סניפ

סניפ

בספר השישי שבלטריקס שואלת שאלות את סניפ והוא אומר לה שדמבלדור ניחלש אחרי המאבק עם אדון האופל ומאז חטף עוד פציעה חמורה... אז הוא יודע שדמבי מחפש את ההורקרוקסים כי הוא טיפל בו גם בסוף שהארי ודמבי חזרו מהמערה דמבי אמר להארי לקרוא רק לסניפ אז בטוח שהוא ידע שדמבי מחפש אותם אז איך הגיוני שהוא לא סיפר על זה לוולדמורט הא ? ואני לא מאמין שסניפ טוב זה יהרוס את כל הדמות שלו בספר ... תודה לעונים !

mjlk

New member
ובכן

אין ספק שסנייפ אכן יודע משהו ואם הוא רע, הוא בודאי יספר לוולדמורט.. או אולי כבר סיפר.. ואם כן , סופו של הארי קרב.

ZoHaRoT

New member
סנייפ לא חייב לדעת על ההורוקרוקסים כי הוא רק

טיפל בדמבלדור... הוא לא חייב לדעת בדיוק מה דמבלדור עשה...

אני גם נורה היתבלבלתי .....

בספר הראשון ........... סנייפ מנע מקווירל/וולדמורט- לרצוח את הארי - ולהשיג את אבן החכמים דמבלדור חושב שסנייפ טוב ולכן סנייפ לא עזר לקווירל כדי שלא יעלו עליו. אבל הוא לא היה צריך לעצור אותו בשביל זה כי ממילא אף אחד לא ידע שקווירל מנסה לגנוב את אבן החכמים, עם הוא היה שותק אף אחד לא היה יודע שהוא ידע ..... גם שקווירל ניסה לרצוח את הארי .......רק סנייפ ידע על זה ..למה הוא ניסה להציל את הארי עם הוא אוכל מוות ועוזר לוולדמורט ? ולמה וולדמורט לא העניש את סנייפ על כך שהוא הפריע לו וניסה לבגוד בו ? אני יודעת שזה לא מובן אבל אני מאוד מבולבלת

המסכה3

New member
בספר השישי סנייפ אומר

ואני מצטט: "הוא (וולדמורט) לא ידע אם יוכל לסמוך עלי. הוא חשב, כמוך, (בלטריקס) שהפכתי מאוכל-מוות נאמן לעושה דברו של דמבלדור. מצבו היה עלוב ביותר, חלש מאוד, הוא חלק את גופו עם קוסם בינוני. הוא לא העז לחשוף את עצמו לפני בעל ברית לשעבר, מפני שאותו בעל ברית היה עלול להסגיר אותו לידי דמבלדור או משרד הקסמים. חבל לי מאוד שהוא לא נתן בי אמון. הוא היה יכול לשוב לכוחו שלוש שנים קודם. במקום זה ראיתי את קווירל החמדן והנחות מנסה לגנוב את האבן, ואני מודה, עשיתי כל שביכולתי כדי להכשילו". מקווה שעזרתי

למעלה