סניף רמת-גן נפרץ והושחת

סניף רמת-גן נפרץ והושחת

או: "בלבול, מבוכה זעם עצור" לפני כשבועיים בעת ההתרמה השניה שסניף רמת-גן ערך, נודע לנו שסניפנו הקט והאהוב נפרץ. תולדות הפרקים הקודמים: לאחר שסיימנו את התרמתנו הראשונה, שנמשכה כשלוש שעות, אספנו כשני ארגזים גדולים מלאים. מרוצים ירדנו לסניף, שנמצא בקרבת הסופר בו התרמנו, והתחלנו למנות את תבואתנו. עמיר ערך רשימה יפה(ואפילו קשט) של המוצרים שאספנו, בעוד שליאת עשתה שלט יפה של "התרמות מזון", על-מנת שהצעירים לא יתבלבלו ויחשבו שזה אוכל בשבילם. לאחר מכן נעלנו את הסניף. ביום ראשון, יומיים לאחר ההתרמה, שי(אבן) ושי(שחם) באו לסניף לאסוף את התרומות ואז גילו את אשר קרה. הם הודיעו לאלכסנדרה, והיא לנו. מבולבלים(מאחר ולא ידענו את מידת הנזק) ועצבנים(מאחר וגילנו כי לקחו את כל מה שהתרמנו), החלטנו להישאר עוד שעה ולסיים את ההתרמה. באותה הרמה התרמנו ארבעה ארגזים מלאים(הכוללים בין השאר 40 שקיות אורז), ובסופה לקחנו מונית למרכז ובמאמץ רב העלנו את הכל למעלה. יום שני, יום-הפעולה-השבועית שלנו, כהרגלנו באנו לסניף וראינו את ההרס. כל הפוסטרים והשלטים שעיטרו את הסניף היפה שלנו נקרעו באכזריות, הכל מבולגן, פיזרו לנו את כל חומרי ההסברה(שהיו מונחים בארון) בכל עבר, הכל זרוק על הרצפה. הם גנבו לנו את כל הכיסאות שהיו בסניף, שולחן גדול, טלפון, קומקום ואף טלוויזיה(לטענת רוני). גם על השירותים לא פסחו- ניפצו את המנורות, וגם גנבו את הניאגרה. פרצו איזה ארון בפתח הסניף שהכיל מספרים של פעילים, ספרים על קיבוצים, עוד כמה ספרים, ערכות למשקיפים של מרצ ועוד. הם אפילו לקחו את כל הטרופיות שנשארו לנו מיום הבחירות, שנתנו לנו הנאה במשך הפעולות, ואף הטילו מימיהם במרכז הסניף. כמובן, שגם נלקחו ארגזי המזון שהתרמנו. מה אפשר לעשות... לא הרבה... הועברה על יד רוני תלונה למשטרה, ולא נראה לי שיצא מזה משהו. במקומון הטיפש שלנו ניסו לקשר את הפריצה לכנופיה שמתנכלים לסניפי מפלגות, סתם רעיון מופרך. וכמו שהחתימה שלי אומרת, למרות הכל נמשיך הלאה. הערת אגב- אגב, רוני פרומן התפטר מתיק החניה בעריית רמת-גן. להלן כתבה ממקומון ר"ג-גבעתיים(אפילו כתבו עלינו במקומון) על הפריצה וההתפטרות.

Yanchu

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

ולמרות הכל, תמשיכו לפעול- במרצ!!!

TheSimon

New member
התגייסות הנוער...

אולי נוכל לארגן צעידת מחאה של נוער מרצ או לעזור בשיקום הסניף

צעדת מחאה לא תעזור, אבל...

או: "קניית שלטון בכסף או במתן טובות הנאה" שיקום הסניף- זאת הצעה טובה, אולי באמת אפשר לארגן משהו בנידון. אם אנשים רוצים לעזור שיפנו אלי(כמה מסניף ת"א כבר הביעו את תמיכתם), או למישהו אחר מסניף רמת-גן.

TheSimon

New member
אני איתכם.

רק תגידו מתי ואיפו, ורק שלא יהיה מחר כי אין לי שנייה פנוייה מחר.

Yanchu

New member
גם אני אעזור לכם...

ואם היית עונה לי בICQ זה היה עוזר...

נו, באמת. תת-רמה.

אנשים משוגעים שאין להם מה לעשות בחיים. שיתביישו להם. זה כבר קרה בסניף ת"א כשהוא היה מול סניף המפד"ל והמפד"לניקים השחיתו אותו.

למעלה