סנייפ

סנייפ

יש לי הרבה סיבות לחשוב שסנייפ ערפד. א. הכוחות המיוחדים שלו המתאימים לערפד במיתולוגיה. 2. הוא תמיד נמצא במקומות אפלוליים. ג. השליטה שלו במחשבות מה שמתבטא בעיקר בקריאת מחשבות. ד. האף המעוקל והשער השחור. ה. מאד מתאים לרולינג שכמו שהמציאה אדם זאב טוב (במיתולוגיה זו דמות רעה מאד), ענק טוב וקנטאור טוב (גם הם כנ``ל), כך תעשה ערפד טוב. זה כמעט ברור לי וכתבתי זאת פה למרות שכאן זה לא יתקבל בברכה.

ואיך הוא נחשך לאור?

הרי בספר הראשון סנייפ שפט במשחק הקווידיץ' בין גריפנדור להפלפאף כמדומני. וזה נעשה ביום. הוא גם היה במשחק הראשון נגד סלת'רין, ישב במושבים וכביכול עשה עין הרע למטאטא של הארי. אם כבר אז וולדמורט קצת יותר הגיוני, למרות שגם הוא נחשף לאור לא מעט פעמים ולא קרה לו כלום.

אז ככה.

יש כמה מיתולוגיות שונות לגבי ערפדים. לפי כל המיתולוגיות הם חובבי חושך, אך בחלק מהמיתולוגיות הם בהחלט יכולים לסבול אור שמש. ב. וולדמורט לא ערפד כיוון שערפד זה לא משהו מבחירה אלא נדבקים בזה מערפד אחר. וכיוון שכך וולדמורט שהרוע שבו מבחירה איננו ערפד. אך סנייפ שיש בו רוע אך גם טוב, יתכן שבעיקרון הוא טוב אך בעל כרחו יש בו רוע כי הוא ערפד.

אפרופו מיתולוגיות.

כל סופר או סופרת שמשתמשים בדמויות מיתולוגיות, לפעמים נוהגים גם לעוות קצת את הדברים לצורך הסיפור. כמו לדוגמת הסיפורים הקלאסיים על ערפדים, שמפחדים גם כביכול מצלב ושום או משהו בסגנון. ובחלק מהסיפורים, כמו לדוגמת סרטי הערפדים "בלייד" דווקא כביכול מפריחים את הטענה הזאת ומוסיפים שלא רק שערפדים לא מתים מצלב ושום, אלה גם הם לא מתים מלתקוע יתד בליבם. לפחות לא יתד עץ כפי שנהוג ברוב הסיפורים. בבלייד משתמשים בכדורי כסף טהור או יתד כסף טהור. ובלייד במקרה שלהם, הוא ההולך-יום היחידי כמדומני.

Gummy Bears

New member
אני בטוחה שיש כישוף או שיקוי נגד,

בדיוק כמו שיש את השיקוי שסנייפ הכין לרמוס בשלישי כדי להקל עליו.

ToryMaster

New member
אילו כוחות מיוחדים יש לו שמתאימים?

ג. הוא לא שולט במחשבות, והוא גם לא ממש קורא אותן. ד. מה הקשר האף והשיער? אני לא זוכרת מקור מיתולוגי שבו ערפד תואר כיהודי קלאסי.

ToryMaster

New member
זה דובר פה בעבר

אבל זה לא לכאן

yuvi217

New member
אחרי שאתמול ביקרתי ביד ושם,

לא אהבתי במיוחד את התיאור שלך ל'יהודי קלאסי' =/

אתם לא הבנתם אותה.

לפני כמה חודשים היה כאן דיון, שבין יתר הדברים שנאמרו בו היה, שיש ושהיו כעת ובעבר סופרים, במאי סרטים וכו'.. שבנו את המראה של הערפדים לפי המראה של היהודים. היהודים תוארו לא מעט בתור, אנשים עם אף מעוקל ונישרי ושער משומן משהו. בקיצור סנייפ די קולע למטרה פחות או יותר. ולכן זה לא התאור "שלה" זה התאור שהיה בזמנו של הנוצרים עלינו.

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

זאת אחת התאוריות הכי מגוחכות ששמתי עליהן מעולם! סנייפ? ערפד? לא צריכים להרחיק לכת עד כדי כך! אם ערפדים מופיעים רק בחושך, איך סנייפ (כביכול- הערפד) מופיע ביום בשעות שיש בהן שמש? וסליחה אם נשמעתי מזלזלת, אבל זאת באמת תאוריה מגוחכת.

../images/Emo24.gif ככה אני אוהב אותך.

תוקפנית וקשוחה... תעשי לי גזע של עץ!!!!1

black robe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

גזע של עץ?
נחשוב על זה...

למעלה