סניף ירושלים ?(ז"ל????)

holy_sheep

New member
סניף ירושלים ?(ז"ל????)

משהו יודע מה קרה לסניף שלי? למה אין פעולות? למה אין פעילים? למה אין פעילות? אני נורא מודאגת. לאן נעלמה התקווה שפעם היתה לנו? פעם האמנו שאנחנו יכולים לשנות את העולם, ועכשיו השתכנענו שלא בדרך זו שאנחנו עושים, אלא ממקומות גובהים עם כסף. מה קרה לאידיאולוגיה? אני בוכה ומצוערת. צריך לבנות דור חדש! דור עם תקווה וחזון! מי בא איתי! אני עכשיו הולכת להקים צבא שלם של תקווה ואמונה!!! תחיי התקווה כבשה קדושה שלום לתמימות

SMOLANIT1

New member
....

הסניף שלך נעלם לאותו מקום שאליו נעלם סניף מודיעין... (לצערי הרב)

kennycandoit

New member
הסניפים שלכם נעלמו...

...לאן שכל הנוער נעלם... לאן שהמז"א נעלמה לאן שההנהלה נעלמה לאן שהחניכים נעלמו

הסניף שלי קצת התעורר!!!(מודיעין)

יש לי פעולה ביום שלישי!!!!!!

א.א.אפל

New member
יובל

בערב יום כיפור התכנסה הנהלת נוער מרצ הצעירה בישיבה שכללה אותי, את אילן ואת יוני מירושלים שהצטרף. ההנהלה החליטה לפי הצעה של אילן שלא לקיים מזכירויות עד אחרי הסמינר הארצי. (אופס, לא אמרתי פה שום דבר ובעצם אתה צודק)

סוד קטן

אולי וזאת ממש השערה ביזארית נמאס להם משטיפות המוח חסרות הערך שלכם נמאס להם מהמצב נמאס להם מהפחד היומיומי מהפיגועים נמאס להם ממכם... הם קרוב לוודאי עברו את הכביש נהיו עצמאיים בטוחים בעצמם בפתרון ההוגן, המוסרי, הנכון והצודק* הפתרון שיביא לקץ הסכסוך... "טרנספר"... יום טוב *http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=289545&path=22

gaily

New member
מתי תלמדו?

מתי תלמדו אתם הימנים בפורום שי בים שלא נוגעים לכם...אלה דברם של התנועה ושל חברי התנועה בלבד... רוצים להגיב - הצטרפו לנוער חחחח like that can happen... i´m moving to english because it´s much faster any way about the movement i think that you should first start with renewing the hanhala... than start doing the things that you believe in-demonstrations and helping to people...it´s possible so please please please save the noar... love you and miss you all

לא ממש

דרוש אדם רגיל מן השורה הוא לא חייב להיות גדול... מי שמבקש סליחה הוא םשוט בן-אדם מתורבת...

למעלה