סניף כרמל....

klieber

New member
סניף כרמל....

בס"ד לכל מי שאמור לבוא לסניף כרמיאל מסניף כרמל אני מאוד מקווה שתעשו לנו חג שמחת תורה שמח אם כן אני יתפוס מכם או לא אני לא יתפוס מכם !!!! קלביר מסניף כרמיאל

klieber

New member
יאיר כנס דחוף

בס"ד יאיר מה קורה דיברתי היום עם הקומונרית שלי והיא אמרה לי שסניף כרמל בא אלינו השבת(14 בנים ו14 בנות ) אז רצתי לדעת האם משהו שמתכתב פה בא ואז יהיה נמחד לפגוש אותו במציעות אז לפי מה שהבנתי יאיר אתה לא יודע מי זה אבל יאיר אתה מכיר בנות משבט הרא"ה סניף כרמל כמובן !!( כיתה ט´) ? השמח מאוד עם תחזור אלי בהודעה קליבר מסניף אל אל כרמיאל

yair15m

New member
קליבר תכנס...! דחוף |../images/Emo160.gif

אני לא משבט הרא´ה...!
אבל אני מכיר כמעט את כולם בגלל שאחי היה מדריך שלהם בשבט נצנים מעלות (שנתיים).
ואני גם מכיר בנים...!
תגיד: למה הם באים אלכם...?
ואיפה הם מתארחים...?
ואיזה שבט אתה..?
יאיר...!
מסניף כרמל...!

klieber

New member
יאיר תכנס

בס"ד יאיר שבוע טוב לך אז ככה היה נחמד להכיר את החברה שלך איזה שבט אתה? אז ככה תמסור ד"ש חם לסיון חבובה ( תגיד לה שלא תצחק ) תמסור לה ד"ש משרוך ותגיד לסיון שלא תשכח למסור ד"ש למי שביקשתי !!! ותבקש סליחה מלילך ממני ( משרוך ) ותמסור ד"ש לבועז ולאסף ותגיד להם שאת השבת הזאת אני לא ישכח ותגיד שוב לסיון שלא תצחק בבקשה ועוד משהו אחרון מסיון תבקש ממנה את הכתובת שלה כדי שנוכל לשלוח לה את התמונה שהיא ביקשה !!!!!!!!!! אז יאיר חבל לי שלא יצא לי להכיר אותך אבל הכרתי קצת משבט עמיצור והתרשמתי לטובה מהם יהיה נחמד להארח אותכם שוב שבוע טוב קליבר
סניף כרמיאל

klieber

New member
יאיר כנס,,,,

בס"דיאיר שבוע טוב לך אז ככה היה נחמד להכיר את החברה שלך איזה שבט אתה? אז ככה תמסור ד"ש חם לסיון חבובה ( תגיד לה שלא תצחק ) תמסור לה ד"ש משרוך ותגיד לסיון שלא תשכח למסור ד"ש למי שביקשתי !!! ותבקש סליחה מלילך ממני ( משרוך ) ותמסור ד"ש לבועז ולאסף ותגיד לשבט עמיצור שאת השבת הזאת אני לא ישכח ותגיד שוב לסיון שלא תצחק בבקשה ועוד משהו אחרון מסיון תבקש ממנה את הכתובת שלה כדי שנוכל לשלוח לה את התמונה שהיא ביקשה !!!!!!!!!! אז יאיר חבל לי שלא יצא לי להכיר אותך אבל הכרתי קצת משבט עמיצור והתרשמתי לטובה מהם יהיה נחמד להארח אותכם שוב שבוע טוב קליבר ( אני משנה את השם שלי לשרוך אז תבין )
סניף כרמיאל

yair15m

New member
קליבר( שרוך) כנס לכאן...!

דבר ראשון היא לא חברה שלי...! דבר שני אני לא משבט עמיצור..! אתה היית בחיפה בהקפות שניות...? דבר שלישי מה השם שלך...? . שבוע טוב וערב שקט...!

klieber

New member
יאיר כנס ,,,,

בס"ד הי יאיר דבר ראשון: לא התכנונתי שהיא חברה שלך אלא שהחבר´ה שלכם אחלה דבר שני : איזה שבט אתה ? דבר שלישי: תוכל למסור את הדשי"ם שביקשתי ממך להעביר וגם את כל הדברים שאני צירך מסיון ( ותגיד לה שלא תצחק משרוך)
דבר רביעי: אני לא נסעתי להקפות בחיפה היה לי פה בעיר אבל גם הלכתי מאוחר דבר חמישי: שמי הוא ....( אני לא מוכן להגיד אותו בשלב זה בפורום ) סיון תדע מי אני ( היינו ביחד מספיק זמן בשבת כדי שהיא תדע למי אתה מתכוון!!!) והי חשוב שתעביר אלי את הכתובת שלה בשביל התמונה!!!!!!!!!!!!!
או שאם יש לה אי מייל ואז נוכל להתכתב ושלא נעיק עליך :) שבוע טוב שרוך
סניף כרמיאל

yair15m

New member
אני יחשוב על זה...!../images/Emo66.gif

אני קטן ממך...! אני יגיד אולי בהמשך...!? ואם אני יראה אותה אני ימסור...?!
ולמה באמת קראת לך שרוך...? איך היה בשבת בכלל לא אמרת...!!!!!!!???????

שרוך

New member
יאיר כנס....

בס"ד הי יאיר מה קורה? א) יאיר איזה שבט אתה? ב) על מה תחשוב? ג) החלפתי את הכינוי שלי בגלל שאהבתי יותר את השם שרוך מאשר קליבר תשאל את סיון למה היא קראה לי כל השבת שרוך ? ואז תידע למה אני ככה !!! ד) היתה שבת אחלה ציפה לטיפה מהבנות שלכם מחוץ סיון כולם היו בשקט אבל בכללי תפסתי מהסניף שלך את האמת אני כבר מחכה לראות אותכם שוב !!! ה) אתה יודע אם יש לסיון פל´ כי אז אני נוכל לדבר איתה ולא נצטרך אותך אז אנא תברר לי את זה בימים הקרובים כי זה דחוף !!! ו) אל תשכח להעביר את כל הדשי"ם שלי לכל מי שביקשתי ( וגם את הסליחה ללילך) שרוך
סניף כרמיאל

yair15m

New member
שרוך כנס...!../images/Emo73.gif

אני יחשוב אם להגיד לך ולכולם את שבטי..! ואל תדאג אני יבדוק אם יש לה פלפון..! אתה גם מתכוונן לבוא לסניף כרמל...?
יאיר
"סניף כרמל"

שרוך

New member
יאיר כנס ....

בס"ד יאיר הי א) אני מציע שתגיד לכולם ולי מאיזה שבט אתה כי ככה זה עובד למה שאני כן יגיד ואתה לא תגיד? ( אל תענה כי ככה / כי חורף ) ב) בינתיים לא נראה לי שאני יבוא אבל אני ישמח לפגוש את הסניף שלך באירועים של בני עקיבא כמו נטיעות מסעות ומחנות!!!! או אפילו בעזרת ה´ שנה הבאה בשמחת תורה ועוד משהו מתי שאתה תפגוש את סיון תגיד לה שלא
( תצחק)
שרוך
סניף כרמיאל

yair15m

New member
../images/Emo26.gifשרוך כנס...!../images/Emo36.gif../images/Emo22.gif

טוב אני יעלה למעפלים בשבת ארגון...!
אמרתי לך שאני קטן ממך...!
וזה הפעם ה- 5 שאתה אומר לי להגיד לסיוון שלא תצחק...!
למה אתה לא מתכוון לבוא לסניף שלנו ממש כיף שם (פה)...?
תגיד אם אמרת שאתה בשבט הרא´ה איך אתם הייתם ביחד בשבת הריי היא בשבט עמיצור ואתה בהר´אה...?
יאיר
סניף כרמל

שרוך

New member
../images/Emo166.gif יאיר כנס ותבין../images/Emo166.gif

בס"ד יאיר אז ככה... א) נו אז מה עם אתה קטן זה לא אומר כלום גם אם אני יכול להיות אביך
ב) תגיד לה את זה ותראה איך היא מגיבה ואז תבין ( או שלא ) ג) אני לא מתכוון לבוא לסניף:1) כי אין לי דרך להגיע 2) אין לי כרגע זמן פנוי 3) אין לי עם מי לבוא . ד) אז ככה בשבת בערב הקומורנית שלי הזמינה את השבט שלי לפעולה של חבריה-ב´ ואז בפעם הראשונה נפגשנו שם יצא לנו לדבר קצת ואז למחרת היא באה לבית כנסת שאני מתפלל בו ואז יצא לנו שם לדבר מובן!? ה) אל תשכח להשיג לי את הפל´ שלה ואל תשכח למסור לה את המשפט ואת הדשי"ם
שרוך
סניף כרמיאל

yair15m

New member
../images/Emo66.gifשרוך כנס הנה...!../images/Emo6.gif

אתה גדול ממני בשנתיים...!
וחשבתי שלא תרצה לדבר איתי יותר...!
אז אני מבין שכן...!
שאלה אחרת לגמרי...!?
אולי כדאי שתכיר את שבט הרא´ה בחיפה..?
ואם אתה רוצה להיות בריא אז קח...
וחזרה לשאול הקודמות...!
ובכלל הם לא מדברים ממש אם ילדים קטנים אבל בגלל שני עלתי לז´ הם נראים יותר טובים מקודם...!
ובכללל אחי היה המדריך שלהם זה כבר אומר שכולם(הרוב) מכיר אותי...!
יאיר
סניף כרמל

שרוך

New member
יאיר כנס

בס"ד הי יאיר מה קורה מדוע שאני לא ירצה לדבר עם קטנים יותר ממני אני מוכן לדבר עם ילדים קטנים כל עוד הם לא חוצפנים ועושים מה שמבקשים מהם לעשות הם עושים אני כבר הכרתי חלק מהרא"ה מסניף שלך בצאט של נענע לפני שנה נותק הקשר בינינו הכרתי את טל יעל גנית עודד עוד כמה שפשוט אני לא זוכר את שמותיהם ואת האמת רציתי שגם לשבת יהיו שם כמה מהרא"ה אולם הם לא באו לא נורא מה הקשר של עם תה רוצה להיות בריא קח את ... ? לא הבנתי תגיד מסרת כבר ד"ש לכל מי שביקשתי והשגתי לי את הפל´ של סיון תקלוט אחי זה דחוף!!!!
שרוך
סניף כרמיאל

למעלה