סניף נהריה!!!

talula39

New member
סניף נהריה!!!

רבקה כתבה פה קודם על התאונה של עומר וחן... דיברתי עכשיו עם עומר..הם ניצלו ממש בנס...אני לא אכנס ממש לפרטים עכשיו אבל גם ליאור ויהודה היו על המכונית... במוצ"ש עומר וחן מארגנים סעודת הודיה ביחד עם מלווה מלכה חייבים לבוא!! תעבירו למי שאפשר תודה מראש...

סבבה בעז"ה..

אני ידעתי שהיו אים עוד חבר'ה מהסניף אבל לא ידעתי מי.. אבא שלי שמע את זה בישיבה.. מה עומר אמר לך? פינו אותם בכלל לבי"ח?

בנענית

New member
טל ורבקה אתן לא נורמליות!!!

למה אתן לא כותבות שזה חן אלמגור!! אין לכן מושג איך הלחצתן את החבר'ה פה!!! אביעד חדד, שלח לי הודעה באחת בלילה, הוא היה מודאג ואני בסה"כ הייתי באמצע חלום!!!

Mr Slider

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אביעד גזל שינה לא למדו אותכם בישיבה - באמת
חחחחחח

בנענית

New member
זה מז'ה לא מצחיק, מולי באמת!!!

אני גם ככה מודאגת ממה שסיפרת לי..

חן צודקת!!

ומולי זה בכלל לא מצחיק... אבא שלי דיבר עם חן אלמגור וב"ה לא קרה כלום.. הוא נסע במהירות מופרזת ואז בא רכב ממול ואז לא יודעת איך הם כמעט עפו לתעלה ושוב אין לי מושג איך הוא כמעט נתקע ברכב ובשנייה האחרונה הרכב זז והם נתקעו בעמוד או מעקה בטיחות.. ולעומר יש קצת כאבים בגב. יהודה סגל עם שריטות וחן וליאור אין לי מושג מה איתם... בקיצור סניף נהריה מוצ"ש מסיבת הודיה!! זה ממש חשוב לבוא!

talula39

New member
חן בסדר...

דיברתי איתם היום..הם הביאו לי לשים כל מיני דברים לארוחה...שבנתיים די כוללת ממתקים?!...סתם אולי זה לא לסעודה ממש... אבל בקיצור הם בריאים וניצלו ממש בנס תודה לאל

talula39

New member
חח חן לא נורא...

לפחות בזכותך קרה רגע היסטורי אביעד נתקשר אלי!!! על חשבונו!!!!

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif ברוך ד'..!!!!

אויייי, איזה יופיייייי... צריך להתקשר אליהם?

אם את מרגישה..

צורך אז תתקשרי ובעז"ה במוצ"ש יש מסיבת הודיה שלהם!! ניצלו בנס!!!

Mr Slider

New member
אני לא רומז לשום דבר !!!!

אבל האודי TT החדשות
יפות נכון
חחחח ולא רמזתי לכלום

זה תמונה מפגר..

תמונות לא חסרות לי אני רוצה את הרכב שיהיה לי משלי!!! בצבע כחול!!! ואני גם לא רוצה שתרמוז!!

Mr Slider

New member
אויי נוווו נראה לי הגברת מעוצבנת ..

חחחח נוו ברור שזה תמונה למה מה חשבת אני יביא לך אחת , ת'אמת למישהו מהמשפחה שלי יש אחת כזאת אני כיול להבין אותך חחח

לא מולי..

אני ממש לא מעוצבנת אני פשוט רוצה אוודי טי טי אמיתית ולא בתמונה.. בטח ברור רק אתה תביא לי.. אשכנזי קטן..

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif טוב..

כמה חבר'ה *לא ברור כמה* מהסניף שלנו נסעו באיזשהו מקום ואז התנגשו ברכב.. הרכב הלך כפות, החבר'ה נשארו בריאים ושלמים, ב"ה. וזהו, יש סעודת הודיה במוצ"ש.

למעלה