סניף במרכז?

הילה לה

New member
סניף במרכז?

שלום לכולם, אני מחפשת סניף של נוער מרצ באיזור המרכז כמוכן אני רוצה לדעת באיזה פעילויות הם עוסקים בימים אלו.. אם מישהו יוכל לענות אני אפרח מאושר.. :) שבת שלום הילה

Carl Freeborne

New member
שבת שלום הילה

יש סניפים באזור המרכז בערים הבאות: תל אביב, רמת גן, קריית אונו, ראש העין, הרצליה, רמת השרון, כפר סבא.. אם שכחתי סניף את תוסיפו...

הגינגי

New member
סניפים רבים ככוכבי השמיים

נוער מרצ פעיל בכל עיר גדולה ובאזור המרכז אנחנו חזקים במיוחד. על מנת שתפרחי מאושר אסביר לך מעט על הפעילויות המגוונות שלנו כיום: - התרמות מזון למשפחות נזקקות בכל רחבי הארץ. - הפגנות שאנו יוזמים בנושאים חברתיים ובטחוניים. - הפגנות של תנועוץ אחרות אשר אנו מצטרפים אליהם. - פעילויות מגוונות בסניפים בכל נושא שהוא. ברגע שתיהי פעילה תוכלי גם את ליזום פעיויות סניפיות ואפילו אצריות - פעולות חברתיות בכל הרמות (סניפית אזורית וארצית) שבדרך כלל משולבות בפעילות פוליטית. אז קדימה להצטרף!!!

הילה לה

New member
יום ראשון?!!?

אני ממש קרצייה כנראה, אבל אני יכולה לקחת חלק רק בימי ראשון בגלל הלימודים שנערכים לאורך כל השבוע.. איזה סניף פועל בימי ראשון? שוב תודה, הילה

lulla b

New member
כמו ששני אמרה

הסניף שלנו נמצא ברחוב סוקולוב מספר 20 זה ליד לב העיר... מקווה לראות אותך בפעולה הבאה שלנו,ענת

TheSimon

New member
מכל רחבי הארץ באים לסניף...../images/Emo152.gif

אפילו מבת ים

high hopes

New member
תלוי איך את רואה

יש פעולות שאנחנו עוברים את ה20 והיתה פגישה (זו עם המכתב והשיחות נפש, זוכרים??) שהיינו איזה 30 אבל עכשיו אנחנו בפעולה בערך 15 ובפעילות שטח.. תלוי איפה ואיזה סוג פעילות ומתי :))

למעלה