סנילי.........

מו שיקו

New member
סנילי.........

אני חושב שהמצב קשה מאוד..... קראתי את תשובתך כשהגיעה,והנה עכשיו,הייתי בפורום וראיתי אותך,ואמרתי לעצמי כוס אמא של הבת אלף הזאת, אני שולח לה עכשיו מסר,שאני מבין שהיא לא רוצה להיות איתי בקשר יותר,ולפיכך אני גם לא זקוק יותר לפעימה ששמורה אצלי במחבוא... ואז אני חושב לעצמי,רגע, היא לא שלחה לי תשובה? אז טסתי לכאן מהר,פתחתי את המסרים ומתברר שבכלל אני הוא הבן זונה שלא השיב לך........ או שהשבתי משהו ואני לא זוכר...... בקיצור המצב גרוע.....אני כבר לא זוכר כלום. בקושי כמה דברים קטנים,שאחד מהם הוא שאני אוהב אותך מואההההההההההההההה

שייכת

New member
מק../images/Emo78.gif

כדי שגם היא תראה... כי אולי היא בכלל שומרת שבת? שבוע טוב ונהדר איש, שייכת.

מו שיקו

New member
יוווווווו

עכשיו זה כבר נהיה ממש מרתק כל היודעים והיודעות מוזמנים להביע את ידענותם ובקיאותם בעינייני פעימות ומושיקואיזם ..... נשבע שזה לא קונקורנציה לחידות של חד קרן (מקסימום קריצה להונגריה ההיא...)

מו שיקו

New member
חחחחחחחחח

אצל צופי בטוח זה לא נחשב אבל אצלי ....רק הפעימה ההיא המדוברת , שהיא המטמון

הצופה.

New member
אם הייתי מגיע עם הבוטן לאוזן...

מזמן כבר הייתי עוזב את הארץ ועובר למעריב

נעמי 1

New member
צופקה...

לפני שאתה עובר... לאף... תקרא את המסר ששלחתי לך. זה חשוב !

להלן כתב החידה....

בכל בוקר, מתעוררת באפריקה איילה. היא יודעת שהיא חייבת לרוץ מהר יותר מהלביאה המהירה ביותר, אחרת היא תסיים את חייה. בכל בוקר, מתעוררת באפריקה לביאה. היא יודעת שהיא חייבת לרוץ מהר יותר מהאיילה האיטית ביותר, אחרת היא תרעב למוות. לעגה לה האיילה בצחוק מתגלגל,לכי לך,פה זה המגרש שלי ענתה לה הלביאה בזעם,לכי מכאן,את גם לא שייכת לעדר שתיהן צודקות?

למעלה