סנכרון 6230

michal and ofer

New member
סנכרון 6230

ברשותי נוקיה 6230 ו 4700, ידוע לי כי אפשר לסנכרן את הנוקיה לאאוטלוק של השולחני (באמצעות כבל USB יעודי), כמו כן אני יכול לתקשר בין הטלפון ל 4700 באמצעות ה BT, האם לדעת מי מכם יש באפשרותי לחסוך את חיבור הטלפון למחשב עם הכבל היעודי ולסנכרן את הטלפון באמצעות הBT של ה 4700, כלומר להכניס את ה 4700 לעריסה, להפעיל את ה BT ואת ה AS ? תודה למשיבים

לא הייתי מתעסק עם זה בכלל

כאשר מתאם Bluetooth למחשב עולה כמה עשרות שקלים ויכול לשמש אותך לקישור כל טלפון שיש לו Bluetooth וכן מאפשר לך חיבור אופציונלי ל 4700 (למשל כדי לגלוש ב 4700 בלי להיות צמוד למחשב). אני מניח שאם תחפור היטב תמצא דרך לסנכרן דרך ה 4700, אבל לדעתי זה ישגע את ה Outlook שגם ה 4700 מסתנכרן מולו, בכלל אני מציע לך ליצור ב Outlook שני פרופילים שונים ל 4700 ולנוקייה.

AYELET1

New member
אני דווקא מסנכרנת גם את הנוקיה

וגם את ה-PDA מול אותו פרופיל אבל 1. לא הבנתי למה דרך ה-4700 . אני לא שמעתי על אפשרות זאת - לנוקיה תוכנת סנכרון מ של עצמה המתחברת ישירות למחשב. השאלה אם יש פרופיל בו ה-4700 ישמש כמתאם? אני בספק עדיף גם משאר הסיבות שציין דני (זול ושימושי) לקנות מתאם USB BT למחשב 2. את הנוקיה אנ מסנכרנת בכיוון אחד- מחשב דורס נוקיה- על מנת למנוע כפילויות מטורפות שעלולות להיווצר

michal and ofer

New member
חשבתי לחסוך

הרעיון נולד מהמחשבה לחסוך עוד כבל /מתאם BT, עם ה 4700 מחובר ומסונכרן למחשב במילא (ועוד בקלאסה עם העריסה) אולי אוכל לנצל את החיבור (שכאמור במילא קיים) ואת יכולת ה BT שלו ובא שלום על ישראל, אולם אני מבין מכם שזה כאב ראש לא קטן אז אוסיף עוד חוט לפלונטר שליד המחשב, במחשבה שניה, עם ה 4700 מסונכרן קבוע עם ה אוטלוק מחשב אני יכול לסנכרן את הטלפון עם ה 4700 , כולם מסונכרנים ואני מרוצה, כמובן שצריך לחשוב על מי דורס מה כדי לחסוך.

AYELET1

New member
למיטב ידיעתי אינך יכול

לסנכרן את הטלפון עם הפוקט. אין כזו תוכנה (ואשמח מאד להתבדות). מה שדני הציע זה דונגל USB BT, שנראה כמו DOK. קטן, חמוד וללא שום חוטים. הדבר הזה יאפשר לך לגלוש בבית עם ה-$&(( ולהוריד מיילים דרך BT ודם לסנכרן את ה-4700 מה-BT במקום העריסה. בנוסף יאפשר העברת קבצים בין המכשירים ועוד. שווה, שווה, שווה

amitp

New member
יש תוכנות המאפשרות לסנכרן פוקט

ופלאפון (SMS, CONTACTS וכו'), למעט היומן שעבורו טרם מצאתי פתרון.

amitp

New member
smart GSM

תומכת היטב גם בעברית. כשאזכר בנותרות, אעדכן...

michal and ofer

New member
סינכרון עם הטלפון

כשאני מפעיל את ה BT CONNECTION WIZARD באחד השלבים מופיעה ברשימת השרותים מופיעה ברשימה האופציה NOKIA PC SUITE, ,האם זו לא הפונקציה לסנכרון הטלפון והפוקט?

בסינכרון 6230 ו4700

נשמרת בעיית העברית (לא נתמכת ע"י ה4700 "אירון") לדעתי הדרך הנוחה היא מול המחשב עם שניהם.

למעלה