סניפטר, הפתעה אתר מיוחד בשבילך ..... משה
M MEIMIS New member 25/6/03 #3 פירסמתי את זה כבר... ובעלי אלה שיודעים אנגלית מצויין ומוכנים לתרגם לנו סוף סוף מה ההבדל בין דום בנדיקטין לבין בנדיקטין רגיל אשמח לשמוע
פירסמתי את זה כבר... ובעלי אלה שיודעים אנגלית מצויין ומוכנים לתרגם לנו סוף סוף מה ההבדל בין דום בנדיקטין לבין בנדיקטין רגיל אשמח לשמוע
M MEIMIS New member 25/6/03 #5 אני רוצה ממישהו שיש לו רמה באנגלית יותר גבוהה משל השכלה תיכונית לכן אני לא עושה את זה... מישהו שהתנסה וגר בחו"ל כמה שנים טובות
אני רוצה ממישהו שיש לו רמה באנגלית יותר גבוהה משל השכלה תיכונית לכן אני לא עושה את זה... מישהו שהתנסה וגר בחו"ל כמה שנים טובות
J JD Wannabe New member 25/6/03 #9 אני? ../images/Emo12.gif אבל אני נמצא שם פחות משנה, וממש לא הגעתי בזכות האנגלית שלי שהיא לא משהו . בכל מקרה, לא הצלחתי למצוא את הקטע שאתם רוצים לתרגם.
אני? ../images/Emo12.gif אבל אני נמצא שם פחות משנה, וממש לא הגעתי בזכות האנגלית שלי שהיא לא משהו . בכל מקרה, לא הצלחתי למצוא את הקטע שאתם רוצים לתרגם.
C Crazy_Bitch New member 26/6/03 #10 למה הבדל?? מיימיס דארלינג, D.O.M stands for Duo Optimo Maximus סליחה אם יש לי שגיאות כתיב, לטינית לא יצא לי ללמוד (עדיין...) "אלוהים הגדול והנפלא" בשפתנו... זו פשוט הקדשה של הנזירים הממציאים שהקדישו את הבנדיקטין, ל..., כמה מפתיע, אלוהים.
למה הבדל?? מיימיס דארלינג, D.O.M stands for Duo Optimo Maximus סליחה אם יש לי שגיאות כתיב, לטינית לא יצא לי ללמוד (עדיין...) "אלוהים הגדול והנפלא" בשפתנו... זו פשוט הקדשה של הנזירים הממציאים שהקדישו את הבנדיקטין, ל..., כמה מפתיע, אלוהים.
C Crazy_Bitch New member 26/6/03 #14 משמרת? היה מרגש... ליבי עדיין פועם בעצמה... העיקר שקינחתי בפיצה וגינס עם חבורת אנשים שלמען האמת אני בכלל לא מכירה...
משמרת? היה מרגש... ליבי עדיין פועם בעצמה... העיקר שקינחתי בפיצה וגינס עם חבורת אנשים שלמען האמת אני בכלל לא מכירה...
M marsala New member 26/6/03 #15 יוו קרייזי מי טילטל לך את הכלוב? רק תגידי אני שולח לו/לה בקבוק בריזר מלון ענק.... Mosh
C Crazy_Bitch New member 26/6/03 #16 מוש... אתה באמת חושב שאפשר להחזיק אותי בכלוב? ולא מטלטלים אותי כל כך בקלות...