סנכרון HTC Wildfire

79 Ori

New member
סנכרון HTC Wildfire

מה האפשרות הטובה ביותר לגבות אנשי קשר מהמכשיר למחשב? אני מוריד כרגע את HTC Sync ואני מניח שבעזרת תוכנה זו ניתן לגבות. האם אכן כך?

metrocard

New member
אכן אפשר לגבות

בנוסף לכך יש לך את האפשרות לייצא את אנשי הקשר לקובץ על כרטיס הזכרון ואותו להעתיק באופן ידני למחשב. (כניסה ל PEOPLE לחיצה על MENU , בחירה ב IMPORT EXPORT ואז EXPORT TO SD CARD...

79 Ori

New member
תודה + כמה שאלות נוספות

האם ניתן להעתיק את אנשי הקשר לסים קארד? לא מצליח למצוא אופציה כזו כשאני מייצא את אנשי הקשר לכרטיס הזיכרון - האם הוא מעתיק אותם או גוזר אותם (האם הם נמחקים מהמכשיר או שהם רק מועתקים? האם יש במכשיר דפדפן או שצריך להוריד? איזה מומלץ? רוב תודות!

metrocard

New member
תשובות חלקיות

שאתה מייצא הוא יותר העתק של קובץ אחד. לא מתבצע שום שינוי על המכשיר. המכשיר מגיע עם הדפדפן המובנה של אנדרואיד שהוא לא רע בכלל. אני מסתדר איתו ולא רואה סיבה להוריד משהו אחר . אם בכל זאת אתה מתעניין , יש את DOLPHIN HD המצויין או הפיירפוקס 4 וה אופרה שמתמחה ביצירת דפדפנים למובייל. יש עוד המון אלו שלושת הבולטים. לגבי העתקה ל SIM - אני לא חושב שיש אבל קח את זה בערבון מוגבל . אני יושב עם המכשיר שלי עכשיו ובודק (זה אמנם דזייר אבל הממשק אותו ממשק)

metrocard

New member
השלמת תשובה

לא ניתן להעתיק לסים כארד. כנראה בגלל שמבחינת גוגל זה מיותר בגלל יכולות הסנכרון של המכשיר

79 Ori

New member
תודה + שאלה נוספת

האם יש מנהל יישומים כלשהו בו אני יכול לראות אם יש אפליקציה כלשהיא שלא נסגרה ולסגור אם אני רוצה?

metrocard

New member
יש כמה - המומלצת היא advanced task killer

רק קח בחשבון שקיים ויכוח עד כמה זה יעיל. הצורה שאנדרואיד פועלת היא שונה מהוינדוס שאנחנו מכירים. היא מנהלת בצורה אוטומטית את הזכרון וסוגרת או מקפיאה אפליקציות לפי הצורך שהיא מזהה.יש כאלה שטוענים שסגירה ("הריגה") של אפליקציה פעילה עלולה להפריע לפעולה הרגילה של המערכת ולגרום לחוסר יציבות מסויים. בכל מקרה לא נגרם נזק גם אם תתקין ותנסה.

79 Ori

New member
תודה + שאלה אחרונה לעת עתה

אני לא מוצא את GOOGLE TALK במכשיר (ראיתי שבגלאקסי יש) ואני לא רואה במרקט שיש אפליקציה כזו. איפה מוצאים?

79 Ori

New member
בעיקרון בעברית,

אם כי חלק מהתפריטים באנגלית. כמו שציינתי בהודעה אחרת בשרשור הזה - המכשיר נקנה בארץ, יש עליו אנדרואיד 2.2 והוא תומך בעברית

metrocard

New member
ברמה העקרונית ה TALK שהוא הגוגל צ'ט מגיע

מובנה עם המכשיר. מכיוון שמותקן עליו רום אחר אולי בוצעו בו שינויים עם המכשיר. נסה להכנס לגוגל צ'ט מחשבון אחר ולראות אם אתה מחובר. או אפילו להתחיל שיחה ולראות אם משהו קורה בטלפון

79 Ori

New member
ניסיתי. נכנסתי לג'מייל ובדקתי

מחשבון אחר במחשב האם אני מחובר. לא מופיע כמחובר ...

metrocard

New member
יתכן ומבשלי הרום שמותקן על המכשיר הורידו אותה

הפתרון שאני יכול להציע לך היא התקנה מחדש בקישור הזה מ XDA . קודם כל עליך להתיר התקנה ממקורות שלא מהמרקט במכשיר דרך הגדרות > אפליקציות >התקנה ממקורודת לא ידועים. ואז להוריד את הקובץ מהקישור , לפתוח את קובץ הזיפ ולהעתיק את קובץ ה APK למכשיר (קובץ APK הוא קובץ התקנה של אפליקציות). אחר כך לפתוח את הקובץ במכשיר עם סייר קבצים (אם לא מותקן אז ASTRO מומלץ)

79 Ori

New member
תודה, אבל נראה לי שאוותר בשלב הזה.

אולי בשלב מאוחר יותר, כשאכיר יותר את העולם הזה. אסתפק בסקייפ כרגע. בכל מקרה - תודה רבה על העזרה היעילה כאן!

metrocard

New member
סבבה , למרות שזה תהליך פשוט יחסית ונטול נזקים

אבל אני מבין את החשש

שלוקמן

New member
תוכל לייצא את אנשי הקשר שלך

לחשבון הג'מייל שלך, מכיוון שיש לך סנס תוכל להגדיר שהטלאפון יסתנכרן מול חשבון הג'מייל שלך וכל מספר חדש שתייצור או תמחק יתעדכן בלייב. ממליץ להשתמש בשרות הזה גם לגיבוי..

שלוקמן

New member
נ.ב הסתייגות

מומלץ להשתמש בעוד אפשריות לגיבוי אנשי הקשר, זה כמו שיום אחד אתה מחליט להשקיעה את כל כספך במנייה אחת בלבד...

למעלה