סניף פ"ת ^^

ame noire

New member
לדעתי שתיכן מעלי מוכשרות!../images/Emo140.gif

וזה שאני עושה משהו כזה לא אומר שום דבר... אתן יודעות כמה שנים אני עושה דוליז?! נראה לי שזו מספר 95 (מאז שהתחלתי למספר אותן...) ובכלל, נראה לי אתן עושות ממש ממש יפה! אה, ותודה!

מה?!

צוחקת עלי? זאת 95 שלך? >< רוצה לראות את ה-95 שלי? איכסה. ממ.. כבר תגובה בונה, אם הצייר יפתח לי.

../images/Emo54.gif

אוקה, תגובה בונה. בעיגול האדום שם, לדעתי את צריכה להדגיש פחות את המעבר מהרגל לריצפה (נניח שזה ריצפה) כי זה ניראה כמו מכנסיים ולא כמו שמלה. בעיגול הסגול הייתי מציעה לך להוסיף עוד נפח לבד שמכסה את הרגל, כי שוב, זו שמלה. בעיגול הכחול הייתי מציעה לך להוריד פיקסלים כפולים מהציורים שעל הרגל שלה (הדגמתי לך ברגל שמסומנת בכחול) כי זה ניראה יותר עגול ויפה (לדעתי). נמנ, וזהו כל מה שאני יכולה להגיד לך.. וזה כ"כ יפה

או!

ושכחתי לציין שאהבתי נורא את השרוולים והצמיד, וסליחה שחתכתי אותה פשוט הקובץ היה גדול מדי ולא עלה לי ^^".

ame noire

New member
אין לי סבלנות...

הורדתי פיקסלים כפולים, גרמתי לזה שיראה פחות כמו "מכנס"
ועשיתי את התרגום שלי ליותר נפח (אם כי לא הבנתי...)

^^

זה בסדר גמור, לזה התכוונתי. פשוט השמלה (הבד) היתה ממש על הקווים התוחמים המקוריים של הבייס. טוב, עזבי, אני מסבירה גרועה P:

א ל א ו ר

New member
שלי!!!!!!!!

יצאה טוב! ניסיתי לעשות רשת בחולצה אבל יצא כאילו בד שקוף.... אז מעכשיו אני יודעת לעשות בד שקוף בצייר יופי! בייס מהאתר הזה: http://pixelscape.org/?act=bases&base_name=nymph תנו תגובות! מקווה לבונות! אהה ואני אשמח לרעיון המשך.....!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif תגובה בונה ממש השקעתי

שער 1. הפלטה לא ממש טובה כי ששלושת הגוונים האחרונים ממש זהים אז תיקנתי לך אותה קצת ראי בקובץ 2. הקווי מתאר קצת לא נכונים - בכחול מקומות קצת עקומים ובאדום מקום ישר מידי. 3. הקצוות בירוק תאריכי אותה היא נראת קתועה בסגול היא ישרה מידי הקצווה שבורוד לא נכונה עשית קצווה ואז הוספת עוד משולשים מסביבה קודם הקויי מתאר שסימנתי לך שם בסגול בתוך הבלבן הורוד לא צריך אותם ויש יותר מידי משולשים לא ככה עושים קצוות. יש בקובץ תמונה של קצוות שער תסתכלי איך הן הולכות הן מסתיימות בשפיץ כזה. 4. ההצללה כדאי לך לעשות הצללת קבוצות יש שני מלבנים בקובת אחת הללת קובוצת והשני לא. וגם מאחורי הראש אמור להיות צל כאילו לעשות הכול הגוון ככה יותר. 5. שוונצים יוסיפו! חולצה 1. בכתום לא הבנתי כולכך מזה. עם אלה שוונצים אז הצלילי אותם. 2. החלק העליון של החולצה הלטה לא טובה תיקנתי לך אותה גם חסרים בה הבדליי גוונים 3. צריך להוסיף כפלי מתיחה בחזה 4. חזה תמיד בחבילה אחת 5. האור צריך להיות בכול צד בחזה ולא באמצע באמצע אמורים להיות כםלי המתיחה. 6. הפס שמתחת לחזה לא ממש מוצ טוב. כדאי לך לעשות שם הצלת רשת. עשיתי לך שני מלבנים שמסבירים מה זה הצללת רשת מה שטוב בהצללת רשת שזה מערבב בין הצבעים. החלק התחתון של החולצה מרחוק הוא נראה ממש טוב!!!! אבל הוא לא מוצלל. איך מלילים רשת זה דיי קל פשוט בגוון השני בלטה ובעים את הבנים של הרשת בשלישי חות כמו פחית כזאת. זהו דולי דיי טובה! תתקני ממש השקעתי בתגובה בהצלחה ☺

Stinki Winki

New member
תגובה

שיער: הפלטה שלו לא כ"כ טובה היא צהובה מדי. צירפתי פלטות, העליונות הן בלונדיניות ממש טובות. תעשי יותר סימונים לקבוצות, קבוצות בכלל (עם הגוון השלישי), וברק וצל במקומות הנכונים:) תנסי להעזר בטיוט' (אם תרצי אני אצרף רק תבקשי) יש פיקסלים כפולים, תנקי אותם.
חזייה: גם פה הפלטה לא משהו... קחי פלטה פחות בוהקת... את עושה את הפלטות בעצמך? אם כן אני ממליצה לך להשתמש בפלטות מוכנות של בנות אחרות... תנסי ותראי את ההבדל העצום
ההצללה די טובהD:
רשת: יש בקווי מתאר פיקסלים כפולים, תנקי אותם. איפה שיש אור בבטן- תעשי אור ברשת. תצלילי מתחת לחזיה ולשיער, על הראשD:

netaK

New member
לה לה לה...../images/Emo79.gif

אנג'י צ'אן לפי תיאו מדהים
הממ זהו?

ש ר ו נ ע

New member
משהו לא מסתדר לי בשיער

אולי תורידי את הכמה פקסילים הבודדים,שהשיער יראה פחות בוהק
נו מה אני לא יכולה לת תגובה בונה למשהו שאני לא טובה בו.

למעלה