא תוכנת הPI מראות תתי ספריות של משימות. גם האקטיב סינק לא מראה תמיכה בזה. בנוסף, ניסיתי זאת בעצמי והקמתי משימה פיקטיבית ועם תזכרות באאוטלוק בPC. כאשר לחצתי על שמור, האאוטלוק בPC רשם שהתזכורת לא תופיע משום שהמשימה החדשה לא נמצאת בתקיית לוח שנה ולא בתקיית משימות. כפי הנראה, אאוטלוק בעצמה לא תומכת בתתי הספריות הללו. רק שאלה קטנה, למה אתה משתמש בתתי ספריות ב"משימות" באאטלוק?

ron20

New member
אני זוכר במעורפל תוכנת עזר

קטנה שאפשרה כזה דבר ... ממש ממש לא בטוח שאני זוכר נכון, אבל אני אנסה לבדוק ואם אמצא אשים קישור.

eligrt

New member
אז ככה...

1. האווטלוק תומך בזה (אולי לא בעבודה עם PPC) כיוון שאני עובד גם עם תוכנות אחרות (בלי קשר ל PPC) וכן - אפשר לסנכרן SUBFOLDER 2. למה אני משתמש בזה? יש משימות שאני "מקטלג" כעקרון אני משתמש ב CATEGORIES וכך יכול "למיין" אותן. אך כיוון שאני עובד ברשת, וחלק מהמשימות שלי צריכות להיות משותפות עם USERים אחרים, אני ממקם אותם ב SUB אחרת (וזאת כדי לשמור על פרטיות ב TASKים האחרים... eligrt

למעלה