סניף פ"ת ^^

binbin2

New member
!!!!אני בין הראשונות לא יאומןןן!!!!

טוב אז זה הולך ככה נכנסתי לי לפורום והיה משעממם ראיתי הודעה של שרשרת דוליז נכנסתי לשם הכנתי ואז לאה אמרה לי שזה בקושי מתעדכן לא נורא המשכתי ויצא נחמד כעקרון דוליז דוסית אני מאוד אוהבת אותה אמ החצאית ניסיתי להצלילי משהוא חדש איילת אמרה שזה לא הגיוני האור אני מודעת אין לי כוח לשנות באע:| חוץ מזה חושבת שממש השתפרתי גם בשיער (סוף סוף העזתי לעשות שורשים! יאפ!) ונעליים (זה שורש למכירים...) אז אהבתי מאוד!! והשיער בסדר לא משהוא מיוחד והלוואי שמישהוא יגיבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!! פליזזזז אה והבייס מהאתר של השרשרת דוליז אין לי מושג איך קוראים לו

binbin2

New member
איזה כיף

יש פה דתיייים יאפ! אני אוהבת את כולם שלא תיכחו את זה אישית פשוט שמחה לשמוע!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifאוקיי.

דבר ראשון- סימני פיסוק. לשם הנוחיות. השיער- מאוד לא אחיד ומבולגן. החצאית- תשני, זה לא ממש מסובך. גם תשני את הפלטה, ההבדל בן גוון לגוון הוא נורא גדול. הצללת על- גם מתחת לתיק. סנדלים- ברור שזה שורש

binbin2

New member
טוב, תודה

הייתי בהתלהבות מזה שאני בין הראשונות חחח:)

binbin2

New member
שיניתי

לא הבנתי מה הבעיה בשיער אמ עשית הצללה על לתיק והחצאית לא יודעת יש בה משהוא שאני אוהבת אפילו שהיא מוזרה חחחח:)

binbin2

New member
אה טוב

היא פשוט שכחה להסתרק בבוקר חחחחחחחחחחחחחח:) (לכל דבר יש תרוץ!!!!)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגובה בונה ../images/Emo9.gif.

-שיער- -השרטוט על הקרקפת לא הגיוני.שיער לא הולך ככה.זה צריך ללכת פנימה.לא ממש יודעת להסביר את עצמי,סימנתי לך בתכלת בקובץ. -סידור הקבוצות והזוית שלהם לא ממש נכון בצד שמאל.,הוא נכון בימין.\ -תצלילי מעט את החלוקה לקבוצות. -שוונצים
!הראתי לך בערך איך שוונצים צריכים לצאת בשיער כזה-בורוד. -תורדי מהשיער את קווי המתאר.קויי מתאר מגבילים את השיער,ולא נותנים לו את התחושה שהוא משוחרר. -תעשי שוונצים בקצוות,הקצוות לא נגמרים גשוים גושים,אלה שיערה שערה.דוגמא בירוק. -חולצה-. -הגוונים האחרונים(2 האחרונים) "משתלטים" על החולצה.תפחיתי אותם,תעשי יותר בגוון השלישי,ביצירת האור. -הכפלים בחולצה הם מין זיגזג קבוע כזה.הם צריכים להיות ממש "כפליים",לגלוש,באלכסוניות.הדגמתי לך-באדום. -השרוולים לא מצלילים על היד. -תורידי את קוו המתאר בקצוות(קצה השרוולים וקצה החולצה)של החולצה. -חצאית-. -אין בה כפלים כלל.היא כמו גליל שהואר שלו נשמך לצד אחד,ממתכת.אך החצאית לא מתכתית(אני ממקוה
)ולכן חשוב ששיהיו כפלים.צירפתי לך כמה דוגמאות לכפלים בחצאיות כאלה. -אין לחצאית חלק אחורי. -הגוון הראשון לא משתתף בהצללה,תמיד להכניס אותו טיפה לגוון השני. -תורידי קווי מתאר בקצה החצאית. -נעליים-. -בלבלת שם את ההצללה.ההצללה בכאלה סנדלית צריכה להיות קבועה-הגוון הראשון-הגוון השני-הגוון הלישי-2-3 פסים מהגוון הרביעי בתוך השלישי,ללא בלאגן והכנסת גוונים(חוץ מהאחרון)זה לזה. -כנ"ל לסוליה. -סטאף- -הרצועה של התיק לא מצלילה על החולצה.-עשית שהחצאית מצלילה על התיק,אז לא צריך את זה,מכיוון שהתיק מאחורי החצאית. מקווה שלא נעלבת
. תתקני
.

Stinki Winki

New member
מסכימה עם לאה

ומחכה לראות תיקון
אה ואני ממש ממליצה להצליל את החצאית כך שהאור בא מקדימה כי ככה זה נורא לא הגיוני וזה הורס...

נושיfay

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo94.gif..:p

אממ הדולי הזאת הייתה לבדיקת ההתקדמות שלי..X_X... אז אממ מה אתם אומרים
מהאתר הזה אם אני לא טועה..^^"

נושיfay

New member
וכמובן שחכתי קובץ...=.=

זאת הדולי ה 40 שלי..^^...חחח... אממ ואגב היא רק בצייר..^^

למעלה