סנייפ. סוורוס סנייפ.

Minerva

New member
סנייפ. סוורוס סנייפ.

אני לא מאמינה שאף אחת לא עשתה את זה לפני. אבל אני חושבת שלאור OOTP (AKA MOH
), מגיע לו טופיק הזלת ריר בפני עצמו. לאחר שהוכיח שוב ושוב במהלך הספר שהוא שמיימי. |מזילריר|
|מתחתן||מת|
אנסה לעשות סקירה קלה... זה התחיל בהופעה הקצרה מידי שלו בגרימאולד פלייס (
)... ואז כבר נפגשנו איתו בהוגי וורטי הוגוורטס. רשע.
(וואו, אני לא זוכרת פרטים בכלל) כשהתחילו השיעורים הפרטיים כבר חשבתיש אני מתעלפת. גמניייי רוצה!!! יש מלא דברים שאני יכולה ללמוד! מלא.
ואני מוכנה לקרוא לו "SIR או PROFESSOR" אם הוא רוצה. מה שבא לו. ואז הארי נעשה חטטן בצורה איומה (
)... אבל אלמלא חוצפניותו הרבה לא היינו מגלים את כל מה שגילינו...
חוצמהקטע שהוא קרא ללילי (
) "מאדבלאד" וזה צרם לי נורא. בכולופן, בהחלט הגיע להארי שיזרקו עליו צנצנת.
וכל הקטעים בסוף...
... ו... ו... שוב ה"פרופסור סנייפ"... של דמבוס. ולמההההה הוא לא גילה למה הוא בוטח בווו?!?!?!
איך אפריל (
) הגדירה את זה?! "זקן מנוול"!
LOL! טוב... אז זה המקום לשים הרבה הרבה תמונות ולדון בקטעים שהוא מופיע בפרוטרות.

TwelveEyes

New member
^^ (../images/Emo58.gifים לרוב)

התיאוריה שלי הייתה נכונה!!! לוציוס הנבל הסקסי הזה, הוא פיתה אותו להצטרף לאוכלי המוות!! ממ, עכשיו יש בראשי סצינות מתחלפות של לוציוס בן 17-18, שם לב לסנייפי בן ה-14 או 15 ומסמן אותו. אז הוא משחק אותה נחמד כזה ומצרף אותו לחבורת הסלית'רינים המאגניבה שלו - חתיכת מתנה לסנייפי הקטן וחסר החברים (
) הוווו, כמה פוטנציאל לפיקים של לוציוס\סנייפ!!
הממממממ lapdog
ההורים שלו היו רבים לפניו כשהוא היה קטן
סנייפי!!
בטח אבא שלו היה טיפש והתעלל באמא שלו. לא פלא שסנייפי הגיע לבי"ס כ"כ אומלל
אולי הם אפילו התגרשו, מה שבטח רק הוסיף על צרותיו. או שאמא שלו הרגה את אבא שלו!
הוא היה עני... מה שדי פוצץ לי את רעיון "סנייפ היה ילד עשיר ומניאק כמו דראקו". עכשיו אני משום מה מזהה אותו עם בלייז - שאני טוענת בתוקף שהוא הילד הרזה שראה את ה-thestrals!
הוא חושק בפוטר! סנייפי, עלינו עליך (הלוואי..
) הסצינה שבה מאלפוי מפריע להם באמצע שיעור ואז כשסנייפ יוצא: Malfoy mouthed, 'Remedial Potions?' at Harry behind Snape's back before following him. הא!! הוא, שכבר עבר בטח כמה וכמה, מממ, "שיעורים פרטיים" אצל ראש הבית
יודע שזה סתם תירוץ של סנייפ חיית המין לראות את הארי נופל מזיע ומתנשף על ברכיו או על גבו לפניו..
והנה התשובה למה: הארי דומה לאבא שלו, נכון? וג'יימס ניסה להוריד את התחתונים של סנייפ בזכרון
ררררררראו
*מתה*

Minerva

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת חולה! ../images/Emo6.gif

או שפספסתי כמה קטעים תוך כדי קריאה...

מלאכית16

New member
אההההה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo58.gif

אויש. כל כך צודקת. זה פשוט ה-ספר לכל הקטעים הסלאשים. זה השבירה של הדיסטאנס. אהבתי איך הוא בא להארי בזיכרון ושאל אותו אם הוא נהנה. גם כשהוא נפגש הוא נשאר ציני. וחבל שהוא לא פגע בראש של הארי עם הצנצנת הזו. וכמובן, כמו שדנה אמרה- רמדיאל פושינס...תירוץץץ של סנייפ
אחחח...חבל שלא זכינו ליותר שיעורי Occlumency... וחבל שלא זכינו לראות את סנייפי פו ללא התחתונים שלו
הוא פשוט מושלם. ברגע שקראתי את הזיכרון התאהבתי בו יותר ויותר. מגיע להארי
אבא שלו היה בנ*ונה קטן, ולצערו של הארי- הוא זה שסובל את הנקמה של סנייפ. למרות שאני שוב אומרת שיכול להתפתח מזה סלאש מצויין. אם עד עכשיו חשבתי שהם מתאימים ביחד, עכשיו אני יודעת שהם מתאימים ביחד. והעובדה שלילי כל כך הגנה על סנייפי פו גרמה לי לחשוב שקרה שם משהו. עד שהוא קרא לה מאד-בלוד, וזה כבר ביטל כל מחשבה על קשר סודי בין השניים. למרותשקשר כזה יכל להסביר את היריבת בין הארי לג'יימס. אוף, רולינג ביטלה פה משהו יפיפה
. אלא אם כן הוא קרא לה ככה בתור הסוואה למשו
*חיוך זדוני*
וזה בהחלט היה מאכזב שדמבי לא גילה לנו למה הוא סומך על סוורוס כל כך (האם זה בגלל כישוריו במיטה
). אבל אני בטוחה שכשנגלה למה הוא סומך עליו כל כך זו תהיה הסיבה הכי מושלמת בעולם, כיאה לבנאדם הכי מושלם בעולם.
והזיכרונות של סנייפ, כשארי חדר לו למוח, היו פשוט מקסימים. כל פיסת מידע על העבר של סוורוס זה םרט נחוץ. אוף, אני מתה לדעת אם היא אי פעם תספר לנו על העבר שלו בפרוט. וזה בחלט הצחיק אותי שדמבלדור דורש שהארי יקרא לסנייפ פרופסור. וגם הקטעים שסנייפ התעצבן על הארי שהוא אומר את שמו של וולדמורט. זה היה מצחחיק. והועבדה שהוא דרש מהארי שיקרא לו אדוני (כנראה שזה מה שמדליק אותו
) זה היה מקסים. אחח....ספר מדהים. פשוט מקסים לחלוטין.

Minerva

New member
../images/Emo11.gif

אני מבקשת להפסיק להסליש את סוורוס!!!!
אולי עם לופין אפשר (*נופלת מהכסא*), אבל זהו. זה הבנאדם היחיד שאני מרשה לו לגעת בו.

מלאכית16

New member
ייאיקס../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

סנייפ פשוט מתאים עם כולם. סנייפ/דמבי. סנייפ-מקונגל. סנייפ/הארי. סנייפ/דרקאו. סנייפ/לוציוס. סנייפ/לופין. סנייפ/ג'יימס. סנייפ/סיריוס. סנייפ-הרמיוני. לוידעת, הוא פשוט מתאים לכל מערכת יחסים.

מירטל

New member
הרמיוני?

עכשיו- זה מגעיל, אפילו יותר מסנייפ מקונגל ( תזכרו שהיא הייתה המורה שלו ). איכס- סוטה שכמוך...

בדיוק הגעתי לקטע בספר ../images/Emo58.gif

שהוא מלמד את הארי Occlumency [איך מתרגמים את זה לעברית גאד דאמיט??]..
.. בכלל, הספר מותח וממש מעניין, ספר טוב..
הייתי נהנת ממנו יותר אם לא ידעתי מי מת

TwelveEyes

New member
הממ.. (../images/Emo58.gif קטן)

בטח יתרגמו את זה כ"צרות-מוחין" או משהו

מירטל

New member
תגיד חמודה.....

לא שמעת שאם מדברים על ספר שלא ברור אם כולם בפורום קראו כותבים "ספויילר " בכותרת? די, מישהו כבר גילה לי את מי הרגו ( כיאה לאדם הגון, מתחשב ואיטלגנטי הוא כתב ספוילר אחר כך...), אל תהרסי את הספר לאנשים שעוד רוצים לקרוא אותו.

TwelveEyes

New member
ותמונות! ../images/Emo58.gif

פאפא סנייפ צועק על מאמא סנייפ, בעוד סנייפי ג'וניור בוכה בפינה
לא ציור שלי, אגב

Minerva

New member
../images/Emo99.gif

ויש... את הקטע ש... *מעתיקה מהחתימה של אפריל* "- That's your job, isn't it? - Yes, Potter. That is my job." שכמעט גרם לי להתעלף.

למעלה