סנכרון באוונט גו

ארז זיו

New member
סנכרון באוונט גו

הסנכרון נקטע באמצע הורדת הערוצים, הפאלם מודיע על הפסקת הסנכרון. האם משהוא נתקל במצב דומה, בנוסף מופיע לי חשבון ישן באוונט גו האם משהוא יודע איך מוחקים אותו? תודה, ארז

irisbd

New member
ארז ראה תשובות של אדם ואביב

בתשובתם לפניה שלי מהיום.

ארז זיו

New member
HELP !!

המצב מחמיר, התקנתי את התוסף לדסקטופ, עכשיו ההוט סינק מתקרש באמצע ומקבלים הודעת שגיאה של WINDOWS , האם אפשר לחזור אחורה והאם יש קשר לאוונט גו. אנא, במהירות תודה

talpjcohen

New member
פרטים בפנים

לגבי העדכון אתה יכול לפנות לאתר של פאלם, יש מקום מיוחד לעזרה טכנית (אתה יכול גם לשלוח אימייל). לגבי חזרה אחורה. אפשר לעשות uninstall לפאלם דסקטופ אתה לא מפסיד כלום כי המידע נשאר על הפאלם, במחשבה שניה זה יכול להיות הפתרון גם לבעיה הראשונה, בכל מקרה היתי פונה לטכנאים בPALM.COM. נ.ב קח בחשבון שיש לתוכנות של MICROSOFT להתקרש ללא סיבה שידועה לאדם, והפתרון פה הוא בדרך כלל פרמוט והתקנה או רק התקנה חדשה.

odedabu

New member
בושה ממש לעיתון הארץ

גם אני נתקלתי באותה בעיה בדיוק כשניסיתי להוריד לפאלם שלי את עיתון הארץ. לאחר שיחה עם מוקד התמיכה של עיתון הארץ התברר לי שכבר שלושה חודשים לא ניתן לבצע את הפעולה כי הם החליטו לרדת מזה. עד כאן הכל מובן אבל למה להשאיר את הקישור ולא לומר שכרגע זה לא ממש עובד אין מה לעשות הארץ-עיתון לאנשים ש-חושבים שזה עדיין עובד.... לגבי הבעיה אם תקבל תשובה אנא עדכן גם אותי

למעלה