סנייפ טוב או רע?

סנייפ טוב או רע?../images/Emo58.gif

קודם כל רציתי לומר שאני חדשה פו.. ושנית כל רציתי לשאול את כולם מה אתם חושבים, סנייפ טוב או רע? אני אישית חושבת שהוא טוב! וזה ממש דפוק שאנשים חושבים שהוא רע רק בגלל שהוא רצח את את דמבי בעצם הוא עשה לו טובה, סנייפ ידע שדמבי סובל (היד שלו נהייתה שחורה,סיפור ארוך ואני לא זוכרת אותו חח). אז.. סנייפ הרג אותו (שוב-עשה לו טובה) וכך זכה באמון של וולדמורט וכך הוא ידע על כל המזימות של וולדמורט והוא יוכל לספר עליהם למסדר עוף החול.. וכך בעצם וולדמורט ייכשל הארי ינצח וכולם יחיו באושר ועושר טוב עושר רק הארי יחיה ודמבי ווולדמורט לא יחיו לא באושר ולא בעושר כי הם מתים. קצת ארוך סוריי.

אנה92

New member
אממ

אני לא יודעת מה לחשוב, מצד אחד הוא רע ומצד שני אומרים שהוא טוב. אומרים שהיתה לו תוכנית עם דמבלדור, את יכולה לקרוא על זה בפורום. וברוכה הבאה לפורום!

ברוכה הבאה=)

כמו שאמרו, יש דיי הרבה תיאוריות על זה, ויש עוד הוכחות לשני הצדדים (ויש גם תיאוריה שהלכה רחוק יותר- דמבלדור לא באמת מת) אבל יש בעיה אחת- "וכך זכה באמון של וולדמורט וכך הוא ידע על כל המזימות של וולדמורט והוא יוכל לספר עליהם למסדר עוף החול..." כרגע בשביל מסדר עוף החול סנייפ הוא סוכן כפול שחשף את פניו האמיתיות, אוכל מוות, בוגד, רוצח. איך בדיוק הוא יעזור להם עכשיו? הם רודפים אחריו, ואין להם שום סיבה להאמין לו.

Pr0NgS

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הוא פשוט דואג לעצמו, זה כ"כ ברור

shiran004

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gifגיטרה|

הלו, אני שירן.. סנייפ רע או טוב.. לא יודעת, בהתחלה חשבתי שהוא רע, אח"כ חשבתי שהוא טוב, עכשיו אני שוב חושבת שהוא רע.. לכל צד יש הוכחות די משכנעות.. קשה קשה..

ועוד דעה לגבי הספר

אני לא זוכרת איפה אבל קראתי שההורים של הריוני ממש אבל ממש לא דומים לה לאבא שלה יש שיער שחור ולאמא שלה שחור חלק וניראה לי שהיא מאומצת.. האבא האמיתי שלה הוא אחד אוכל מוות מאוד מסוכן ואמא שלה היא מכפשה רגילה שבעלה עזב אותה לבד עם התינוקת.. אני יודעת שזה נימע מופרז ודימיוני אבל אני כזו..

וולקום../images/Emo140.gif

אני מאמינה שסנייפ דואג לעצמו.קשה לי להאמין שהוא טוב כי זה יעשה את הסיפור ממש מרגיז[בייחוד אם הארי לא ימות!]

n u k e y

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני בעיקרון מתומכי התאוריה שסנייפ עובד בשביל עצמו. זה נראה לי הכי מתאים לאופי שלו

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

אני לא יודעת בקשר לסנייפ.. קראתי תיאוריה נורא משכנעת על זה שהוא טוב והמוות של דמבלדור היה מתוכנן, ודי השתכנעתי, אבל זה לא בטוח וכנראה שנצטרך פשוט לחכות לספר... מישהו יודע מתי הוא יוצא? סתם סתם
השתלבות נעימה

L e e l o

New member
ברוכה הבאה!!! ובטח שסנייפ טוב!!הוא

הכי נורמאלי שם... טוב לא ממש נורמאלי אבל בטוח הוא טוב...זוהי דעתי אבל אל תסמכי עליי אני מסונוורת...חחחח

saaror

New member
סנייפ רע

דמבלדור לא רצה למות,הוא רצה לחיות כמו כל אדם שפוי,וגם עוד הוא צריך להדריך את המסדר להלחם כנגד וולדמורט וחבורתו,הוא לא היה מסכים לזנוח אותם ככה,להשאיר את הצאן ללא רועה...

היי ברוכה הבאה!!!!

וסנייפ טוווווב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סנייפ הדמות האהובה עליי(הוא ועוד כמה מיליונים אבל חפיף)

למעלה